Havířov – Val. Meziříčí 8:1 (kon.) | Mostečtí Lvi – Tábor 4:8 (kon.) | Děčín – Letňany 4:6 (kon.)
Vrchlabí – Ústí n/L 4:1 (kon.) | Cheb – Řisuty 3:5 (kon.) | Hronov – Kralupy n. Vltavou 2:3 (kon.)
Kobra – Benátky n/J 7:3 (kon.) | Šumperk – Opava 5:6 (po pr.) | SHKM Hodonín – Vel. Meziříčí 3:5 (kon.)
Žďár n/S – Technika Brno 3:2 (kon.) | Příbram – Chomutov 2:1 (kon.)
po prodl.
DRACI PARS ŠUMPERK
5:6 (2:1, 0:3, 3:1 - 0:1)
HK Opava
Středa 21.02.2024, 18:00 • Škora Aréna, Šumperk • 2. liga skupina Východ • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:47 Jan VAŠENKA - 5:6
     
    62:47
    Opava právě vstřelila branku!
    V Šumperku máme hotovo. Bonusový bod si bere Opava.
    Hosté jeli do rychlého brejku. Štěpánek to zkusil forhendem z mezikruží. Ryšavý touš vyrazil na pravou stranu. Tam byl volný JAN VAŠENKA, který poslal černou gumu do odkryté části domácí svatyně, 5:6. Asistence: Radim Štěpánek a Kryštof Kadula.
    54:42 Alex NILSSON - 5:5
     
    54:42
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci opět srovnávají stav po pěkné kombinaci v přesilovce. Kubíček poslal forhendem puk na branku. Před brankovištěm byl volný ALEX NILSSON, jenž tečuje černou gumu mimo dosah opavského brankáře, 5:5. Asistence: Petr Kubíček a Patrik Tarnoczy.
    49:25 Tomáš ROUSEK - 4:5
     
    49:25
    Opava právě vstřelila branku!
    Jenže Opava opět udeřila po domácí ztrátě puku na ose. Vašenka nahrál na levou stranu, tam byl rozjetý TOMÁŠ ROUSEK. Ten si najel na levý kruh a posílá forhendem černou gumu do horního rohu branky Ryšavého, 4:5. Asistence: Jan Vašenka a Andrej Adamec.
    44:41 Tomáš MINAŘÍK - 4:4
     
    44:41
    Draci právě vstřelili branku!
    Drama je tady, Šumperk právě srovnává stav v přesilovce.
    Danielčák nahrál touš zpoza branky na levou stranu. Tam byl nepokrytý TOMÁŠ MINAŘÍK, jenž posílá černou gumu k tyčce, 4:4. Asistence: Jakub Müller a Adam Scheuter.
    40:29 Ondřej ŠIŠOLÁK - 3:4
     
    40:29
    Draci právě vstřelili branku!
    Zápletka je tady. Opava snižuje na začátku třetího dějství na rozdíl jediné branky.
    Autorem branky je ONDŘEJ ŠIŠOLÁK. Asistence: Daniel Vachutka a Jakub Horký.
    37:09 Josef KREJSA - 2:4
     
    37:09
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté opět trestají střeleckou neefektivitu Draků. Brada poslal puk na svého kolegu na krátký mantinel. JOSEF KREJSA se vyhnul protihráči a sjel si na osu, odkud překonává Irgla bekhendem do pravého rohu jeho svatyně, 2:4. Asistence: Marek Brada.
    31:21 Marek BRADA - 2:3
     
    31:21
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava jde do vedení v polovině zápasu v oslabení. Slusarczyk poslal do rychlého kontru svého kolegu. Tím byl MAREK BRADA, ten si najel na levou stranu a s pomocí teče obránce překonává Irgla, 2:3. Asistence: Jakub Slusarczyk.
    28:22 Kryštof STUCHLÍK - 2:2
     
    28:22
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava srovnává stav těsně před polovinou zápasu. Rousek vrátil touš na pravý kruh. Tam byl volný KRYŠTOF STUCHLÍK, který trefuje v přesilovce horní roh domácí svatyně, 2:2. Asistence: Tomáš Rousek.
    17:24 Adam POLÁCH - 2:1
     
    17:24
    Draci právě vstřelili branku!
    To jsou věci. Draci jdou před koncem prvního dějství dokonce do vedení. Kubíček poslal od modré forhendem touš na branku hostů. Těsně před brankářem, ale změnil směr kotouče ADAM POLÁCH. S tím nemohl Slíž vůbec nic dělat, 2:1. Asistence: Petr Kubíček a Jozef Danielčák.
    15:58 Jakub MÜLLER - 1:1
     
    15:58
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí srovnávají stav po brejku v závěru prvního dějství. Vachutka poslal na pravé straně do úniku svého kolegu. Tím byl JAKUB MÜLLER, ten si najel před Slíže a pak mu poslal touš okolo betonu do sítě, 1:1. Asistence: Daniel Vachutka.
    09:13 Kryštof KADULA - 0:1
     
    09:13
    Opava právě vstřelila branku!
    Opět platí otřepané, nedáš, dostaneš. Hosté jdou do vedení po rychlém kontru. Wendelín nabral rychlost na pravé straně a pak poslal touš na levou stranu. Tam byl nepokrytý KRYŠTOF KADULA, který forhendem poslal kotouč do levého horního rohu branky Irgla, 0:1. Asistence: Tomáš Wendelín.

    Vít Káňa

    Branky a nahrávky: 16. Müller (Vachutka), 18. Polách (P. Kubíček, Danielčák), 41. Šišolák (Vachutka, J. Horký), 45. Minařík (Müller, Scheuter), 55. Nilsson (P. Kubíček, Tarnoczy) – 10. Kadula (Wendelin), 29. K. Stuchlík (Rousek), 32. Brada (Slusarczyk, Jak. Ludvík), 38. Krejsa (Brada), 50. Rousek (Vašenka, Adamec), 63. Vašenka (Štěpánek, Kadula)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Irgl (38. Ryšavý) – Dudycha, Skopal, Rutar (A), Minařík, P. Kubíček – J. Horký, Šišolák, Vachutka (A) – Jaroš (C), Müller, Scheuter – Tarnoczy, Nilsson, Danielčák – Polách.
    Trenér: Tomáš Sedlák

    HK Opava: Slíž (Nowak) – Kalus, Adamec, Štěpánek, Foltýn, Jak. Ludvík, Ervasti, Pachula – Rousek (C), K. Stuchlík (A), Vašenka – Krejsa, Brada (A), Slusarczyk – Voznica, Häring, Vojtovič – Hradil, Kadula, Wendelín – Kotásek.
    Trenér: Pavel Zdráhal

    Rozhodčí: Jakub Gebauer – Michal Vengřín, Tomáš Vojtášek
    bahis siteleri