Pardubice – Drážďany 7:1 (kon.) | Plzeň – Zlín 1:3 (kon.) | Drážďany – Vítkovice 2:8 (kon.)
Pardubice – Zlín 2:3 (0:2 po s.n.) | Vítkovice – Plzeň 2:4 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 29.12.2023, 17:00 • enteria arena, Pardubice • Turnaj 9. tříd
Partner:
     
    42:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň jde do dvoubrankového vedení! Vítkovice odvolaly brankáře a do samostatného úniku se ihned dostal ELIÁŠ MATOUŠEK, který se přesně trefil do prázdné branky.
     
    28:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň jde do vedení! Blengio přihrál na pravý kruh ELIÁŠI MATOUŠKOVI, který vyslal nenápadnou střelu, která prošla Kubinovi u bližší tyče.
     
    23:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň znovu vyrovnává! Blengio zavezl puk před Kubinu, kde ho přihrál ELIÁŠI MATOUŠKOVI, a ten vystřelil, puk se o tyčku odrazil do sítě.
     
    17:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice jdou opět do vedení! Smolný moment pro Berana, kdy PIOTR KUSAK vystřelil z mezikruží a puk narazil do horní tyčky a spadl za plzeňského brankáře, který si ho tam nešťastně srazil.
     
    02:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Do přečíslení dva ne jednoho se dostali Matoušek s DARIEM BLENGIEM, kdy první jmenovaný nahrával druhému, a ten zakončoval do obkryté branky.
     
    01:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice jdou do vedení! Burjetka získal kotouč a zavezl ho do útočného pásma, kde ho přihrál na pravý kruh MARKU HRABINOVI, a ten prostřelil Berana.

    Zuzana Miřatská

    Branky a nahrávky: 2. Hrabina (Burjetka), 18. Kusak – 3. Blengio (Matoušek), 24. Matoušek (Blengio, Bobek), 29. Matoušek (Blengio, Bobek), 43. Matoušek


    HC Vítkovice Ridera: Kubina (Ořechovský) – Kozák, Muczka, Rattman, Burejtka, Macháč, Noworyta, Chuda – Douda, Janošek, Juroš, Jarolím, Kučerňák, Hrabina, Balvín, Vik, Kusak.
    HC Škoda Plzeň: Beran (Osvald) – Stupka, Lavička, Souček, Holub, Gofmann, Strnad – Bubenščikov, Bobek, Volf, Hotařík, Hobl, Blengino (A), Matoušek (C), Svoboda (A), Mečl.
    bahis siteleri