Opava – Vel. Meziříčí 3:0 (kon.) | Technika Brno – Nový Jičín 2:3 (kon.) | Šumperk – Vyškov 4:5 (po pr.)
Val. Meziříčí – Havlíčkův Brod 3:6 (kon.) | Kopřivnice – SHKM Hodonín 8:5 (kon.) | Příbram – Ústí n/L 3:4 (kon.)
Písek – Děčín 2:1 (kon.) | Žďár n/S – Havířov 4:11 (kon.) | Chomutov – Benátky n/J 3:4 (po pr.)
Cheb – Hronov 4:2 (kon.) | Kobra – Kralupy n. Vltavou 5:2 (kon.) | Tábor – Vrchlabí 5:1 (kon.)
Řisuty – Letňany 0:7 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
HK Kralupy nad Vltavou
Sobota 06.01.2024, 18:002. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:48 Martin NAGY - 5:2
     
    58:48
    Kobra právě vstřelila branku!
    Máme hotovo, pražská série porážek dneškem skončí! Hosté znovu doplatili na prázdnou svatyni, kterou MARTIN NAGY trefil z vlastní třetiny – 5:2! Asistence: Dominik Šteiner.
     
    58:34
    Martin Příhoda si bere oddechový čas!
     
    58:34
    Tak pozor, možná ještě nemáme hotovo! Kamil Bříška (KOB) domácím komplikuje život napadením.
    58:13 Filip VLČEK - 4:2
     
    58:13
    Kobra právě vstřelila branku!
    Sázka na hru v šesti se vydrám bleskově vymstila, tři body dnes zůstanou doma! Nejspíš definitivní tečku za dnešním utkáním udělal FILIP VLČEK, který zasáhl odkrytou bránu Kralup ze středního pásma – 4:2! Asistence: Vladislav Houška.
     
    58:03
    Málek dalším úspěšným zákrokem přerušuje hru a posílá Novotného ven z ledu! Hosté hrají vabank, jejich svatyně zeje prázdnotou!
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    55:18
    Kralupská obrana za sebe pustila Vlčka, jenž ale odmítl pojistit náskok svého výběru a po nájezdu ze strany zakončil jen do Novotného!
     
    47:59
    Početný sektor kralupských fanoušků se zlobí, na rozhodnutí sudího ale pískot nic nezmění. Kobru čeká přesilovka, Jakub Kučera (KRA) jde ven za držení.
     
    46:33
    Nagy mohl vyrazit do úniku, ale Novotný zariskoval a vyjel ujíždějící puk odehrát až na pravý kruh! Gólman skvěle přečetl situaci!
     
    40:27
    Z přesilovky pět na tři se stává početní výhoda čtyři na tři, Luboš Novotný (KRA) totiž zahrál puk mimo lichoběžník. Trest za něj odsedí Adam Kellerstein.
     
    40:16
    Domácí třetinu zahajují hodně zostra, tentokrát budou ve třech hrát zase oni! Šťastného na trestné lavici za vysokou hůl doplní Kamil Bříška (KOB).
     
    39:00
    Ohlášena poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:55
    Branické v závěru čekají nepříjemné chvíle, hosté si svou aktivitou vynutili faul. Domácí druhou část uzavřou oslabením po háku Tomáše Šťastného (KOB).
    36:42 Jiří UHLÍK - 3:2
     
    36:42
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Hosté se krátce po ukázkově ubráněném oslabení prosazují, kontaktní gól je na světě! Rozhárané domácí obrany naplno využil nedostatečně střežený JIŘÍ UHLÍK, kterému Hrala posunul puk na kraj brankoviště a následovalo nemilosrdné zakončení za přesouvajícího se Málka – 3:2! Asistence: Kryštof Hrala.
     
    34:58
    Kralupy se ve vlastním oslabení dostaly do přečíslení, excelentní Duda se ale položil do přihrávky, a zabránil tak zakončení!
     
    33:56
    Přesilovka pro domácí, Ondřej Hampl (KRA) po debatě s rozhodčími usedá na trestnou za vysokou hůl.
     
    29:10
    Daleko za hrou se odehrála menší strkanice mezi Davidem Pelantem (KOB) a Viktorem Štípkem (KRA), oba jsou trestáni: domácí borec za hrubost, host pro změnu za držení. Hraje se pět na pět.
    23:00 Jiří STEJSKAL - 3:1
     
    23:00
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí bleskovou souhrou nachytali hostující obranu na švestkách a pojišťují si svůj náskok! Nagy poslal puk na kruh na Bříšku, jenž jej obratem ťukl k brankovišti na JIŘÍHO STEJSKALA a ten si lehkým zakončením do obrovského prázdného prostoru zadělal na hattrick – 3:1! Asistence: Kamil Bříška, Martin Nagy.
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny!
     
    18:50
    Kobra první třetinu uzavře oslabením, Tomáš Šťastný (KOB) je nyní trestán za podrážení.
     
    17:38
    Hosté se zničehonic dostali do nebezpečného přečíslení dva na jednoho, Málek ale zachoval chladnou hlavu a připsal si důležitý zákrok!
     
    15:58
    Šťastný měl šanci se znovu vydat do úniku, zřejmě se ale obával dojíždějícího soka a pro jistotu zahrál pryž dozadu na Bříšku! Celá akce se pak rozpadla, Novotný byl bez práce.
     
    15:22
    Rozhodčí s tresty nešetří, hostující přesilovka končí předčasně. Sudí směrem k boxu naznačil nedovolené bránění, trestán je Vojtěch Šilhavý (KRA).
    14:44 Tomáš ŠŤASTNÝ - 2:1
     
    14:44
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak pozor, domácí ve vlastním oslabení otáčí stav zápasu a poprvé jdou do čela! Sám se na Novotného vydal kapitán Kobry TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, který si gólmana položil a bekhendem zakončil pod víko – 2:1! Asistence: Martin Nagy.
     
    14:13
    Jenže rostoucí tlak vzápětí ukončuje vyloučení, za podrážení se ven odebírá Vladislav Houška (KOB).
    10:57 Jiří STEJSKAL - 1:1
     
    10:57
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kralupy přesilovkový nápor domácích neustály, na jihu Prahy máme vyrovnáno! Na střeleckou listinu se zapisuje JIŘÍ STEJSKAL, který na druhý pokus uspěl prudkou ranou z hranice pásma. Kotouč zamířil do horního rohu – 1:1! Asistence: Kamil Bříška, Tomáš Šťastný.
     
    10:12
    Ondřej Hampl (KRA) naprosto bez odmlouvání okamžitě zmizel na trestnou lavici za podrážení, uvidíme další početní výhodu v podání žlutomodrých.
     
    07:46
    Za Málkem to podle všeho cinklo, pražského gólmana zachránila branková konstrukce!
     
    07:07
    Obrovský chaos před Málkem gólem nekončí, branická obrana nakonec situaci zvládla uhasit! Pár sekund nato z kruhu pálil Šilhavý, ale brankář se už do té doby stihl vrátit do pozice!
     
    06:27
    Obrovská komplikace pro domácí, které čeká přes čtyřicet sekund hry ve třech proti pěti! Horáčkovi bude za vyhození puku mimo hrací plochu chvíli dělat společnost Jiří Stejskal (KOB).
     
    05:09
    Je to tak, Pražané jdou do čtyř. Petr Horáček (KOB) usedá na trestnou lavici s menším trestem za držení.
     
    01:19
    Braničtí mají šanci bleskově odpovědět, dvě minuty za podrážení inkasuje Kryštof Kapoun (KRA).
    00:32 David CHLÁDEK - 0:1
     
    00:32
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Tak to bylo rychlé, hned první tažení Kralup na domácí klec končí gólem! Po bleskovém výpadu z prostoru mezi modrou a kruhem otevírá skóre DAVID CHLÁDEK – 0:1! Asistence: Adam Kellerstein, Josef Zajíc.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 11. J. Stejskal (Bříška, Šťastný), 15. Šťastný (Nagy), 23. J. Stejskal (Bříška, Nagy), 59. F. Vlček (Houška), 59. Nagy (Šteiner) – 1. Chládek (Kellerstein, Zajíc), 37. Uhlík (Hrala)


    HC Kobra Praha: Málek (Frolík) – J. Stejskal, Šteiner (A), Dráb, T. Duda, Pelant, Horáček – F. Vlček, Šťastný (C), Bříška (A) – Houška, Petrák, M. Kvasnička – Míšek, L. Švec, Nagy – Janča.
    Trenér: Miloslav Šeba

    HK Kralupy nad Vltavou: L. Novotný (Sochůrek) – Zajíc, Chládek, Kehar, J. Kučera, A. Straka, Kapoun, Binko – T. Pejchal, Hampl, Kellerstein – Zídek, Šilhavý (C), Soukup – Uhlík, Hrala (A), Štípek – Marek, Broš, Bradáček.
    Trenér: Martin Příhoda

    Rozhodčí: Kosnar – Žídek, Uhlík

    Diváci: 286
    bahis siteleri