Havlíčkův Brod – Třemošná 5:4 (po pr.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod
5:4 (0:1, 2:2, 2:1 - 1:0)
HC Meteor Třemošná
Pátek 23.02.2024, 19:15 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Liga juniorů • 36. kolo
Partner:
     
    Dnes je to ode mě všechno, děkuji vám za pozornost a zase někdy jindy na počtenou. (21:34:03)
     
    Havlíčkův Brod dokázal i počtvrté v sezoně najít recept na Třemošnou, ačkoliv zisk bodů nebyl lehký. Soupeř vedl 4:2, ale Bruslaři dokázali výborným finišem vyrovnat, aby v poslední minutě prodloužení rozhodl David Krejčí. Oba týmy si tímto zajistili šest kol před koncem základní části Ligy juniorů play off.
     
    Konec zápasu.
     
    63:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! A je rozhodnuto, druhý bod zůstane v Kotlině! Havlíčkův brod sehrál výborný signál, na jehož konci byl u levé tyče DAVID KREJČÍ. Forvard Bruslařů rozhoduje druhé prodloužení za sebou. Asistence: Jan Kuchta a Matěj Fiala.
     
    63:24
    Havlíčkův Brod hraje prodloužení ve čtyřech hráčích.
     
    62:11
    V držení puku jsou nyní hosté, kteří se pokusí o ukončení utkání útočným manévrem. Co z toho vzejde?
     
    61:32
    Martin Dvořák vypálil od modré, ale tenhle pokus neohrozil vážně brankáře Třemošné.
     
    60:35
    Havlíčkův Brod drží kotouč na hokejkách a Bašta si připisuje první zákrok v nastaveném čase.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Stav zápasu koresponduje s vývojem utkání, dělba bodů je mezi tabulkovými sousedy více jak přijatelná. Uvidíme, kdo získá bonusový bod, buď v nastaveném čase nebo samostatných nájezdech.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:58
    Matěj Fiala vzal poslední akci v rámci šedesáti minut na sebe, ale prostor tří tyčí minul.
     
    58:55
    Odrazy mohly rozhodnou stav zápasu. Puk se od zadního mantinelu odrazil k levé tyči a překvapil Adama Černého. Ten na poslední chvíli reagoval a ucpal volná místa!
     
    57:52
    Západočeši měli tlak v obranné třetině Bruslařů, nakonec se píská postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    56:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři využívají přesilovku k vyrovnání střelecké listiny! Pohledná kombinace, kdy Denis Kraučuk z osy narýsoval přihrávku k pravé tyči na FILIPA KOZLÍKA. Poslední jmenovaný uklidil puk za bezmocného Baštu! Asistence: Denis Kraučuk a David Krejčí.
     
    55:48
    Křeč a beznaděj, tak by se dala shrnout přesilová hra Havlíčkova Brodu, který místo vyrovnání bojuje s usazením do útočné třetiny.
     
    54:56
    Jakub Sieger jel sám na Černého, toho střelou mezi betony nepřekonal, klobouk dolů před gólmanem Bruslařů.
     
    54:44
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná:
    Krasanovský – 2 min., nedovolené bránění.
     
    54:30
    Rutinní zákrok předvedl Adam Černý, jenž si lapačkou stáhl nahození od Kaisera.
     
    53:28
    Bojuje se o kotouč, který obrana Třemošné nechce vydat na hokejky Havlíčkova Brodu. Západočeši přežijí oslabení bez inkasované trefy.
     
    52:27
    Domácí celek se trápí se založením útočného vzorce, který by měl rozzářit přesilovou hru.
     
    52:01
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná:
    Skala – 2 min., hákování.
     
    51:11
    Havlíčkův Brod vystrkuje pomyslné růžky k vyrovnání, jenže... Třemošná e směrem dozadu perfektní, čistí prostor kolem Bašty efektivně.
     
    50:00
    Dominik Fábera dostal krásnou žabičku, kterou mohl zhodnotit v gól, ale proti koncovce byl Adam černý.
     
    48:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři jdou do kontaktu hned po vhazování. YANNICK WINDEGGER se dostal v pravém kruhu ke kotouči, který nabral na bekhend a dostal ho kolem bližší tyče do sítě! Asistence: Martin Dvořák a Matěj Fiala.
     
    48:06
    Zdá se, že o vítězi utkání je rozhodnuto. Sleduje nyní hluchou pasáž hry, kdy se ani jeden z celků nedokáže na delší časový interval usadit před jednou z branek.
     
    46:21
    Třemošná hraje výborně, směrem dopředu se moc nedostává, spíše hraje chytře o střední pásma a v obranné třetině.
     
    44:40
    Jonáš Novotný nahrával na svého spoluhráče, ale kotouče se zmocnila obrana soupeře, která drží černé zlato na hokejkách.
     
    43:00
    Třemošná právě vstřelila branku! Třemošná jde do dvougólového trháku. Adam Černý vyzrál napoprvé na MATYÁŠE KRASANOVSKÉHO, který dostal exkluzivní nahrávku před pravou tyč. První zakončení zmařil gólman Brodu, ale na dorážku už nedosáhl. Asistence: Jakub Sieger a Hynek Prošek.
     
    41:49
    Hosté se pokusili překvapit obranu Bruslařů – marně, je z toho zakázané uvolnění.
     
    40:53
    Západočeši nepřipouští drama jako v ve druhé třetině, kde šel Havlíčkův Brod brzo do kontaktu. Oba celky hrají na hraně rizika, co se týká forčeku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina nabídla krásný hokej a čtyři branky celkově. Havlíčkův Brod zvrátil nepříznivý stav na svoji stranu, ale Třemošná měla silný konec. Nováček soutěže tedy před závěrečnou části vede o gól. Třetí třetina začne přibližně ve 20:48.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:45
    Nabídka Fialy na Dvořáka, který těsně tečí minul pravou tyč Baštovy klece.
     
    39:18
    Michal Janko schytal direkt v osobním souboji a nemůže se zvednout z ledové plochy. Forvard domácího výběru nakonec jede na střídačku bez pomoci spoluhráčů.
     
    38:15
    Třemošná právě vstřelila branku! Západočeši si berou ztracené vedení zpět! Tomáš Skala nahrál před branku najíždějícímu se ŠIMONU KAISEROVI, a ten druhým gólem utkání dává zpět vedení nováčkovi soutěže! Asistence: Dominik Skala a Jiří Beníšek.
     
    38:05
    Západočeši mají tlak do branky, je otázka času, kdy se zrodí další fík.
     
    36:30
    Ódy prosím, a to na adresu Adama Černého! Na gólmana Bruslařů ujel sám Šimon Albrecht, jenž si maskovaného brankáře položil, ale puk nad pravý beton nedostal! Výborná práce od obou hráčů.
     
    35:37
    Krásná kombinace hostů nevede ke třetí brance, jelikož Dominiku Fáberovi sjel kotouč z čepele, takže lahodící kombinace je bez sladké tečky.
     
    34:11
    Jonáš Bašta chtěl pomoci s rozehrávkou, ale místo toho svým spoluhráčům zavařil. K odraženému kotouči se dostal David Krejčí, jenž nedokázal dostat puk do sítě.
     
    33:45
    Třemošná se pokusila o rychlý kontr, ale nahrávka nebyla jedna z nejpřesnějších, vhazovat se bude před Baštou.
     
    33:05
    Matěj Fiala mohl opět vrátit vedení na stranu Havlíčkova Brodu, ale Bašta utěsnil mezírku mezi betony.
     
    32:53
    Útok střídá útok, ale nad tím vším vyčnívají obě defenzivy.
     
    31:23
    Každý chvilku, tahá pilku, opět se oba výběry střídají v šancích a tlak Bruslařů z předchozích střídání se rozplynul. Je vidět, že postavení obou týmů odpovídá kvalitě utkání.
     
    29:04
    Třemošná právě vstřelila branku! Teď jsem to zakřikl, jelikož hosté vyrovnávají! Rychlý brejk, jenž z osy kluziště zakončoval ŠIMON KAISER, který k nahrávce přidává gólové razítko! Asistence: Šimon Albrecht a Jiří Beníšek.
     
    28:27
    David Krejčí vyslal jedovatou střelou zápěstím, kterou gólman Třemošné vyrazil koncem hole. Havlíčkův Brod si podmaňuje utkání.
     
    27:22
    Sledujeme svižný hokej a mírnou převahu mají Havlíčkobrodští, kteří více zaměstnávají Jonáše Baštu.
     
    26:22
    Bruslaři se jen na krátký moment usadili v pásmu, ale Třemošná dokázal vyhodit přes všechny čáry.
     
    24:48
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná:
    Holubec – 2 min., hrubost.
     
    24:19
    Šimon Kaiser se postavil k samostatnému nájezdu, nejdříve naznačil zakončení mezi betony, ale pak přišla střela na vyrážečku. To si Adam Černý pohlídal.
     
    24:19
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kuchta – TS, sekání.
     
    23:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři otáčejí vývoj utkání s přispěním paní Štěstěny. Martin Dvořák nahodil puk do pásma po plexi, za ním vyjel za branku Bašta, ale ktouč se překvapivě odrazil o spáru do hřiště. Bonbón na zlatém podnosu uklidil do poloprázdné klece MATĚJ FIALA! Asistence: Martin Dvořák a Arkadij Bjakov.
     
    21:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Impozantní nástup rovná se vyrovnání! MARTIN DVOŘÁK se dostal do brejku, který chladnokrevně proměnil. Zdálo se, že bude zakončovat mezi Baštovy betony, nakonec gólmana Třemošné vykoupal jako miminko při prvním styku s vodou. Asistence: Matěj Fiala.
     
    21:21
    Havlíčkův Brod dupe v úvodu prostředního dějství za vyrovnáním.
     
    20:34
    Jonáš Bašta měl co dělat, aby zkrotil poskakující kotouč, jenž mu přeskočil přes lapačku. Hrací předmět nakonec zamířil mimo tři tyče.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou první třetinu, která nabídla útočné kombinace na obou stranách, ale branka padla jen jednou. Třemošná dokázala v osmé minutě výborně naložit s přesilovou hrou a jen díky Adamu Černému není náskok nováčka soutěže vyšší.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Na druhé straně zvedl pomyslnou rukavici Jonáš Bašta, který drží střelce Havlíčkova Brodu na nule.
     
    19:26
    Šimon Kaiser nabil Matyáši Krasanovskému před levou tyč, ale fantastický Adam Černý se natáhl, jak dlouhý, tak široký aby zamezil druhé brance hostí.
     
    18:05
    Západočeši zle zatápějí havlíčkobrodské obraně, a ta jen díky Černému neprohrává vyšším rozdílem. Skvělá pasáž od hostů.
     
    17:38
    Třemošné přesilové hry chutnají. Teď mohl zvýšit vedení Prošek, kterému chybělo málo. PO obtočení před brankou mířil mezi betony – Černý byl na místě!
     
    17:09
    Rychlá kombinace na deštníku, kdy celou akci zakončil Krasanovský. Ten se do rány doslova položil, leč puk se dostal do ochranné sítě.
     
    16:53
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Windegger – 2 min., podrážení.
     
    16:13
    Průnik Matěje Fialy mezi obranu neskončil gólem, nýbrž dorážka Jana Vaněčka našla jen levou tyč Baštovy klece!
     
    14:55
    Jakub Sieger mohl zvýšit na rozdíl dvou gólů, ale sám proti Černému neuspěl. Zakončení dvacet čísel ad ledem patřilo brankáři Bruslařů.
     
    14:10
    Radek Krištof nabral rychlost ve středním pásmu, dostal se do třetiny a rychlou střelou zápěstím nepropálil Černého.
     
    13:09
    Sledujeme naprosto vyrovnané utkání, ani jeden tým nechce udělat chybu a především... přechody do útočných třetin je rychlý.
     
    12:11
    Jonáš Bašta má v osobních statistikách další zákrok, teď si pokryl prostor u pravé tyče. Tohle Západočeši potřebují, klid v brankovišti.
     
    11:29
    Havlíčkův Brod má sice optickou převahu, jenže nedokáže přejít do finální části, kde mu chybí potřebná kvalita a přesnost.
     
    11:09
    Opět v permanenci Jonáš Bašta, který si smsl na pokusu od pravého mantinelu.
     
    10:24
    Jan Kuchta vypálil tvrdý golfák, ten ale nevystrašil Baštu, který je v modrém půlměsíci ledově klidný.
     
    09:11
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná:
    Sieger – 2 min., hákování.
     
    09:08
    David Krejčí dostal nabito mezi čárky, ale puk mu na poslední chvíli sjel z čepele, takže Bašta nemusel zasahovat!
     
    07:20
    Třemošná právě vstřelila branku! Západočeši se ujímají vedení v přesilové hře. Několik pokusů zneškodnil na brankovišti Adam Černý, ten ale nakonec nápor hostů nevydržel! Pokus Krasanovského zastavil, ale na dorážku JANA BLÁHY nestačil. Asistence: Matyáš Krasanovský a Šimon Kaiser.
     
    06:32
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Windegger – 2 min., sekání.
     
    06:03
    Jiří Reiser si vzal puk na starost, vypálil, ale na Černého si nepřišel.
     
    05:03
    Hosté se snaží nedržet dlouho kotouč na hokejkách, což se jim daří z části. Jejich brejky končí na obraně Bruslařů.
     
    04:10
    Na druhé straně se činil i Adam Černý, který si přes clonu těl našel plachtící kotouč. kus černé gumy schoval v lapačce.
     
    03:41
    Opět v permanenci Jonáš Bašta, který si připsal těžký, ale zároveň důležitý zákrok proti Yannicku Windeggerovi, který nezasunul za pravou tyč!
     
    03:30
    Kapitán Havlíčkova Brodu Jan Kuchta vzal odpovědnost na sebe, pokus z pravého kruhu končí na Baštovi.
     
    02:40
    Jakub Sieger si nechtěl dělat problémy, nahodil puk do pásma, ale dříve u něj byl jeden z obránců, který překlápí hru na druhou stranu.
     
    01:34
    Jan Vaněček zkusil střelu zápěstím, ale tento pokus byl zcela nepřesný. Více ze hry mají Bruslaři, kteří zaměstnávají soupeře v obranné třetině.
     
    01:04
    Havlíčkův Brod chtěl překvapit soupeře rychlým brejkem, ale nahrávka na jednoho z útočníků byla moc rychlá, píská se zakázané uvolnění.
     
    00:35
    Hynek Prošek vypálil od modré čáry, Adam Černý jeho pokus vyrazil do rohu kluziště.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Černý (Novák) -Bjakov, Novotný, Kuchta (C), Vaněček, Chymo, Pražák – Dvořák, Windegger, Krejčí (A), Kraučuk, Machovský, Kozlík, Fiala, Janko (A).
    Trenér: Václav Adam

    HC Meteor Třemošná: Bašta (Ženíšek) – Prošek, Malý, Le Tran, Holubec, Bláha (A), Hnát, Skala – Krasanovský (C), Beníšek, Fábera, Sieger, Kuneš, Pluhař, Albrecht, Kaiser (A), Routa, Reiser, Krištof.
    Trenér: Vladimír Bednář

    Rozhodčí: Marek Honza – Jakub Kučera, Jaroslav Štěrba.
     
    Vzájemné zápasy
    Historie vzájemných zápasů mezi Havlíčkovým Brodem a Třemošnou má krátkou kapitolu, ovšem jedno je dané předem – Bruslaři vedou na vzájemné zápasy 3:1.

    Nutno podotknout, že jednotlivé duely se rozhodovaly v jedné ze třetin, kde si jeden z týmů vytvořil náskok, který vyzyvatel nedokázal akceptovat. Jak dopadne páté z šesti vzájemných bitev?

    Zápasy sezony 2023/24
    Havlíčkův Brod – Třemošná 4:2
    Třemošná – Havlíčkův Brod 3:5
    Havlíčkův Brod – Třemošná 2:5
    Třemošná – Havlíčkův Brod 1:4
     
    HC Meteor Třemošná
    Výkony nováčka? Více jak sympatické a za odměnu si jdou Západočeši do bojů play off, ačkoliv stejně jako Bruslaři stále nemají stoprocentní jistotu mezi nejlepší osmičkou Ligy juniorů. Třemošná předvádí celou sezonu sympatické a vyrovnané výkony a svým způsobem je na tom lépe než Kladno nebo Chomutov, kteří hrály před dvěma sezonami juniorskou extraligu. Forma Třemošné je stejná jak u Havlíčkova Brodu, tedy tři výhry ze šesti posledních matchů.
     
    BK Havlíčkův Brod
    Druhý tým skupiny Západ a celkově třetí nejlepší tým celé Ligy juniorů, taková je vizitka Havlíčkova Brodu, kterému chybí málo, aby měl jistotu vyřazovacích bojů. Bruslaři museli přežít nucené změny kádru, které byly vyžádané, ale všechno celek z Vysočiny zvládl, ačkoliv se herně hledal. Nyní je stále v horních patrech tabulky, ale už není tak suverénní. Co se týká formy, tak mladí hráči Havlíčkova Brodu mají vyrovnanou bilanci z posledních šesti duelů, tedy tři výhry a stejný počet porážek.
     
    Dobrý páteční podvečer z Mekky mládežnického hokeje, a to z Havlíčkova Brodu. Právě zde na Vysočině budeme svědky 36. kola Ligy juniorů, kde budeme svědky bitvy tabulkových sousedů. Na jedné straně kluziště se postaví BK Havlíčkův Brod, přičemž na druhé budou hráči HC Meteor Třemošná. Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:15, přeji krásno sportovní podívanou.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 22. Dvořák (Fiala), 24. Fiala (Dvořák, Bjakov), 49. Windegger (Dvořák, Fiala), 57. Kozlík (Kraučuk, Krejčí), 64. Krejčí (Kuchta, Fiala) – 8. Bláha (Krasanovský, Kaiser), 30. Kaiser (Albrecht, Beníšek), 39. Kaiser (Skala, Beníšek), 43. Krasanovský (Sieger, Fábera)


    BK Havlíčkův Brod: Černý (Novák) -Bjakov, Novotný, Kuchta (C), Vaněček, Chymo, Pražák – Dvořák, Windegger, Krejčí (A), Kraučuk, Machovský, Kozlík, Fiala, Janko (A).
    Trenér: Václav Adam

    HC Meteor Třemošná: Bašta (Ženíšek) – Prošek, Malý, Le Tran, Holubec, Bláha (A), Hnát, Skala – Krasanovský (C), Beníšek, Fábera, Sieger, Kuneš, Pluhař, Albrecht, Kaiser (A), Routa, Reiser, Krištof.
    Trenér: Vladimír Bednář

    Rozhodčí: Marek Honza – Jakub Kučera, Jaroslav Štěrba

    Diváci: 89
    bahis siteleri