Nový Jičín – Vel. Meziříčí 5:1 (kon.) | Mostečtí Lvi – Letňany 1:8 (kon.) | Kopřivnice – Vyškov 4:3 (kon.)
Šumperk – Žďár n/S 9:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Technika Brno 2:3 (kon.) | Havířov – SHKM Hodonín 6:3 (kon.)
Opava – Havlíčkův Brod 1:2 (kon.) | Příbram – Hronov 7:6 (1:0 po s.n.) | Písek – Vrchlabí 1:4 (kon.)
Tábor – Ústí n/L 3:0 (kon.) | Cheb – Děčín 3:2 (3:1 po s.n.) | Řisuty – Benátky n/J 4:5 (po pr.)
konec
HC ISMM Kopřivnice
4:3 (2:1, 1:0, 1:2)
Hokej Vyškov
Sobota 16.12.2023, 16:00 • Zimní stadion Kopřivnice, Česko • 2. liga skupina Východ • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:19 Matěj MIKULÍK - 4:3
     
    57:19
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Máme zdramatizováno. Na pravý kruh dostal od Lehečky nabito na příklep MATĚJ MIKULÍK, který přízemní střelou překonal Žurka mezi betony. Asistence: Komínek, Lehečka.
    55:06 Adam POPELKA - 4:2
     
    55:06
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Hosté se dostali na rozdíl dvou branek, když v akci tři na tři vytvořili chaos v pásmu soupeře. ADAM POPELKA původně hledal Komínka v brankovišti, ale kotouč se odrazil do hole bránícího hráče za záda Žurka. Asistence: Krejčiřík.
    41:06 Jiří BRODEK - 4:1
     
    41:06
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Pindel založil přečíslení po levém křídle a do mezikruží puk naservíroval JIŘÍMU BRODKOVI. Ten se v rychlosti dostal až před Šarmana, kterého si stahovačkou vymíchal v brankovišti a zavěsil do prázdné branky. Asistence: Pindel.
    29:09 Jakub MACH - 3:1
     
    29:09
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Z pravého rohu dostal do mezikruží nabito na příklep JAKUB MACH, který vyslal přízemní střelu a mezi betony překonal překvapeného Šarmana. Domácí se ujímají vedení 3:1. Asistence: Sluštík.
    14:57 Dominik SUCHÝ - 2:1
     
    14:57
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Sluštík se dostal po dalekonosném pasu ke střele z pravého křídla. Kotouč byl betonem Šarmana vyražen na kraj levého kruhu, kde byl ve skvělé pozici DOMINIK SUCHÝ. Tomu stačilo jen zavěsit do poloprázdné klece. Asistence: Sluštík, Raška.
    05:56 Matěj TOMAJKO - 1:1
     
    05:56
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Nádherná individuální akce MATĚJE TOMAJKA srovnává stav utkání. Ten si po pravém křídle sjel až k linii obrany, stahovačkou si s obráncem pohrál a přes clonu zasunul puk mezi Žurkovy betony. Asistence: Holemý.
    04:39 Dominik SUCHÝ - 1:0
     
    04:39
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Domácí přetavili souvislý tlak v úvodní branku. Z levého křídla nahazoval Petrek, kotouč se od zadního mantinelu díky Raškovi odrazil do předbrankového prostoru k DOMINIKU SUCHÉMU, který pohotově zavěsil do klece. Asistence: Raška, Petrek.

    Jiří Pudich

    Branky a nahrávky: 5. Suchý (Raška, Petrek), 15. Suchý (O. Sluštík, Raška), 30. J. Mach (O. Sluštík), 42. Brodek (Pindel) – 6. Tomajko (Holemý), 56. Popelka (Krejčiřík), 58. Mikulík (Komínek, Lehečka)


    HC ISMM Kopřivnice: Žurek (Baldik) – Marek, Petrek, Bartošák, Hrůzek, Zeman, Andrle, Kelnar – J. Mach (C), Velecký, Pargáč – Brodek, Pindel, Kubík – Suchý (A), O. Sluštík (A), Raška – Indrst, Spurný, Pastor.
    Trenér: Ladislav Majkus

    Hokej Vyškov: Šarman (Synek) – Dluhoš, Studený, Holemý, Mikulík, D. Hohl, Hefka, Macháň, Žižka (C) – J. Štefka, Krejčiřík, Lehečka (A) – Tomajko, Lekeš, Sebera – Komínek (A), Popelka.
    Trenér: Michal Konečný

    Rozhodčí: Hranoš – Gančarčík, Hladík
    bahis siteleri