Třinec – Motor ČB 4:3 (po pr.) | K. Vary – Pardubice 3:4 (po pr.) | Litvínov – Kladno 4:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Plzeň 1:2 (0:3 po s.n.) | Kometa Brno – Vítkovice 7:1 (kon.) | Liberec – Olomouc 5:2 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 2:3 (1:3 po s.n.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
4:3 (0:2, 3:0, 0:1 - 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 19.01.2024, 17:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:48
    A další faul domácích! Hosté jsou teď aktivnější a Milana Gulaše, který byl v předbrankovém prostoru, sekl Petr Vrána (TRI). Přesilová hra pro hosty.
     
    48:19
    Vopelka se dostal k puku před třineckou brankou a před zakončením mu zabránil faul Adama Smithe (TRI). Třinečtí budou hrát oslabení po podrážení kanadského obránce.
     
    45:13
    Dominik Simon (CEB) vysekl ještě v útočném pásmu hůl Nestrašilovi, což je jasný faul. Následně se ještě před Wałęgou skácel k zemi Štencel a polský útočník měl k hostující brance volnou cestu. Domácí budou hrát další přesilovku.
     
    33:39
    Hosté budou hrát opět v oslabení! Před Mazancem se faulem vysokou holí provinil Milan Gulaš (CEB).
     
    33:07
    Velký závar před Hrachovinou teď vymyslela dvojice Holinka – Hrehorčák. První jmenovaný využil toho, že hostující brankář byl trochu mimo pozici a zkoušel přihrát před prázdnou branku. Následně byl druhý jmenovaný faulován Pavlem Pýchou (CEB), který si sedne na dvě minuty za hákování.
     
    24:23
    Druhou přesilovku si zahrají domácí po faulu Martina Beránka (CEB) – menší trest za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    12:34
    Komerční přestávka byla zahájena přerušením pro druhý trest pro domácí v tomto utkání. Faulem v útočném pásmu se provinil Patrik Hrehorčák (TRI), který dostane menší trest za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    10:03
    Špatně střídali i domácí a první trest pro Oceláře tak bude za stejné provinění jako na straně Českých Budějovic. Trest odpyká Petr Sikora (TRI) a budeme hrát ve čtyřech na obou stranách 38 sekund.
     
    08:41
    První potrestanou stranou v dnešním utkání bude ta hostující. Hráči Motoru špatně střídali a jejich hráčská lavice je potrestaná menším trestem. Ten odpyká Dominik Simon (CEB).
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 26. Nestrašil (M. Růžička), 34. Voženílek (J. Jeřábek, M. Růžička), 35. M. Roman (Voženílek, M. Růžička), 61. M. Růžička (Voženílek, Smith) – 4. Kachyňa (Toman), 15. Kubík (Pýcha, Hovorka), 48. Kubík (Ordoš)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Polášek, Smith, Kundrátek, Nedomlel, Adámek, J. Jeřábek – M. Růžička (A), Nestrašil, Voženílek – Haas, Vrána (C), Walega – Hrehorčák, Holinka, M. Roman – Sikora, Čacho, Dravecký (A).
    Trenér: Zdeněk Moták

    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Vráblík, Štencel, Kachyňa, Doudera (A), Hovorka, Gulaši, Pýcha – Gulaš (C), Kondelík, Ordoš – Kubík (A), F. Přikryl, M. Beránek – Valský, Toman, D. Simon – Koláček, Vopelka, Chlubna.
    Trenér: Ladislav Čihák

    Rozhodčí: Mrkva, Obadal – Hlavatý, Lederer

    Diváci: 4 296
    bahis siteleri