Ambri-Piotta – Pardubice 2:3 (po pr.) | Frölunda – Team Canada 0:4 (kon.)
konec
Frölunda HC
0:4 (0:2, 0:2, 0:0)
Team Canada
Úterý 26.12.2023, 20:15 • Frölundaborgs Isstadion, Göteborg • Spengler Cup • Skupina 2
Předzápasové kurzy
Partner:
    34:57 HAZEN - 0:4
     
    34:57
    Kanada právě vstřelila branku! Kanada přidává další gól a vede už o 4 góly. JONATHAN HAZEN dostal krásnou nahrávku od modré do předbrankového prostoru, krásně si puk zpracoval, a pak bekhendovým zakončením pod holí Tuohimy poslal puk do odkryté brány. Asistence: Zac Leslie a Chris DiDomenico.
    32:45 KNIGHT - 0:3
     
    32:45
    Kanada právě vstřelila branku! Kanada využívá přesilovku a zvyšuje skóre. Po kombinaci v přesilovce se z pravého kruhu prosazuje CORBAN KNIGHT. Jeho rána se ještě odrazila od rukavice jednoho z hráčů Frölundy a nad betonem Tuohimy proletěla do branky. Asistence: Ty Smith a Jonathan Hazen.
    18:09 HAZEN - 0:2
     
    18:09
    Kanada právě vstřelila branku! A je tu druhý gól! JONATHAN HAZEN dostal křižnou nahrávku do mezikruží a střelou mezi betony prostřelil Tuohimuu. Asistence: Dillon Heatherington a Ty Smith.
    16:58 SMITH - 0:1
     
    16:58
    Kanada právě vstřelila branku! Kanada se dostává do vedení! TY SMITH vypálil z předbrankového prostoru a puk vypadl Tuohimuovi z výstroje a skončil za jeho zády. Asistence: Joel Quenneville a Massimo Rizzo.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 17. Smith (Quenneville, Rizzo), 19. Hazen (Heatherington, Smith), 33. Knight (Smith, Hazen), 35. Hazen (Leslie, DiDomenico)


    Frölunda HC: Tuohimaa (L. Johansson) – F. Hasa, Tömmernes, Folin, P. Johansson, Nilsson, Högberg, Lindroth – Stromwall, Nässén, Friberg – Klingberg, Lasu, Öberg – Halbgewachs, Borg, Innala – Kunzle, N. Hasa, Brodecki
    Trenér: Roger Rönnberg

    Team Canada: Dell (Milic) – Smith, Heatherington, Leslie, Beaudin, Benn, Beaulieu, LaLeggia – Joly, Grant, DiDomenico – Hazen, Knight, Audette – Ang, Rizzo, Morley – Sceviour, Jooris, Quenneville – Asselin
    Trenér: Bruce Baudreau
    bahis siteleri