Vítkovice – Plzeň 6:1 (kon.) | Zlín – Třinec 3:2 (po s.n.) | Litvínov – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
Motor ČB – Pardubice 3:2 (po s.n.) | Sparta – Kometa Brno 3:4 (po s.n.)
po s.n.
Banes Motor České Budějovice
3:2 (0:0, 0:2, 2:0 - 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 01.10.2010, 17:40 • Budvar Aréna • Tipsport extraliga
Partner:
     
    sn
    Mountfield právě vstřelil branku!
    MILAN GULAŠ si připisuje na své konto vítěznou branku.
     
    42:02
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Tak a v Budějovicích máme srovnáno! Jihočeši zabojovali v pásmu Pardubic, Snopek předal puk do rány RENÉHO VYDARENÉHO a Růžička se zhruba přes pětici stínujících hráčů mohl jen modlit, aby ho puk trefil. Hokejový bůh ho ale nevyslyšel, kotouč rozvlnil síť. Asistence: Jan Snopek, Pavel Kašpařík.
     
    41:32
    Mountfield právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ KVĚTOŇ využívá přesilovou hru! Puk putoval bleskurychle po ose Metrl - Gulaš, který z rohu bez přípravy adresoval puk před bránu na Květoně. Růžička se sice stačil přesunout, ale kotouč mu propadl do sítě. Asistence: Milan Gulaš, Tomáš Mertl.
     
    26:35
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Studená sprcha pro Jihočechy. Po 26 sekundách od první branky Zohorna našel z rohu hřiště na mezikruží trestuhodně neobsazeného MARTINA BARTEKA a ten už zamířil přesně. Asistence: Tomáš Zohorna, Libor Pivko
     
    26:09
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A dlouho jsme nečekali! TOMÁŠ ZOHORNA vpadl do třetiny, nic nerozmýšlel a přes bránícího Ptáčka vypálil. Domácí gólman toho kromě pozadí svého beka mnoho neviděl a poprvé v zápase se musel ohlédnout za pukem za svá záda. Asistence: Daniel Rákos.
    Marken.cz

    Michal Špírek

    Branky a nahrávky: 42. Květoň (Gulaš, Mertl), 43. Vydarený (Snopek, Kašpařík), 0. Gulaš - 27. Zohorna (Rákos), 27. Bartek (Zohorna, Pivko)


    Banes Motor České Budějovice: Kovář (Hrubec) - Snopek, Vydarený, Ptáček, Melichar, Novák, Šulc, Tůma - Podlešák, Šimánek, Kuchejda - Gulaš, Mertl, Květoň - Martynek, Kašpařík, Pletka - Pšurný R., Červený, Pšurný M. - Ježek.
    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Svoboda) - Kaberle, Nakládal, Kočí, Kolář, Mezei, Jillson, Kudělka, Píša - Nahodil, Starý, Koukal, Rákos, Pivko, Zohorna, Bartek, Somík, Špirko, Buchtele, Cetkovský, Pineault.

    Rozhodčí: Mikula, Polák - Poruba, Vengřín.

    Diváci: 4966
    bahis siteleri