Mladá Boleslav B – V.Popovice 5:4 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav B
5:4 (1:1, 2:3, 2:0)
HC Slavoj Velké Popovice
Sobota 16.12.2023, 17:00 • ŠKO-ENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Krajská liga: Středočeský kraj • 16. kolo
Partner:
     
    46:52
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    Hned v další akci Boleslav otáčí vývoj zpět ve svůj prospěch. DAVID RUDOLPH dostal skvělou přihrávku a přehodil pravý beton Žingora. Asistence: Michal Čermák a Dušan Kerda.
     
    46:08
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    Ale následující souhra už přinesla Bruslařům vyrovnání a JAN PROKOP ho zařídil svým hattrickem. Asistence: Jakub Hladík a Tomáš Kadeřábek.
     
    36:04
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Hosté šli do útoku a z pravé strany se napřáhl MARTIN DULOVEC. První pokus se ještě odrazil, ale jemu na hokejku, a tak vypálil znovu a trefil se gólmanovi pod lapačku. Asistence: Josef Chlupáček a Kryštof Voska.
     
    25:47
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Boleslav dá zase gól a Popovice za minutu opět srovnávají. Rejna s Vackem šli do brejku a MARTIN VACEK zleva najel Víchovi. První střela šla ještě do betonu, ale puk se odrazil na pár centimetrů přímo zpět na hůl, a pak už to šlo do prázdné brány Asistence: Luboš Rejna, Adam Freisler.
     
    24:36
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    Bruslaři se opět ujímají vedení. JAN PROKOP dostal přihrávku do předbrankového prostoru, kde pálil dělově do Žingora. Puk buď prošel přímo, nebo se odrazil zpět k Prokopovi a ten napodruhé už Žingora překonal. Asistence: Tomáš Kadeřábek.
     
    22:38
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Hosté vzápětí kontrují, když zleva najížděl DAVID HRADIL a přes obránce trefuje síť. Asistence: Adam Freisler.
     
    21:30
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    Jan Vondrlík připravil přihrávkou na gól, když si Kadeřábek vyměnil s DUŠANEM KERDOU puk na pravý kruh, odkud střílel a Žingor se lapačkou natahoval marně. Asistence: Tomáš Kadeřábek a Jan Vondrlík.
     
    17:14
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Nedáš – dostaneš. Zleva se valila protiofenziva a MARTIN VACEK překonal Zdeňka Vícha a vyrovnal. Asistence: David Formánek a Vojtěch Petráček.
     
    08:50
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    Ale nyní už ťali Bruslaři do živého. Bek Popovic se vracel k bráně, tam neudržel puk před JANEM PROKOPEM, který u pravé tyče překonává brankáře. Asistence: Dominik Tregl, Jan Vondrlík.

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 9. Prokop (Tregl, Vondrlík), 22. Kerda (Kadeřábek T., Vondrlík), 25. Prokop (Kadeřábek T.), 47. Prokop (Hladík, Kadeřábek T.), 47. Rudolph (Čermák, Kerda) – 18. Vacek (Formánek, Petráček), 23. Hradil (Freisler), 26. Vacek (Rejna, Freisler), 37. Dulovec (Chlupáček, Voska)


    BK Mladá Boleslav B: Vích (Toman) – Tondr, Málek, Uřidil, Zvolenský, Kadeřábek J. (A), Stehlík, Bartoš – Bárta, Prokop, Kerda – Kadeřábek T. (A), Hladík, Mareš – Rudolph, Vondrlík (C), Čermák – Tregl
    Trenér: Jiří Klikar

    HC Slavoj Velké Popovice: Žingor (Lorenc) – Braniš, Pechar, Chlupáček, Nejedlý, Petráček, Stejskal – Žoha (A), Dulovec, Kapal – Formánek, Vacek, Maňas – Hradil, Rejna (C), Freisler (A) – Synáč, Voska
    Trenér: Milan Novák

    Rozhodčí: Čáp – Bejda, Buček
    bahis siteleri