Ambri-Piotta – Frölunda 0:5 (kon.) | Team Canada – Kuopio 6:3 (kon.)
konec
Team Canada
6:3 (2:0, 1:0, 3:3)
KalPa Kuopio
Pátek 29.12.2023, 20:15 • Eisstadion Davos (Davos) • Spengler Cup • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:18 DIDOMENICO - 6:3
     
    59:18
    Kanada právě vstřelila branku! Gól do prázdné branky. Kanaďané trefili odkrytou klec při hře v šesti soupeře. Autorem branky je CHRIS DIDOMENICO.
    57:34 SIMONTAIVAL - 5:3
     
    57:34
    Kuopio právě vstřelilo branku! Autorem branky je KASPER SIMONTAIVAL. Simontaival dostal luxusní přihrávku na vrchol a odtud pálil na vzdálenější tyč po ledě, skvělá střela, parádní gól, už je to jen o dva. Asistence: Jaako Rissanen, Colby Sissons.
     
    55:45
    Střídání v týmu Team Canada:
    ze hřiště odchází Dell, přichází Beskorowany.
     
    55:45
    Kuopio bez brankáře a v šesti hráčích v poli.
    52:53 RISSANEN - 5:2
     
    52:53
    Kuopio právě vstřelilo branku! Pozor, pozor. Avizoval jsem, že Kuopio se snaží o branky, a také se tak stalo. Přihrávka ze slotu k brance nalevo a teč po ledě do prázdné branky. Dell se nemohl stihnout přesunout. Kuopio snižuje na 2:5. Autorem branky je JAAKKO RISSANEN. Asistence: Aleksi Klemetti, Oliver Kapanen.
    46:09 SISSONS - 5:1
     
    46:09
    Kuopio právě vstřelilo branku! Tak přece jen čestná branka. Autorem branky je COLBY SISSONS. Asistence: Aapeli Räsänen. Sissons propálil vše, co mu stálo v cestě a Dell se jen díval, kudy puk prošel.
     
    46:06
    Ani toto neproměnili Kuopijští!!! Nejdřív jedna šance z bezprostřední blízkosti, pak druhá, když se puk dostal na druhou stranu, rána ale Dell vynikjící zákrok vyrážečkou. Rissanen nedal branku.
     
    43:37
    Vyloučení v týmu KalPa Kuopio:
    Sissons – 2 min..
     
    42:04
    Střídání v týmu KalPa Kuopio:
    ze hřiště odchází Jatkola, přichází Lekkas.
    42:04 ASSELIN - 5:0
     
    42:04
    Kanada právě vstřelila branku! Autorem branky je GUILLAUME ASSELIN. Asistence: Ty Smith. Smith krásně oslovil Asselina, který přijel před brankáře a na první tyč prostřelil nahoru pod víko Jatkolu.
    41:36 HAZEN - 4:0
     
    41:36
    Kanada právě vstřelila branku! Autorem branky je JONATHAN HAZEN. Jeho třetí branka. Hazen zakvrdlal s kotoučem, rozhlédl se a nakonec vypálil, když to gólman nečekal. Trefil pod vyrážečku a je to 4:0 a o postupujícím je nejspíš rozhodnuto. Asistence: Corban Knight, Chris DiDomenico.
     
    40:32
    Za Jatkolou zazvonila horní tyčka!!! Grant trefil puk ze vzduchu hokejkou a málem skóroval.
     
    38:45
    Vyloučení v týmu KalPa Kuopio:
    2 min..
     
    38:45
    Finové si vzali trenérskou výzvu na bránění brankáři. Gól je však uznán a Kuopio dostane dvouminutový trest za zdržování hry.
    38:45 DIDOMENICO - 3:0
     
    38:45
    Kanada právě vstřelila branku! Další využitá přesilovka, číselně druhá, Autorem branky je CHRIS DIDOMENICO. Jatkola měl zastíněný výhled a Didomenico krásnou přesnou ranou na vzdálenější tyč trefil přesně. Krásná branka. 3:0. Asistence: Zach Leslie, Daniel Audette.
     
    38:10
    Jatkola nepustil Kanadu do třígólového vedení, skvěle zasáhl!!!
     
    37:34
    Vyloučení v týmu KalPa Kuopio:
    O. Kapanen – 2 min., vysoká hůl.
     
    32:39
    DiDomenico ujel obraně Kuopia, najel si na brankáře a udělal blafák jako pravák do bekhendu, ovšem šanci neproměnil, velká škoda pro Kanadu, mohlo být zase veselo.
     
    30:46
    Kuopio nedalo branku z ani jedné šance! Dell už neměl kontrolu nad situací, na Korhonena zívala prázdná branka, ale Korhonen jí neuvěřitelně netrefil. Velká chyba. To může při konečném sčítání mrzet.
     
    29:23
    Vyloučení v týmu Team Canada:
    LaLeggia – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    28:25
    Chyba Klemettiho ve středním pásmu, málem pustila domácí do šance. Klemetti se stihl vrátit a odebrat puk soupeři.
     
    25:02
    Westerlund před Dellem!!! Velká šance, ale neskončila gólem.
     
    14:48
    Vyloučení v týmu Team Canada:
    Jooris – 2 min., podrážení.
     
    10:07
    Jatkola nyní vychytal brejk leváka Jolyho, který dělal blafák do bekhendu.
     
    09:28
    Tutovka Kuopia, velká šance před Dellem. Nedokázali se prosadit!
     
    05:08
    Oddechový čas pro tým KalPa Kuopio.
    05:08 QUENNEVILLE - 2:0
     
    05:08
    Kanada právě vstřelila branku! Další gól co jsem říkal, Kanada využila momentum a vstřelila druhou branku. Finové jsou zaskočeni. Autorem branky je JOHN QUENNEVILLE. Asistence: Joey LaLeggia. Obránce od modré nahodil po ledě krásnou střelu zápěstím a Quenneville měl připravenou hokejku na teč a také puk tečoval do brány, je to 2:0.
    03:48 ANG - 1:0
     
    03:48
    Kanada právě vstřelila branku! Nakonec domácí stihli využít přesilovku. Morley poslal puk Grantovi před brankoviště, ten se otočil a nahrával do prázdného prostoru podle intuice a v prázdném prostoru byl volný Ang, který usměrnil kotouč do sítě. Kanada udeřila dnes poprvé. Autorem branky je JONATHAN ANG. Asistence: Derek Grant, Tyler Morley.
     
    01:54
    Vyloučení v týmu KalPa Kuopio:
    O. Kapanen – 2 min., hrubost.
     
    01:04
    Hazen v obrovské šanci zprava, pálil, ale přestřelil branku zápěstím.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 4. Ang (Grant, Morley), 6. Quenneville (LaLeggia), 39. DiDomenico (Leslie, Audette), 42. Hazen (Knight, DiDomenico), 43. Asselin (Smith), 60. DiDomenico – 47. Sissons (Räsänen), 53. Rissanen (Klemetti, Kapanen), 58. Simontaival (Rissanen, Sissons)


    Team Canada: Dell (56. Beskorowany) – Smith, Heatherington, Leslie, Beaudin, Jordie Benn, Bealieu, LaLeggia – Hazen, Knight, DiDomenico – Joly, Grant, Morley – Ang, Jooris, Quenneville – Rizzo, Sceviour, Audette
    Trenér: Boudreau

    KalPa Kuopio: Jatkola (43. Lekkas) – Sissons, Mattila, Westerlund, Gallet, Ruotsolainen, Elorinne, K. Kapanen, A. Karlsson – Korhonen, Rissanen, Klemetti – Simontaival, Räsänen, Mäenpää – Tavernier, O. Kapanen, Kantner – Okany, Lantta, Immonen
    Trenér: Karjalainen
    bahis siteleri