Spišská N. Ves – Michalovce 7:4 (kon.) | Humenné – Košice 2:5 (kon.) | HC Slovan – Nitra 2:0 (kon.)
Nové Zámky – Trenčín 1:4 (kon.) | Zvolen – Poprad 1:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 5:2 (kon.)
konec
HK Spišská Nová Ves
7:4 (2:1, 2:3, 3:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Čtvrtek 28.12.2023, 17:30 • Spiš Aréna Spišská Nová Ves • Tipos Extraliga (SR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:31
    Spišská Nová Ves dala gól! Siedmy kúsok padá za chrbát Stanislava Škorváneka. Všetko smeruje k tomu, že dnes prídu Michalovce o bravúrnu sériu dvanástich výhier v rade. TODD BURGESS upravuje skóre už na 7:4. Asistencie: Juraj Majdan a Anthony Nellis.
     
    47:32
    Spišská Nová Ves dala gól! Solenský fauloval Archambaulta seknutím po ruke. Kanadský útočník nepustil puk za žiadnu cenu. IGOR MEREŽKO prijal nahrávku od Bakoša a nekompromisne zavesil pod hornú žŕdku michalovskej brány. Asistencie: Martin Bakoš a Olivier Archambault.
     
    42:57
    Spišská Nová Ves dala gól! Björkung napálil puk do hradby tiel. ANTHONY NELLIS dokázal túto strelu tečovať. Spišská vyhráva 5:4 a Daugavinš si neodsedel celý dvojminútový trest. Asistencie: Victor Björkung a Olivier Archambault.
     
    37:17
    Spišská Nová Ves dala gól! Santos už bol v hre po návrate z trestnej lavice. Škorvánek chytil zakončenie Hamráčeka, no Bortňák videl pred bránkoviskom čakajúceho MICHAELA DRÁBEKA, ktorý vyrovnal na 4:4. Asistencie: Lukáš Hamráček a Dalibor Bortňák.
     
    33:32
    Dukla Michalovce dala gól! Michalovská Dukla prvýkrát vyhráva v Spišskej Novej Vsi. Zabezpečil to MAREK VALACH. Smutný Melicherčík vyberá puk z brány. Asistencia: Jakub Suja.
     
    29:08
    Dukla Michalovce dala gól! Marcel Melicherčík urobil zákrok zápasu, keď v ľahu zodvihol ruky a zastavil strelu smerujúcu do siete, ale opäť si hostia našli priestor na dorážku, z ktorej sa nemýlili. DÁVID BUC si vylepšil štatistiku o druhý gól v tejto sezóne. Asistencie: Kristofers Bindulis a Matthew Santos.
     
    24:48
    Spišská Nová Ves dala gól! Ťažko povedať, čo plánoval VICTOR BJÖRKUNG, či hľadať niekoho pred bránkou, alebo zaskočiť Škorváneka, no v každom prípade je to už jedno. Z otočky poslal puk na svätyňu, a ten skončil v pravom hornom rohu prekvapeného brankára hostí. Tento presný zásah ešte podliehal prezeraniu záznamu, ale naozaj nechápem, prečo. Asistencie: Róbert Džugan a Oleksii Myklucha.
     
    21:26
    Dukla Michalovce dala gól! Zemplínčania sú naspäť v stretnutí. PATRIKS ZABUSOVS zamestnal Melicherčíka. Domáci brankár si nedokázal poradiť s pukom, ktorý mu pripravil na dorážku a je vyrovnané 2:2. Asistencia: Mitch Heard.
     
    17:28
    Dukla Michalovce dala gól! Kontaktný gól Michaloviec prichádza vo veľmi dobrom čase. Dobrá reakcia pred koncom tretiny. KASPARS DAUGAVINŠ prepálil Melicherčíka od jeho ľavej tyčky. Asistencia: Matthew Santos.
     
    16:05
    Spišská Nová Ves dala gól! OLEKSII MYKLUCHA mal presnú mušku, proti ktorej bol bezmocný brankár Stanislav Škorvánek. Asistencie: Michael Vandas a Juraj Valach.
     
    06:28
    Spišská Nová Ves dala gól! Archambault je špecialista na skvelé prihrávky, ktoré otvárajú bránky hráčom Spišskej. IGOR MEREŽKO stál oproti prázdnej klietke Dukly a komfortne skóroval. Asistencie: Anthony Nellis a Olivier Archambault.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 7. Merežko (Nellis, Archambault), 17. Myklucha (Vandas, Valach), 25. Björkung (Džugan, Myklucha), 38. Drábek (Hamráček, Bortňák), 43. Nellis (Björkung, Archambault), 48. Merežko (Bakoš, Archambault), 54. Burgess (Majdan, Nellis) – 18. Daugavinš (Santos), 22. Zabusovs (Heard), 30. Buc (Bindulis, Santos), 34. Valach (Suja)


    HK Spišská Nová Ves: Melicherčík – Ališauskas, Merežko, Žiak, Valach, Romaňák, Björkung, Vaverčák – Bakoš, Nellis, Archambault – Majdan, Kerbashian, Burgess – Džugan, Myklucha, Vandas – Hamráček, Bortňák, Drábek – Zöld.
    Trenér: Vlastimil Wojnar.

    HK DUKLA Ingema Michalovce: Škorvánek – Bindulis, Michalčin, Cibák, Jasečko, Acolatse, Stripai – Santos, Buc, Daugavinš – Zabusovs, Heard, Puliš – Bjalončík, Suja, Valach – Kabáč, Solenský, Vašaš – A. Varga.
    Trenér: Peter Kudelka.

    Rozhodčí: M. Korba, J. Konc ml. – Stanzel, Valo.

    Diváci: 4300.
    bahis siteleri