Německo – Švédsko 0:4 (kon.) | Švýcarsko – Česko cz 3:4 (po pr.)
po prodl.
Švýcarsko
3:4 (0:1, 2:2, 1:0 - 0:1)
Česko
Sobota 10.02.2024, 17:00Euro Hockey Tour (ženy)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:55
    Další vyloučení, tentokrát na straně země Helvétského kříže. Na trestnou lavici usedá Janine Hauserová za nedovolenou hru tělem.
     
    39:31
    Další vyloučení pro hráčky obou týmů v závěru prostředního dějství. Tentokrát doplnily složení na trestné lavici Noemi Neubauerová a Alina Martiová.
     
    37:34
    Utkání rozhodně nechybí emoce, což se nyní promítne do obsazení trestné lavice. Potyčku za švýcarskou brankou totiž nyní sudí odmění tresty na obou stranách. Tu českou reprezentuje Kateřina Mrázová a švýcarskou Christenová a Stalderová.
     
    30:13
    České straně teď ale hraje do karet provinění od Naemi Herzigové, která nedovoleně bránila. Aktuálně tak sledujeme hru čtyři na čtyři.
     
    29:48
    Další vyloučení na české straně, kdy se tentokrát uvedla hrubostí Daniela Pejšová.
     
    26:09
    Síly na ledě se teď opravdu srovnají poté, co si Kaleigh Quennecová pomohla podrážením.
     
    25:31
    Češky ale velmi brzdí vlastní nedisciplinovanost. Tereza Vanišová se teď provinila nedovoleným zásahem tělem a putuje na trestnou lavici, což znamená další přesilovku pro švýcarské barvy.
     
    20:54
    Střet u švýcarské branky skončily vzájemným vyloučením Denisy Křížové a Lary Christenové za hrubost.
     
    09:07
    Ovšem nyní se musí české barvy znovu bránit přesilovce. Daniela Pejšová se provinila držením, a tak míří na trestnou lavici.
     
    02:18
    První přesilovka utkání připadla Švýcarkám poté, co se Lucie Gruntová provinila nedovoleným zásahem tělem.
    Marken.cz

    Jan Kordík

    Branky a nahrávky: 30. Hauserová (Schaefferová, Quennecová), 31. Stalderová (Leemannová, Weyová), 44. Martiová (Schaeferová) – 16. Mrázová (Neubauerová, Šapovalivová), 29. Mrázová (Vanišová), 31. Pejzlová (Tejralová, Vanišová), 65. Tejralová


    Švýcarsko: Maurerová (Bendererová) – Christenová, Leemannová, Baechlerová, Rosselová, Hauserová, Wetliová, Hofstetterová – Herzigová, Weyová, Stalderová – Quennecová, Martiová, Schaeferová – Ingoldová, Balzerová, Jorayová – Renschová.
    Trenér: Colin Muller

    Česko: Švejdová (Škodová) – Tejralová, Čajanová, Seroizsková, Pejšová, Trnková, Radová, Kosinová – Šapovalivová, Mrázová, Neubauerová, Křížová, Pejzlová, Vanišová – Plosová, Sarnovská, Pištěková – Pátková, Gruntová, Kalová – Juříčková.
    Trenér: Carla MacLeodová

    Rozhodčí: Hurleyová, Henrikssonová – Cheyrouxová, Smetková
    bahis siteleri