Carolina – Florida 1:0 (kon.) | Detroit – Colorado 2:1 (po pr.) | New Jersey – NY Rangers 1:5 (kon.)
Ottawa – Dallas 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 4:1 (kon.) | Tampa – Washington 3:5 (kon.)
St. Louis – NY Islanders 4:0 (kon.) | Calgary – Boston 3:2 (po pr.) | Seattle – Vancouver 5:2 (kon.)
Vegas – Toronto 3:7 (kon.) | Los Angeles – Nashville 1:4 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
3:7 (0:4, 1:2, 2:1)
Toronto Maple Leafs
Pátek 23.02.2024, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:35 Auston MATTHEWS - 3:7
     
    50:35
    5/5
    Toronto právě vstřelilo branku! Sotva se Holmberg vrátil z trestné lavice, hned měl prsty v dalším gólu svého týmu. Toronto vyrazilo ve dvou dopředu. Holmberg vypálil z levého kruhu a před brankou do jeho střílené nahrávky šikovně vložil hůl AUSTON MATTHEWS a jeho teč skončila v odkryté brance Thompsona, který už nestihl včas reagovat. Asistence: Pontus Holmberg a Mitchell Marner.
    Matthews A., Holmberg P., Marner M., Rielly M., Lagesson W.
    Pietrangelo A., Roy N., Theodore S., Cotter P., Barbašev I.
    41:25 Michael AMADIO - 3:6
     
    41:25
    5/5
    Vegas právě vstřelilo branku! Vegas dává druhý gól během 26 sekund a rázem ztrácí tři branky. Barbašev si všiml na pravé straně volného MICHAELA AMADIA, který se prosadil střelou pod Jonesovu lapačku. Asistence: Ivan Barbašev a Chandler Stephenson.
    Amadio M., Barbašev I., Stephenson C., McNabb B., Theodore S.
    Benoit S., McCabe J., McMann B., Robertson N., Tavares J.
    40:59 Jonathan MARCHESSAULT - 2:6
     
    40:59
    5/5
    Vegas právě vstřelilo branku! Stejně jako na začátku druhé třetině dalo Vegas gól, tak i třetí začíná gólem. Brisson našel na pravém kruhu JONATHANA MARCHESSAULTA, jehož rána zápěstím skončila v horním růžku Jonesovy brány a ještě se otřela o rukáv Jonesova dresu. Asistence: Brendan Brisson a Shea Theodore.
    Marchessault J., Brisson B., Theodore S., McNabb B., Karlsson W.
    Domi M., Rielly M., Bertuzzi T., Lagesson W., Nylander W.
    35:36 Pontus HOLMBERG - 1:6
     
    35:36
    5/5
    Toronto právě vstřelilo branku! A je tu další gól Toronta, které dává domácím lekci z produktivity. Tentokrát se o to postaral PONTUS HOLMBERG, který projel pásmem, dojel si na levý kruh a z jeho hranice prostřelil Thompsona nad jeho lapačku.
    Holmberg P., Benoit S., McCabe J., Kämpf D., Reaves R.
    McNabb B., Brisson B., Theodore S., Karlsson W., Marchessault J.
    31:44 Max DOMI - 1:5
     
    31:44
    5/5
    Toronto právě vstřelilo branku! Toronto se znovu prosazuje a vede opět o čtyři branky! Vegas ztratilo puk v útočném pásmu, čehož využil Benoit a vyslal dopředu MAXE DOMIHO, který se chopil puku a ujel do brejku. I přesto, že byl tísněný jedním z domácích obránců, poradil si naprosto perfektně a špičkou hole dokázal poslat puk nad Thompsonovo rameno. Asistence: Simon Benoit a Mitchell Marner.
    Domi M., Benoit S., Marner M., McCabe J., Matthews A.
    McNabb B., Stephenson C., Theodore S., Barbašev I., Marchessault J.
    20:51 William KARLSSON - 1:4
     
    20:51
    5/5
    Vegas právě vstřelilo branku! A máme sníženo! Hned na začátku druhé třetiny se domácí prosazují. Theodore poslal z vlastního pásma nahrávku do útočného pásma na Marchessaulta, který od pravého mantinelu našel mezi kruhy WILLIAMA KARLSSONA, jehož tvrdá střela prošla do sítě nad Jonesovou lapačkou a sebrala mu čisté konto. Asistence: Jonathan Marchessault a Shea Theodore.
    Karlsson W., Marchessault J., Theodore S., McNabb B., Brisson B.
    Domi M., Knies M., Matthews A., Liljegren T., Brodie T.
    16:11 Max DOMI - 0:4
     
    16:11
    5/5
    Toronto právě vstřelilo branku! Toronto přivítalo nového muže v domácí brance gólem! Nylander nahrál před MAXU DOMIMU, jehož první ránu Thompson vyrazil právě na hůl Domiho, jenž pak dobrým důrazem dotal puk nad jeho betonem do branky. Asistence: William Nylander a Tyler Bertuzzi.
    Domi M., Nylander W., Bertuzzi T., Rielly M., Lagesson W.
    McNabb B., Brisson B., Stephenson C., Amadio M., Martinez A.
    14:20 John TAVARES - 0:3
     
    14:20
    5/5
    Toronto právě vstřelilo branku! Toronto navyšuje vedení! Při pobytu Toronta v útočném pásmu se k puku dostal Robertson, jenž pak krásnou křižnou nahrávkou z levé strany našel na pravém kruhu kapitána JOHNA TAVARESE, který se ranou z první prosadil nad Hillův beton. Ten odjíždí na střídačku a bude se střídat v brankovišti domácích. Asistence: Nicholas Robertson a Bobby McMann.
    Tavares J., Robertson N., McMann B., Benoit S., McCabe J.
    McNabb B., Roy N., Theodore S., Cotter P., Kolesar K.
    11:10 David KÄMPF - 0:2
     
    11:10
    5/5
    Toronto právě vstřelilo branku! Druhý gól Toronta v krátkém sledu a rázem je to o dva góly. Reaves nahrál u pravého mantinelu DAVIDU KÄMPFOVI, jenž si následně dojel až před branku a střelou za beton Hilla zvýšil náskok hostů. Asistence: Ryan Reaves.
    Kämpf D., Holmberg P., Rielly M., Reaves R., Lagesson W.
    Whitecloud Z., Hague N., Brisson B., Stephenson C., Amadio M.
    10:00 Jake MCCABE - 0:1
     
    10:00
    5/5
    Toronto právě vstřelilo branku! Hosté se dostávají do vedení! Toronto se usadilo v útočném pásmu. Puk se od zadního mantinelu dostal na pravý kruh, kde se do něj opřel JAKE MCCABE a jeho střelu sice Hill zasáhl vyrážečkou, ale od ní se kotouč odrazil a skončil za brankovou čárou. Bez asistence.
    McCabe J., Benoit S., McMann B., Robertson N., Tavares J.
    Pietrangelo A., Morelli M., Martinez A., Froese B., Rempal S.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 21. W. Karlsson (Marchessault, Theodore), 41. Marchessault (Brisson, Theodore), 42. Amadio (Barbašev, Stephenson) – 10. McCabe, 12. Kämpf (Reaves), 15. Tavares (N. Robertson, McMann), 17. Domi (W. Nylander, Bertuzzi), 32. Domi (Benoit, Marner), 36. Holmberg, 51. Matthews (Holmberg, Marner)


    Vegas Golden Knights: Hill (15. L. Thompson) – Martinez, Pietrangelo, McNabb, Theodore, Hague, Whitecloud – Barbašev, N. Roy, Marchessault – Brisson, Stephenson, Amadio – Cotter, W. Karlsson, Kolesar – Morelli, Froese, Rempal.
    Trenér: Bruce Cassidy

    Toronto Maple Leafs: Mar. Jones (Samsonov) – Brodie, Liljegren, Rielly, McCabe, Rifai, Lajoie, Benoit, Lagesson – Knies, Matthews, Marner – Bertuzzi, Domi, W. Nylander – McMann, Tavares, Gregor – Holmberg, Kämpf, N. Robertson – Reaves.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Rozhodčí: McCauley, South – Fournier, MacPherson
    bahis siteleri