Vítkovice – Kometa Brno 1:3 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Třinec – Jihlava 8:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
8:4 (1:1, 5:1, 2:2)
HC Dukla Jihlava
Pátek 23.02.2024, 18:00 • Werk arena, Třinec • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    59:58
    Zbytečný zákrok v závěru od kapitána Bujáka.
     
    59:33
    V závěru tohoto klání je vyloučen za krosček Kurbaka.
     
    56:45
    5/4
    Třinec právě vstřelil branku! Využitá přesilovka číslo tři pro Oceláře. Klasická přesilovková kombinace, kterou jsme nyní mohli vidět, Šilar nabil na střelu z první DAVIDU LUKASI HOLUBOVI, ten na nic nečekal a napálil puk bez přípravy na Sigmunda, ten se natahoval po touši marně. Asistence: Tomáš Šilar, Viktors Kurbaka.
    Holub D., Šilar T., Kurbaka V., Kozlík M., Bartoš J.
    Číhal L., Topol A., Nosek R., Modl J.
     
    55:29
    Dukla bude hrát své třetí oslabení v zápase, odkázán na trestnou je Peš za sekání.
     
    52:11
    4/4
    Třinec právě vstřelil branku! Tak i Oceláři umí ve čtyřech dávat góly. Volas moc dobře věděl o tom, že bude nahrávat rychlonohému TOMÁŠI ŠILAROVI, ten touš bravůrně převzal a ujel úplně všem. Tváří v tvář Sigmundovi zvolil Šilar zakončení mezi betony a byl úspěšný. Asistence: Patrik Volas.
    Šilar T., Volas P., Kurbaka V., Gerych R.
    Vandas T., Báťa Š., Löffler D., Rauš A.
     
    51:19
    4/4
    Dukla právě vstřelila branku! Hra ve čtyřech Dukle očividně sedí! Jeden z obránců Třince přišel o puk u mantinelu, načež se vykrystalizovala situace dva na jednoho ve prospěch Jihlavy. HYNEK PEŠ vzal celou situaci na sebe a v přečíslení nehledal hokejku spoluhráče, zakončil raději technicky a překvapil Krále svým zakončením. Bez asistence.
    Peš H., Modl J., Číhal L., Jeletz D.
    Mikula M., Šilar T., Horváth A., Buják D.
     
    50:55
    Síly na ledě se vyrovnají. Vildomec podrazil Švančaru a je rovněž vyloučen.
     
    50:33
    Kozlík hákoval soupeře a je vyloučen.
     
    45:07
    4/5
    Dukla právě vstřelila branku! Tak pozor, přece jen se Dukla dočkala snížení. Odražený puk od zadního mantinelu sebral ŠIMON BAŤA, jenž si vybruslil do výhodné pozice a přesnou střelou do bližšího růžku Královy klece vstřelil třetí gól Jihlavy v zápase: Asistence: Matěj Vovsík
    Báťa Š., Vovsík M., Löffler D., Niederhafner T.
    Blaha D., Mikula M., Pánek M., Horváth A., Buják D.
     
    38:57
    V závěru periody jsou třinečtí hráči nuceni hrát ve čtyřech. Holub vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    38:27
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku! Tak to je neskutečné! Další branka Ocelářů po rychlém brejku. Bartoš přenechal puk najíždějícímu VIKTORSI KURBAKOVI, jenž si chvíli puk přidržel a poté vyslal střelu do pravé části branky, na lapačku Sigmunda, ten si na puk sáhl, ale nezastavil jej. Asistence: Jan Bartoš, Tomáš Šilar.
    Kurbaka V., Bartoš J., Šilar T., Ošmera A., Kozlík M.
    Číhal L., Jeletz D., Modl J., Váňa R., Coufal K.
     
    36:56
    4/4
    Třinec právě vstřelil branku! I pokračující početní výhodu Oceláři proměňují v branku! Puk napálil od modré na Sigmunda bek Volas, puk se odrazil od zad Švančary ke zcela volnému ROBINU GERYCHOVI, jenž kličkou do bekhendu vymíchal Sigmunda a upravuje skóre na 5:2. Asistence: Robin Švančara, Patrik Volas.
    Gerych R., Švančara R., Volas P., Volas P.
    Vovsík M., Vildomec M., Báťa Š., Modl J.
     
    36:04
    5/3
    Třinec právě vstřelil branku! Oceláři dvojnásobnou přesilovku využívají. Na brankovišti vynikajícím způsobem zapracoval JAN BARTOŠ, který byl posledním hráčem, jenž se dotkl puku a právě od jeho doteku se puk dostal až za Sigmundova záda. Asistence: Matěj Kozlík, David Lukas Holub.
    Bartoš J., Kozlík M., Holub D., Kurbaka V., Šilar T.
    Číhal L., Rauš A., Váňa R.
     
    35:19
    Necelou minutku si zkusí Oceláři v pěti proti třem. Vandas vyloučen za podrážení.
     
    34:09
    První přesilovka pro Oceláře. Nosek je vyloučen za sekání.
     
    28:40
    5/5
    Dukla právě vstřelila branku! Nenápadná akce hostů. Puk v útočném pásmu vybojoval Chlubna, který ještě předtím, než objel Královu branku, tak stihl přihrát mezi kruhy ještě před chvíli zraněnému TOBIÁŠI NIEDERHAFNEROVI, který měl jednoduchou pozici, jelikož Král se přesouval, tudíž na něj zírala odkrytá branka, krásná akce hostů. Asistence: Tobias Chlubna.
    Niederhafner T., Chlubna T., Topol A., Číhal L., Peš H.
    Kurbaka V., Volas P., Ošmera A., Gerych R., Pánek M.
     
    23:10
    5/4
    Třinec právě vstřelil branku! Oceláři se usadili v útočném pásmu, Mikula posunul puk na útočnou modrou, kde stál připravený ALEX HORVÁTH, jenž z první poslal puk na Sigmunda, ten měl zakrytý výhled a loví třetí kotouč za svými zády. Asistence: Marcel Mikula, Adam Ošmera.
    Horváth A., Mikula M., Ošmera A., Blaha D., Pánek M.
    Číhal L., Löffler D., Báťa Š., Modl J.
     
    22:29
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku! Na pravém křídla se uvolnil a dostal ideální přihrávku TOMÁŠ ŠILAR, jenž si zpravoval skákavý puk a střelou na bližší tyč zvyšuje na 2:1. Asistence: Jan Bartoš, Matěj Kozlík.
    Šilar T., Bartoš J., Kozlík M., Holub D., Ošmera A.
    Vovsík M., Jeletz D., Rauš A., Coufal K., Jungwirth Já.
     
    16:39
    Příliš aktivní byl na brankovišti Kozlík a je vyloučen za sekání.
     
    09:29
    5/5
    Dukla právě vstřelila branku! JÁCHYM JUNGWIRTH si najel s pukem na holi do útočného pásma, neměl komu přihrát, a tak se rozhodl pro střelu po ledě k tyči, na kterou Král nedosáhl a srovnává na 1:1. Asistence: Tobáš Niederhafner, Tomáš Vandas.
    Jungwirth Já., Niederhafner T., Vandas T., Löffler D., Coufal K.
    Ošmera A., Holub D., Šilar T., Švančara R., Kozlík M.
     
    07:37
    Velký tlak v domácím brankovišti, první formace hostů komplikovala Královi práci, dorážky Baťi ani Klapici nebyly úspěšné.
     
    02:47
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku! Ideální přihrávku do jízdy na útočnou modrou čáru obdržel MATĚJ KOZLÍK od Ošmery. Kozlík ujel sám na Sigmunda a střelou mezi betony otevírá skóre. Asistence: Adam Ošmera.
    Kozlík M., Švančara R., Ošmera A., Šilar T., Holub D.
    Vovsík M., Löffler D., Rauš A., Coufal K., Jungwirth Já.

    Jakub Vaněček

    Branky a nahrávky: 3. Kozlík (Ošmera, Šilar), 23. Šilar (Bartoš, Kozlík), 24. A. Horváth (Mikula, Blaha), 37. Bartoš (Kozlík, D. Holub), 37. Gerych (Švančara, Volas), 39. Kurbaka (Bartoš, Šilar), 53. Šilar (Volas), 57. D. Holub (Šilar, Kurbaka) – 10. Já. Jungwirth (Niederhafner, Coufal), 29. Niederhafner (Chlubna), 46. Báťa (Niederhafner), 52. Peš (Modl)


    HC Oceláři Třinec: J. Král (Heczko) – Ošmera, D. Holub, Volas, Kurbaka, Buják (C), A. Horváth – Švančara, Šilar (A), Kozlík – Gerych (A), Rybnikár, Bartoš – Blaha, Pánek, Mikula.
    Trenér: René Mucha

    HC Dukla Jihlava: Sigmund (Cinka) – Vovsík (C), Vildomec, Číhal (A), Jeletz, Vandas, Topol, Löffler – Báťa (A), Rauš, R. Váňa – Modl, Nosek, Peš – Niederhafner, Chlubna, Coufal – Já. Jungwirth.
    Trenér: Petr Svoboda

    Rozhodčí: Šutara, Kapitanov – Bartek, Gančarčík
    bahis siteleri