Německo – Česko 0:7 (kon.)
konec
Německo
0:7 (0:2, 0:2, 0:3)
Česko
Úterý 26.12.2023, 16:00 • Regiobank Arena, Zuchwil • Turnaj pěti (U18)
Partner:
    50:58 Oskar LIESLER - 0:7
     
    50:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    A máme tu dokonce hattrick! OSKAR LIESLER si pro něj šel. S kotoučem projel na levé straně téměř celé hřiště a střelou z kruhu pro vhazování překonal nešťastného Vieillarda. Asistence: Martin Švec.
    43:34 Oskar LIESLER - 0:6
     
    43:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ta tohle byla bleskově využitá přesilovka! Vyhrané buly a puk se dostal na modrou čáru k Šimonovi Pohludkovi. Ten našel přesným pasem OSKARA LIESLERA, který ranou z první z levého kruhu nedal Vieillardovi šanci zakročit – 0:6. Asistence: Šimon Pohludka a Radim Mrtka.
    41:00 Petr SIKORA - 0:5
     
    41:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to už 5:0! Do střelecké pozice se dostal Marek Chaloupka. Po jehé ráně dorážel z bezprostřední blízkosti PETR SIKORA, jenž puk dostal za záda německého brankáře Vieillarda. Asistence: Marek Chaloupka a Šimon Pohludka.
    34:03 Adam BENÁK - 0:4
     
    34:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští hokejisté vedou už o čtyři góly! Adam Novotný nahrál do předbrankového prostoru ADAMOVI BENÁKOVI, který zblízka poslal kotouč za záda brankáře – 0:4. Asistence: Adam Novotný a Marek Daníček.
    28:13 Marek DANÍČEK - 0:3
     
    28:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka! Přihrávku na pravý kruh dostal MAREK DANÍČEK, který střelou na lapačku překoval Vieillarda – 0:3. Asistence: Martin Adam Hlinský a Adam Novotný.
    10:24 Petr SIKORA - 0:2
     
    10:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to o dva góly! Šimon Pohludka se dostal k puku ve středním pásmu. Bylo z toho přečíslení 2 na 1, které český útočník vyřešil přihrávku na PETRA SIKORU, který z pravého kruhu z jedničky prostřelil přesouvajícího Vieillarda. Asistence: Šimon Pohludka a Oskar Lisler.
    06:24 Oskar LISLER - 0:1
     
    06:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je tu první gól českého výběru! Z vrcholu pravého kruhu se krásně trefil OSKAR LISLER. Vieillard nedokázal adekvátně zareagovat na jeho svižnou střelu. Asistence: Martin Švec.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 7. Lisler (Švec), 11. Sikora (Pohludka, Lisler), 29. Daníček (Hlinský, Novotný), 35. Benák (Novotný, Daníček), 41. Sikora (Chaloupka, Pohludka), 44. Liesler (Pohludka, Mrtka), 51. Liesler (Švec)


    Německo: Vieillard (Eder) – Ficenec, Hense (C), Händel, Kretzschmar, Pape, Schlenker, Serikow, Hahn – Maul, Seidl, Schwarz – Sager, Willhöft, Pul – Späth, Boos, Lewandowski – Oswald, Seeger, Ziergiebel.
    Trenér: André Rankel

    Česko: Mařík (Vilém) – Švec, Hlinský (C), Mrtka, Chaloupka, Král, Skok, Prusek – Daníček, Benák, Novotný – Lisler, Sikora, Pohludka – Klimek, Hoch, Pekař – Chludil, Žemlička, Vaculík – Habermann.
    Trenér: David Čermák

    Rozhodčí: Ruprecht, Gäumann – Burgy, Allenspach
    bahis siteleri