Česko – Německo cz 6:1 (kon.)
konec
Česko
6:1 (3:0, 0:0, 3:1)
Německo
Sobota 16.12.2023, 13:30Euro Hockey Tour (ženy)
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:17 RADOVÁ - 6:1
     
    53:17
    Česko právě vstřelilo branku! Česká exhibice stále nekončí! TEREZA RADOVÁ se z levého kruhu opřela do odraženého kotouče a nekompromisní dělovkou nedala německé brankářce šanci! Asistence: Kristýna Pátková, Noemi Neubauerová.
    46:42 MLÝNKOVÁ - 5:1
     
    46:42
    Česko právě vstřelilo branku! Fantastická odpověď českého výběru! Češky po patnácti sekundách od inkasování branky udeřily popáté! NATÁLIE MLÝNKOVÁ celou akci rozjela, dostala se s pukem před branku a odražený puk poslala mezi betony brankářky! Asistence: Kateřina Mrázová.
    46:27 Lu. WELCKEOVÁ - 4:1
     
    46:27
    Německo právě vstřelilo branku! Německo se nakonec dočkalo vytoužené branky! Po průniku z levé strany projela kolem mantinelu před branku do střelecké pozice LUISA WELCKEOVÁ, která z těsné blízkosti prostřelila českou brankářku! Asistence: Lilli Welckeová.
    40:27 MLÝNKOVÁ - 4:0
     
    40:27
    Česko právě vstřelilo branku! Česko hned v úvodu třetí části přidává čtvrtou branku a potvrzuje svou dominanci v dnešním duelu! S pukem si mezi kruhy sjela NATÁLIE MLÝNKOVÁ a krásnou střelou rozvlnila síť! Asistence: Aneta Tejralová.
    17:03 Denisa KŘÍŽOVÁ - 3:0
     
    17:03
    Česko právě vstřelilo branku! Nyní už český celek přidává třetí branku! Krátce po skončení přesilové hry projela do útočného pásma Tereza Vanišová, před brankou bekhendem vrátila kotouč na brankoviště a DENISA KŘÍŽOVÁ už měla snadnou práci! Asistence: Tereza Vanišová.
    13:49 Klára HYMLÁROVÁ - 2:0
     
    13:49
    Česko právě vstřelilo branku! Česko přidává druhou branku! Znovu zafungovala spolupráce jako při prvním gólu. Tereza Vanišová krásnou přihrávkou z kruhu před branku našla KLÁRU HYMLÁROVOU, která z těsné blízkosti překonala brankářku! Asistence: Tereza Vanišová, Aneta Tejralová.
    10:15 Klára HYMLÁROVÁ - 1:0
     
    10:15
    Česko právě vstřelilo branku! Nyní už se Česko dostává do vedení! Po odrazu kotouče v útočném pásmu nejprve Vanišová z těžké pozice trefila tyč. K odraženému puku se dostala KLÁRA HYMLÁROVÁ, která dorazila puk do sítě! Asistence: Tereza Vanišová.
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 11. Hymlárová (Vanišová), 14. Hymlárová (Vanišová, Tejralová), 18. Křížová (Vanišová), 41. Mlýnková (Tejralová), 47. Mlýnková (Mrázová), 54. Radová (Pátková, Neubauerová) – 47. Lu. Welckeová (Li. Welckeová)


    Česko: Hesová (Švejdová) – Tejralová (C), Čajanová, Pejšová, Seroiszková, Radová, Lásková, Trnková – Pištěková, Mrázová (A), Mlýnková – Křížová (A), Hymlárová, Vanišová – Přibylová, Neubauerová, Kalová – Haasová, Gruntová, Pátková
    Německo: Hemmerlová (Brammenová) – Gleissnerová (C), Schaffrathová, Mayerová, Strobelová, Botthofová, Sabusová, Vetterová, Schmitzová – Eisenschmidová (A), Schieferová, Christofová – Wágnerová, Feldmeierová, Amortová – Li. Welcková, Lu. Welckeová, Voigtová – Schmitzová, Kleinová, Millerová
    bahis siteleri