Prešov – SR 18 9:3 (kon.) | Pov. Bystrica – Dubnica 5:2 (kon.)
konec
HC Prešov
9:3 (4:2, 3:0, 2:1)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
sk Úterý 23.01.2024, 11:00 • Zimný štadión Prešov • 1. liga (SR) • 61. kolo
Partner:
     
    Obecenstvo stále tlačilo Prešovčanov do jubilejnej desiatky. Záverečný tlak ale k tomu nepomohol. Šarišania ale dosiahli parádny výsledok a posúvajú sa na druhé miesto v tabuľke pred svojho stredajšieho protivníka z Topoľčian. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (13:04:42)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
     
    56:48
    Mihalik nedostatočne bránil Šilhára. Mladík na chvíľu stratil rovnováhu, ale vrátil sa k puku. Znížiť na 4:9 chcel Prokopovič, ale to sa odkladá, ako aj jeho potvrdenie hetriku.
     
    56:07
    Poriadne štipľavý pokus poslal na bránu Marek Putala. Jeho meno však nepribudne do streleckej listiny, pretože Haronik predviedol výborný postreh.
     
    53:37
    Výborné časovanie prihrávky v podaní Ščurka! Rozbehnutý Lukáš Toma trošku ťukol do puku, ktorý tesne minul bránku Slovákov!
     
    52:21
    Pavol Prokopovič má na dosah hetrik, čo by v jeho prípade znamenalo mimoriadne vydarený zápas z vlastného pohľadu. Kaľavský podržal domácich.
     
    51:31
    Kaľavský sa vyznamenal zásahom svojimi betónmi. Týmto zákrokom uspel proti aktivite Miroslava Šatana.
     
    50:00
    Pri prešovskej Toryse je všetko jasné. Šarišania získajú dôležité tri body do tabuľky. Mizéria osemnástky sa prehĺbi a bude z toho sedemnásta porážka v sezóne.
     
    49:56
    Prešov pokračoval v útočnom tlaku. Haronik vykopol zakončenie Putala. Krátko na to vystrelil Ladislav Ščurko, avšak do pripravenej lapačky súperovho brankára.
     
    48:47
    Andrej Sigarev sa pokúšal vypočuť prosby publika s avizovanou desiatkou. Haronik zotrval na betónoch. Strelu Rusa vykryl vyrážačkou.
     
    47:30
    Vladislav Leščenko prebral prihrávku Kohúta a nasledovala snaha individuálne sa presadiť. Pred kruhmi však neurobil dobrú kľučku.
     
    46:06
    Kaľavský mužom okamihu! Na prešovského brankára upaľoval v nájazde Leo Krchňavý, ktorý nezakončil presne z bekhendovej kľučky!
     
    44:50
    Slovensko U18 dalo gól! Gólové hody sledujeme v záverečnej tretine. Prešovskí diváci už dlhšiu dobu kričali "dajte im desať", ku ktorej už nechýba veľa a vzápätí sa ozývalo "ešte jeden". A ten jeden pekne poslal hore PAVOL PROKOPOVIČ, keď tečoval koncovku Draveckého. Asistencia: Vladimír Dravecký.
     
    44:23
    Tím Prešov práve strelil gól! Prvú domácu strelu zastavila horná tyčka Haronikovej bránky. ANDREJ SIGAREV napokon pretlačil puk za bránkovú čiaru. Asistencie: Lukáš Toma a Vladislav Leščenko.
     
    43:44
    Tím Prešov práve strelil gól! Fantastickú prácu predviedol ruský obranca IVAN GLAZKOV. Pohral sa s Hazalom, zvládol ešte jednu kľučku v medzikruží a nekompromisne zavesil z bekhendu. Asistencia: Martin Semaňák.
     
    43:13
    Glazkov uvoľnil vpravo Semaňáka! Napriek výhodnej palebnej pozícii sa pozeral na prípadný úspech mladučkého Janáka, ktorý vypálil, ale Haronik bol na mieste!
     
    42:29
    Druhý raz v tretej tretine prítomný vo svojej práci Martin Haronik. Brankár reprezentácie zachytil pokus Pulščáka z ľavého kruhu.
     
    41:54
    Roman Kaľavský vyťahoval veľmi ťažký puk. Najskôr zasiahol ľavým betónom, na druhýkrát pred Pobežalom použil lapačku.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 1. D. Kohút (Leščenko, Hrabčák), 11. Chalupa (Pulščák, Toma), 12. D. Kohút (Toma), 15. Leščenko (Glazkov, Jerofejevs), 27. Chalupa (Toma, Poliaček), 29. Pulščák (Knižka), 36. Poliaček (Knižka, Jerofejevs), 44. Glazkov (Semaňák), 45. Sigarev (Toma, Leščenko) – 11. Prokopovič (Liščinský), 18. T. Pobežal (Liščinský), 45. Prokopovič (Dravecký)


    HC Prešov: Sabol (36. Kaľavský) – Jerofejevs, Glazkov, Mihalik, Knižka, Semaňák, Putala, Pulščák, Janák – Leščenko, D. Kohút, S. Hrabčák – Chalupa, Toma, Sigarev – K. Jendroľ, Ščurko, Poliaček – I. Greš, Frič, Lamač.
    Trenér: Tibor Tartaľ.

    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Haronik – Kupec, Fabuš, Beluško, Húževka, Ličko, Dravecký, Šimon, Šlank – Liščinský, T. Pobežal, Straka – Šilhár, Prokopovič, Lašš – Hazala, Šatan, Semančík – Krchňavý, Liška.
    Trenér: Martin Dendis.

    Rozhodčí: Moller, Čahoj – Drblík, Riš.

    Diváci: 3548.
    bahis siteleri