Prešov – Lipany 3:0 (kon.) | Michalovce – Humenné 4:0 (kon.) | Ostrava – Vyškov 0:0 (kon.)
L. Mikuláš – Trebišov 2:2 (kon.) | Jihlava – Bohunice 5:1 (kon.) | Písek – Táborsko 1:4 (kon.)
Plzeň – Dukla Praha 1:0 (kon.) | Slovan Bratislava U21 – Líšeň 0:4 (kon.) | Příbram – Povltavská 1:5 (kon.)
Jablonec – Velké Hamry 5:2 (kon.) | Ružomberok – Zagłębie S. 2:1 (kon.) | B. Bystrica – Győr 1:1 (kon.)
Žilina – Karviná 7:4 (kon.) | Dunajská Streda – Hartberg 1:0 (kon.) | Sparta – Kodaň 2:0 (kon.)
Kroměříž – Púchov 2:0 (kon.)
konec
MŠK Žilina
7:4 (2:2)
MFK Karviná
Sobota 20.01.2024, 13:00 • Pod Dubňom, Žilina • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Přípravné utkání mezi Žilinou a Karvinou se ve druhém poločase proměnilo v nekontrolovanou přestřelku. Žilina se nespokojila s vyrovnáním z 0:2 na 2:2 a tristně bránícím Slezanům nasázela dalších pět branek, mezi které se vklínil hattrick karvinského útočníka Akinyemiho. (14:53:37)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Čurma zabral dozadu a vynutil si nedovolený zákrok od napadajícího Iľka. Ciupa poslal hru na útočnou stranu Slezanů a ti málem překopli stadion prostřednictvím ambiciózního voleje Ojory.
     
    89
    Andrija Ražnatović pěkně zaobalil střelu z rohu vápna, nicméně Belaník na ni dosáhl do horního rohu brány.
     
    88
    Čurma na křídle vracel míč krátkou přihrávkou na Ayosiho. Ten byl těsně vedle vápna povalen a výsledkem je standardní situace.
     
    86
    Pokažená přihrávka Antoina Essomby znamenala, že rozložená defenziva Karviná tentokráte nečelila dalšímu maléru.
    84. Samuel ĎATKO - 7:4
     
    84
    Žilina právě vstřelila branku!
    Jambor si nenechal Nemčíkův diagonální nákop a přenechal balon SAMUELU ĎATKOVI. Ten se zjevil ve velké díře mezi obránci a z hranice vápna poslal střelu prvním dotekem ze svého pohledu do levé části branky.
     
    82
    Ciupa si poradil s Myslovičovým pozdravem z delší vzdálenosti. Stejný hráč to po odvráceném centru Nemčíka zkusil podruhé, ale tentokrát mnohem hůř.
     
    81
    Odkloněnou přihrávku Carneira na Viniciuse vyzvedl Ayaosi. Od toho dostal u rohu vápna míč Kačor, jenže přes Sauera se ke střele nedostal.
     
    79
    Napadající Papalélé sebral míč váhajícímu Leitnerovi, nicméně ještě před náznakem zakončeního ztratil v důsledku senzačního skluzu Nemčíka.
     
    78
    Další roh Mysloviče a další úplně volný hráč MŠK! V tomto případě šlo o Jambora, kterému se nepovedlo lépe umístit zakončení hlavou.
     
    77
    Roh Mysloviče přistál u totálně volného Tomáše Nemčíka, který se z voleje trefil do nohy Ciupy. To byla velká šance na sedmý gól Žiliny a další selhání v obraně českého týmu.
     
    76
    Juraj Jarábek vrací do hry Kahuana Viniciuse a Emmanuela Ayaosiho.
     
    75
    Každá přihrávka na Javorčeka představuje pro Slezany velkou hrozbu. Kačor ho nyní zezadu na poslední chvíli vyrušil a vypuštěný míč projel pár decimetrů vedle Ciupovy branky.
     
    74
    Adeleke Akinyemi se dostal za záda Leitnera. Přihrávku od Ojora ale obdržel pozdě a kvůli ofsajdu o svůj čtvrtý dnešní zásah usilovat nemohl.
    73. Timotej JAMBOR - 6:4
     
    73
    Žilina právě vstřelila branku!
    Nemčík vyvinul tlak na Kačora. Tomu utekl balon k Javorčekovi a Traoré nebyl schopen zabránit přihrávce na TIMOTEJE JAMBORA. Talentovaný útočník si na hranci vápna potáhl míč kolem Carneira a střelou do Ciupova protipohybu vstřelil jubilejní desátý gól v zápase.
     
    72
    Trpělivou kombinaci MŠK překazil odmávaný ofsajd. Z domácího pohledu to byla škoda, protože hned čtyři hráči byli připraveni u malého vápna převzít finální přihrávku.

    Michal Břuchanský

    Branky: 36. Gidi, 39. Bile (pen.), 47. Iľko, 51. Sauer, 59. Essomba, 73. Jambor, 84. Ďatko – 19. Akinyemi, 24. Ezeh, 58. Akinyemi, 62. Akinyemi


    MŠK Žilina: Belaník – Minárik, Jaššo (C), Hubočan – Hranica, Adang, Gidi, Bari – Addo, Bile, Ďuriš.
    2. poločas: Belaník – Leitner, Stojčevski, Nemčík – Ďatko, Myslovič, Sauer (C), Javorček – Iľko, Jambor, Essomba

    Trenér: Jaroslav Hynek

    MFK Karviná: Lapeš (46. Ciupa) – Traoré, Krčík (C) (46. Carneiro), Čurma – Ezeh (63. Kačor), Moses, Boháč, Memić (46. Ražnatović) – Ayaosi (46. Ojora) – Vinicius (46. Papalélé), Akinyemi.
    Trenér: Juraj Jarábek
    bahis siteleri