Havlíčkův Brod – Třemošná 5:4 (po pr.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod
5:4 (0:1, 2:2, 2:1 - 1:0)
HC Meteor Třemošná
Pátek 23.02.2024, 19:15 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Liga juniorů • 36. kolo
Partner:
     
    63:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! A je rozhodnuto, druhý bod zůstane v Kotlině! Havlíčkův brod sehrál výborný signál, na jehož konci byl u levé tyče DAVID KREJČÍ. Forvard Bruslařů rozhoduje druhé prodloužení za sebou. Asistence: Jan Kuchta a Matěj Fiala.
     
    58:55
    Odrazy mohly rozhodnou stav zápasu. Puk se od zadního mantinelu odrazil k levé tyči a překvapil Adama Černého. Ten na poslední chvíli reagoval a ucpal volná místa!
     
    56:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři využívají přesilovku k vyrovnání střelecké listiny! Pohledná kombinace, kdy Denis Kraučuk z osy narýsoval přihrávku k pravé tyči na FILIPA KOZLÍKA. Poslední jmenovaný uklidil puk za bezmocného Baštu! Asistence: Denis Kraučuk a David Krejčí.
     
    54:56
    Jakub Sieger jel sám na Černého, toho střelou mezi betony nepřekonal, klobouk dolů před gólmanem Bruslařů.
     
    54:44
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná:
    Krasanovský – 2 min., nedovolené bránění.
     
    52:01
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná:
    Skala – 2 min., hákování.
     
    48:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři jdou do kontaktu hned po vhazování. YANNICK WINDEGGER se dostal v pravém kruhu ke kotouči, který nabral na bekhend a dostal ho kolem bližší tyče do sítě! Asistence: Martin Dvořák a Matěj Fiala.
     
    43:00
    Třemošná právě vstřelila branku! Třemošná jde do dvougólového trháku. Adam Černý vyzrál napoprvé na MATYÁŠE KRASANOVSKÉHO, který dostal exkluzivní nahrávku před pravou tyč. První zakončení zmařil gólman Brodu, ale na dorážku už nedosáhl. Asistence: Jakub Sieger a Hynek Prošek.
     
    39:45
    Nabídka Fialy na Dvořáka, který těsně tečí minul pravou tyč Baštovy klece.
     
    38:15
    Třemošná právě vstřelila branku! Západočeši si berou ztracené vedení zpět! Tomáš Skala nahrál před branku najíždějícímu se ŠIMONU KAISEROVI, a ten druhým gólem utkání dává zpět vedení nováčkovi soutěže! Asistence: Dominik Skala a Jiří Beníšek.
     
    36:30
    Ódy prosím, a to na adresu Adama Černého! Na gólmana Bruslařů ujel sám Šimon Albrecht, jenž si maskovaného brankáře položil, ale puk nad pravý beton nedostal! Výborná práce od obou hráčů.
     
    35:37
    Krásná kombinace hostů nevede ke třetí brance, jelikož Dominiku Fáberovi sjel kotouč z čepele, takže lahodící kombinace je bez sladké tečky.
     
    34:11
    Jonáš Bašta chtěl pomoci s rozehrávkou, ale místo toho svým spoluhráčům zavařil. K odraženému kotouči se dostal David Krejčí, jenž nedokázal dostat puk do sítě.
     
    29:04
    Třemošná právě vstřelila branku! Teď jsem to zakřikl, jelikož hosté vyrovnávají! Rychlý brejk, jenž z osy kluziště zakončoval ŠIMON KAISER, který k nahrávce přidává gólové razítko! Asistence: Šimon Albrecht a Jiří Beníšek.
     
    24:48
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná:
    Holubec – 2 min., hrubost.
     
    24:19
    Šimon Kaiser se postavil k samostatnému nájezdu, nejdříve naznačil zakončení mezi betony, ale pak přišla střela na vyrážečku. To si Adam Černý pohlídal.
     
    24:19
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kuchta – TS, sekání.
     
    23:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři otáčejí vývoj utkání s přispěním paní Štěstěny. Martin Dvořák nahodil puk do pásma po plexi, za ním vyjel za branku Bašta, ale ktouč se překvapivě odrazil o spáru do hřiště. Bonbón na zlatém podnosu uklidil do poloprázdné klece MATĚJ FIALA! Asistence: Martin Dvořák a Arkadij Bjakov.
     
    21:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Impozantní nástup rovná se vyrovnání! MARTIN DVOŘÁK se dostal do brejku, který chladnokrevně proměnil. Zdálo se, že bude zakončovat mezi Baštovy betony, nakonec gólmana Třemošné vykoupal jako miminko při prvním styku s vodou. Asistence: Matěj Fiala.
     
    19:50
    Na druhé straně zvedl pomyslnou rukavici Jonáš Bašta, který drží střelce Havlíčkova Brodu na nule.
     
    19:26
    Šimon Kaiser nabil Matyáši Krasanovskému před levou tyč, ale fantastický Adam Černý se natáhl, jak dlouhý, tak široký aby zamezil druhé brance hostí.
     
    17:38
    Třemošné přesilové hry chutnají. Teď mohl zvýšit vedení Prošek, kterému chybělo málo. PO obtočení před brankou mířil mezi betony – Černý byl na místě!
     
    16:53
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Windegger – 2 min., podrážení.
     
    16:13
    Průnik Matěje Fialy mezi obranu neskončil gólem, nýbrž dorážka Jana Vaněčka našla jen levou tyč Baštovy klece!
     
    14:55
    Jakub Sieger mohl zvýšit na rozdíl dvou gólů, ale sám proti Černému neuspěl. Zakončení dvacet čísel ad ledem patřilo brankáři Bruslařů.
     
    09:11
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná:
    Sieger – 2 min., hákování.
     
    09:08
    David Krejčí dostal nabito mezi čárky, ale puk mu na poslední chvíli sjel z čepele, takže Bašta nemusel zasahovat!
     
    07:20
    Třemošná právě vstřelila branku! Západočeši se ujímají vedení v přesilové hře. Několik pokusů zneškodnil na brankovišti Adam Černý, ten ale nakonec nápor hostů nevydržel! Pokus Krasanovského zastavil, ale na dorážku JANA BLÁHY nestačil. Asistence: Matyáš Krasanovský a Šimon Kaiser.
     
    06:32
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Windegger – 2 min., sekání.
     
    03:41
    Opět v permanenci Jonáš Bašta, který si připsal těžký, ale zároveň důležitý zákrok proti Yannicku Windeggerovi, který nezasunul za pravou tyč!

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 22. Dvořák (Fiala), 24. Fiala (Dvořák, Bjakov), 49. Windegger (Dvořák, Fiala), 57. Kozlík (Kraučuk, Krejčí), 64. Krejčí (Kuchta, Fiala) – 8. Bláha (Krasanovský, Kaiser), 30. Kaiser (Albrecht, Beníšek), 39. Kaiser (Skala, Beníšek), 43. Krasanovský (Sieger, Fábera)


    BK Havlíčkův Brod: Černý (Novák) -Bjakov, Novotný, Kuchta (C), Vaněček, Chymo, Pražák – Dvořák, Windegger, Krejčí (A), Kraučuk, Machovský, Kozlík, Fiala, Janko (A).
    Trenér: Václav Adam

    HC Meteor Třemošná: Bašta (Ženíšek) – Prošek, Malý, Le Tran, Holubec, Bláha (A), Hnát, Skala – Krasanovský (C), Beníšek, Fábera, Sieger, Kuneš, Pluhař, Albrecht, Kaiser (A), Routa, Reiser, Krištof.
    Trenér: Vladimír Bednář

    Rozhodčí: Marek Honza – Jakub Kučera, Jaroslav Štěrba

    Diváci: 89
    bahis siteleri