Německo – Švédsko 0:4 (kon.) | Švýcarsko – Česko cz 3:4 (po pr.)
po prodl.
Švýcarsko
3:4 (0:1, 2:2, 1:0 - 0:1)
Česko
Sobota 10.02.2024, 17:00Euro Hockey Tour (ženy)
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:10 TEJRALOVÁ - 3:4
     
    64:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto, a to kým jiným, než českou kapitánkou! ANETA TEJRALOVÁ nezazmatkovala s kotoučem na holi a našla si na levé straně pásma ideální pozici pro zakončení do odkryté švýcarské klece. Ránou do její horní části tak rozhodla o tom, že Česká ženská reprezentace ovládla duel poměrem 4:3. Bez asistence.
     
    62:55
    Skvělý zákrok Viktorie Švejdové! Ta musela řešit nepříjemný nájezd Sinjy Leemannové, nenechala se ale opít rohlíkem a ránu do teploměru spolehlivě pokryla.
     
    49:55
    Další vyloučení, tentokrát na straně země Helvétského kříže. Na trestnou lavici usedá Janine Hauserová za nedovolenou hru tělem.
    43:13 MARTIOVÁ - 3:3
     
    43:13
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Avšak na úvodu třetího dějství tu máme další vyrovnání skóre. ALINA MARTIOVÁ dostala přeložený kotouč do slotu na stříbrném podnosu od Vanessy Schaeferové. S ničím se nerozpakovala a ihned vypálila, a to nechytatelně do horní části české branky. Asistence: Vanessa Schaeferová.
     
    39:31
    Další vyloučení pro hráčky obou týmů v závěru prostředního dějství. Tentokrát doplnily složení na trestné lavici Noemi Neubauerová a Alina Martiová.
     
    37:34
    Utkání rozhodně nechybí emoce, což se nyní promítne do obsazení trestné lavice. Potyčku za švýcarskou brankou totiž nyní sudí odmění tresty na obou stranách. Tu českou reprezentuje Kateřina Mrázová a švýcarskou Christenová a Stalderová.
     
    34:53
    Adélu Šapovalivovou vybídla ve slotu k průniku Kateřina Mrázová. Šapovalivová to zkusila mezi ruku a tělo, naznačením se ale Maurerová nenechala oblafnout a spolehlivě si připsala další zákrok.
     
    33:18
    V pádu teď zakončovala Naemi Herzigová z levé strany, v cestě jí ale stála skvěle přesunutá Viktorie Švejdová!
    30:56 PEJZLOVÁ - 2:3
     
    30:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nicméně česká odpověď na sebe nenechala čekat dlouho! Třetí trefu svého týmu přidala MICHAELA PEJZLOVÁ povedenou střelou z mezikruží rovnou pod víko. Asistence: Aneta Tejralová, Tereza Vanišová.
    30:37 STALDEROVÁ - 2:2
     
    30:37
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Více prostoru na ledě ale přineslo srovnání z hole LARY STALDEROVÉ! Ta svou nenápadnou střelu vyslala z levého kruhu, nicméně kvůli nechtěné teči Andrey Trnkové před brankou skončil touš až za zády Viktorie Švejdové. Asistence: Sinja Leemannová, Ivana Weyová.
     
    30:13
    České straně teď ale hraje do karet provinění od Naemi Herzigové, která nedovoleně bránila. Aktuálně tak sledujeme hru čtyři na čtyři.
     
    29:48
    Další vyloučení na české straně, kdy se tentokrát uvedla hrubostí Daniela Pejšová.
    29:06 HAUSEROVÁ - 1:2
     
    29:06
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A náznak tlaku končí švýcarskou kontaktní trefou! Stalo se tak střelou JANINE HAUSEROVÉ, která se odhodlala ke střele z vrcholku levého kruhu a puk propadl nad ramenem české maskované ženy až do branky. Asistence: Vanessa Schaeferová, Kaleigh Quennecová.
    28:07 MRÁZOVÁ - 0:2
     
    28:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    A Češky svou první přesilovku v zápase využívají dvě sekundy před koncem! Autorkou druhého českého gólu byla znovu KATEŘINA MRÁZOVÁ, která se nejlépe zorientovala ve zmatku přes švýcarskou brankou a zaslala puk do odkrytého zařízení. Asistence: Tereza Vanišová.
     
    26:09
    Síly na ledě se teď opravdu srovnají poté, co si Kaleigh Quennecová pomohla podrážením.
     
    25:31
    Češky ale velmi brzdí vlastní nedisciplinovanost. Tereza Vanišová se teď provinila nedovoleným zásahem tělem a putuje na trestnou lavici, což znamená další přesilovku pro švýcarské barvy.
     
    20:54
    Střet u švýcarské branky skončily vzájemným vyloučením Denisy Křížové a Lary Christenové za hrubost.
     
    19:11
    Další nezanedbatelná příležitost na české straně! Tereza Plosová byla nedostatečně pokrytá před Saskií Maurerovou, nedokázala ale v pádu kotouč převalit za švýcarský beton.
    15:07 MRÁZOVÁ - 0:1
     
    15:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    A český tlak přináší své ovoce, máme tu první gól utkání! KATEŘINA MRÁZOVÁ dostala puk předložený do slotu, odkud si troufla na lahůdkové zakončení, kdy si prostrčila hokejku mezi nohama a poslala hrací předmět za záda švýcarské brankářky Maurerové! Asistence: Noemi Neubauerová, Adéla Šapovalivová.
     
    14:56
    Velká příležitost Noemie Neubauerové, která se do touše opřela v mezikruží z první, avšak trefila švýcarské zařízení!
     
    09:07
    Ovšem nyní se musí české barvy znovu bránit přesilovce. Daniela Pejšová se provinila držením, a tak míří na trestnou lavici.
     
    07:04
    Krásná rána z první od Terezy Vanišové! Ta dostala do mezikruží nabito od Kateřiny Mrázové, proti její pumelici se ale dokázala Saskie Maurerová bezpečně přesunout.
     
    03:55
    Po střele Naemi Herzigové ze slotu zvonila za Švejdovou její pravá tyčka!
     
    02:18
    První přesilovka utkání připadla Švýcarkám poté, co se Lucie Gruntová provinila nedovoleným zásahem tělem.
     
    01:55
    Lara Stalderová vybídla k první velké příležitosti svou kolegyni z útoku Naemi Herzigovouu, ta ale ztroskotala na dobrém přesunu Viktorie Švejdové!
    Marken.cz

    Jan Kordík

    Branky a nahrávky: 30. Hauserová (Schaefferová, Quennecová), 31. Stalderová (Leemannová, Weyová), 44. Martiová (Schaeferová) – 16. Mrázová (Neubauerová, Šapovalivová), 29. Mrázová (Vanišová), 31. Pejzlová (Tejralová, Vanišová), 65. Tejralová


    Švýcarsko: Maurerová (Bendererová) – Christenová, Leemannová, Baechlerová, Rosselová, Hauserová, Wetliová, Hofstetterová – Herzigová, Weyová, Stalderová – Quennecová, Martiová, Schaeferová – Ingoldová, Balzerová, Jorayová – Renschová.
    Trenér: Colin Muller

    Česko: Švejdová (Škodová) – Tejralová, Čajanová, Seroizsková, Pejšová, Trnková, Radová, Kosinová – Šapovalivová, Mrázová, Neubauerová, Křížová, Pejzlová, Vanišová – Plosová, Sarnovská, Pištěková – Pátková, Gruntová, Kalová – Juříčková.
    Trenér: Carla MacLeodová

    Rozhodčí: Hurleyová, Henrikssonová – Cheyrouxová, Smetková
    bahis siteleri