Třinec – Kladno 6:1 (kon.) | Znojmo – Mladá Boleslav 7:4 (kon.) | Olomouc – Slavia 4:6 (kon.)
Opava – Plzeň 4:2 (kon.) | Jihlava – Litvínov 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Chomutov 3:5 (kon.)
Kometa Brno – Liberec 2:5 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 3:4 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:5 (0:2, 2:0, 1:3)
Piráti Chomutov
Sobota 23.10.2010, 12:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Rebelové nakonec podlehli Chomutovu v poměru 3:5. Děkuji vám za pozornost, za chvilku pro vás budu komentovat utkání našich starších dorostenců, kteří přivítají od 15 hodin Bílé Tygry z Liberce. (14:07:49)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Rebelové ještě vytvořili v blízkosti gólmana Příhody obrovský závar, ale nikdo z nich neusměrnil ležící kotouč před brankovištěm za jeho záda.
     
    59:38
    Další neúspěšný pokus hostů končí znovu zakázaným uvolněním.
     
    59:04
    Ondráček pálil z ostrého úhlu, ale nezacílil přesně a poslal kotouč těsně vedle bližší tyčky. Hosté se ujali následně kotouče a stříleli na opuštěnou bránu, jíž netrefili a je pískáno zakázané uvolnění.
     
    58:50
    Rebelové skutečně nechávají na střídačce gólmana Peška a sáhli k power-play!
     
    58:50
    Tvrdou Musilovu ránu od modré čáry zneškodnil pozorný gólman Příhoda, jenž zasáhl svou připravenou lapačkou u bližší tyčky. Rebelové si po odpískání vyžádali oddechový čas a zřejmě sáhnou ke hře bez brankáře.
     
    57:53
    Další havlíčkobrodský pokus o zaujetí útočných pozic a následné ohrožení brankáře Příhody skončil neúspěchem, protože ho zastavilo odpískané postavení mimo hru.
     
    56:48
    Rebelové pokračují v neúnavném dobývání Příhodovy branky, hosté se zatím trpělivě brání a vyčkávají na vhodné příležitosti k založení rychlého protiútoku, ze kterého by ještě navýšili své vedení.
     
    55:44
    Havlíčkobrodští mladíci se vehementně snaží s nepříznivým stavem ještě něco udělat, jenže chomutovská obrana zatím pracuje velice spolehlivě a nepouští je do nebezpečnějšího palebného prostoru v blízkosti svého gólmana Příhody.
     
    54:34
    Mužík rozkmital své nohy, protáhl s kolem havlíčkobrodských beků do levého kruhu, odkud tvrdě vypálil ke vzdálenější tyčce, gólman Pešek však pohotově zareagoval, když vymrštil vzhůru svou lapačku, jíž vytěsnil ktoouč mimo nebezpečí!
     
    53:43
    Pro postavení útočícího hráče v brankovišti se stěhuje hra z obranného pásma Rebelů do středního pásma, kde se bude za chviličku vhazovat.
     
    52:52
    Rebelové na pátou inkasovanou branku odpověděli zvýšenou útočnou aktivitou, několik střleeckých pokusů gólma Příhoda zlikvidoval a poradil si i s tvrdou ranou od modré čáry z hole Richtera, jíž ukryl ve své náruči.
     
    51:46
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Hned po vhazování tvrdě vypálil Karol Korim, gólman Pešek stihl ve svém brankovišti včas zareagovat a ejho razantní projektil vyrazil do prostoru před sebe, kam si sjel ROMAN CHLOUBA, potáhl si kotouč a přehodil ležícího strážce havlíčkobrodské svatyně! Asistence: Karol Korim.
     
    50:56
    Nejdříve gólman Příhoda ze svého brankoviště jen sledoval střelu útočníka Vargy, který zblízka v tísni těsně minul vzdálenější tyčku, záhy na druhé straně kluziště zasahoval jeho protějšek Pešek, jenž si poradil s razantním střeleckým pokusem z levého kruhu.
     
    50:25
    Po několika neúspěšných pokusech Chomutova usadit se v útočném pásmu a rozvinout postupnou kombinaci v blízkosti gólmana Peška Rebelové vyhodili jan na zakázané uvolnění.
     
    49:10
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Po zaváhání havlíčkobrodské obrany se na útočné modré čáře ujal puku RADEK HRABÁK, rychle si nabruslil do lepší palebné pozice v levém kruhu a z mírného úhlu střelou zápěstím přesně vymetl vzdálenější horní roh Peškovy svatyně! Bez asistence.
     
    48:34
    Další vyhození hostů ze severních Čech na zakázané uvolnění, po němž vhodí rozhodčí puk zpět do hry v blízkosti gólmana Příhody, kde se bude vhazovat po pravici strážce chomutovské svatyně.
     
    48:03
    Hosté se dostávají pod narůstající havlíčkobrodský tlak, nyní se z něj na chvilku vymanili jen za cenu dlouhého vyhození přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    47:08
    P.Blažek udělil chomutovskému obránci Pinkovi lekci v rychlém bruslení, když dojel nahozený kotouč v rohu hostujícího pásma dříve než jeho spoluhráč i přesto, že měl k němu o poznání dál. Z jeho práce vzápětí těžil Ondráček, který po zachycení přihrávky rychle vypálil z pravého kruhu k bližší tyčce jen do nastavené Příhodovy lapačky.
     
    46:00
    Hraje se ve strhujícím tempu, kotouč se rychle stěhuje z jedné strany hřiště na druhou a téměř s naprostou pravidelností střídá své majitele. Chvíli ho drží Rebelové, chvíli pro změnu Chomutov.
     
    44:23
    Havlíčkův Brod je v plném počtu, pokračuje se s normálním počtem hráčů na ledové ploše.
     
    43:38
    Chomutov je očividně při chuti a podniká neustále útočné výpady, kterí s sebou přinášejí pořádnou dávku nebezpečí pro gólmana Peška. Při jednom z nich tvrdá rána od modré čáry dokonce zazvonila na jeho levou tyčku!
     
    42:38
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Havlíčkobrodské vedení mělo jepičí život. Po sérii dorážek v bezprostřední blízkosti brankoviště ležícího gólnmana Peška nakonec propasíroval kotouč za brankovou čáru KAROL CSANYI! Asistence: Richard Pinka, Roman Chlouba.
     
    42:23
    Za nedovolené bránění udělil dvouminutový trest rozhodčí P. Blažkovi (HBR).
     
    41:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové dvojnásobnou přesilovku využili, když při obléhání chomutovské branky přiťukl Radek Novotný na modré čáře kotouč JIŘÍMU MUSILOVI, jehož tvrdá rána od modré čáry zapadla po ledě přesně mezi Příhodovy betony a skončila v síti! Asistence: Radek Novotný.
     
    41:23
    Na trestnou lavici je vyzázán za hákování Mála (CHM).
     
    41:15
    Rebelové jsou vykázáni z pásma pro úmyslné postavení mimo hru. Vhazovat se bude v pásmu domácích Rebelů, po pravici gólmana Peška.
     
    40:30
    Vác. Němec si nabruslil do pásma a s pukem se vůbec nemazal, když ho zmohutného nápřahu vyslal z vrcholu kruhů směrem na chomutovskou branku a prověřil pevnost betonů gólmana Příhody.
     
    40:13
    Bartejsovo nahození v podobě vysokého obloučku ukryl v lapačce bez problémů gólman Pešek, který před dojíždějícími protihráči podržel kotouč a přerušil hru.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část lépe vyšla domácím Rebelům, kteří dvoubrankové manko smazali po gólech z holí Michala Zdražila a Václava Němce. Před závěrečným dějstvím, které začne zhruba v 13:33, platí v Kotlině nerozhodný stav 2:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:57
    Na trestnou lavici zamířil Hofmister (CHM), jeho dvouminutovým trestem je hákování.
     
    39:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Při vlastním oslabení střílel z dobré pozice Jan Milfait, kotouč se od gólmana Příhody odrazil k úplně volnému VÁCLAVU NĚMCOVI, jehož rychlá dorážka z bezprostřední blízkosti zapadla do odkryté brány! Asistence: Jan Milfait.
     
    38:56
    Rebelové seusadili v útočném pásmu, kde se jim dařilo nenechávat hostům dostatek volného prostoru a času pro kvaliutní rozehrávku. Navíc se chopil kotouč u mantinelu Richter, jenže nastřelil jen před sebou stojívího obránce. Po odpískání usedl na trestnou lavici Varga (HBR) za hákování.
     
    37:27
    Severočeši jsou již kompletní, největší šanci měl v přesilové hře Rebelů Ondráček, jenže zblízka zakončoval nepřesně. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    37:21
    Ondráček se ocitl úplně sám za zády chomutovských obránců, jenže z bezprostřední blízkosti Příhodova brankoviště střílel těsně vedle levé tyčky!
     
    36:15
    Hosté chjvilku vzdorovali v obranných poziciích havlíčkobrodské útočné snaze, brzy se ale zmocnili kotouče a vyvezli ho až do útočného pásma. Rebelové zakládají nový útok od svého gólmana Peška. .
     
    35:27
    Hra se rychle přelévala ze strany na stranu, zatím sledujeme svižný a plynulý hokej ve vysokém tempu. Po odpískání putuje na trestnou lavici Pesjak (CHM) za hru vyoskou holí.
     
    33:57
    Havlíčkův Brod je kompletní, oslabení ustál bez úhony a paradoxně si při něm připsal největší šanci, když v úniku neuspěl útočník P. Blažek. Pokračuje se ve hře s plným počtem hráčů na ledové ploše.
     
    33:51
    Chomutov stále naráží na zformovanou havlíčkobroskou obranu, jež soupeřovy střelce nenechává zakončovat z nebezpečnějších pozic. Navíc nyní ujel do rychlého brejku P. Blažek, který zakončil z bezprostřední blízkosti jen do Příhodových betonů.
     
    32:47
    Rebelové trpělivě a zodpovědně bránili své obranné pozice proti dychtivému chomutovskému útoku a vyšli z tohoto minisouboje vítězně, když po zachycené střele před brankou vyhodili kotouč až do pásma hostů.
     
    31:57
    Na lavici hanby zamířil Varga (HBR), který se proti hokejovým pravidlům provinil hákováním a odnesl si za něj dvouminutový trest.
     
    31:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Naprosto zasloužené snížení je na světě. Po rychlé akci v soupeřovu pásmu nejdříve zakončoval Matěj Novák, po němž se dostal kotouč na hůl MICHALA ZDRAŽILA, jenž zblízka pohotově usměrnil kotouč za záda dosud nepřekonaného brankáře Příhody! Asistence: Matěj Novák.
     
    29:57
    Rebelové stále režírují hru, neúnavně dobývají Příhodovu branku a narážejí při tom na důslednou chomutovskou defenzívu, jež zatím působí velice dobrým a spolehlivým dojmem.
     
    28:30
    Po sérii neúspěšných pokusů od dorážku z bezprostřední blízkosti se nakonec ujal puku zády k brance Zdražil, rychle se otočil a svou střelou těsně minul vzdálenější tyčku Příhodovy svatyně!
     
    27:46
    Severočeši už jsou v plném počtu, Rebelům se přesilová hra vůbec nepovedla, když gólmana Příhodu prakticky vůbec nezaměstnali. Pokračuje se ve hře 5 proti 5.
     
    27:30
    Chomutov se velmi organizovaně a účinně ve vlastním olabení brání, po většinu času drží hru v uctivé vzdálenosti od svého gólmana Příhody.
     
    26:55
    Stejná situace se opakovala také teď, další neúspěšný pokus o přechod do ofenzivní fáze skončil pro havlíčkobrodský soubor jen vyhozením přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    26:33
    Domácí mladáci si neporozuměli při přechodu do útočného pásma a vyhodili na zakázané uvolnění, po němž se bude vhazovat v jejich obranném pásmu.
     
    26:17
    Rebelové se při hře v početní převaze zatím znatelně trápí, když se jim nedaří překonat chomutovský obranný val a na delší dobu se usadit v blízkosti gólmana Příhody.
     
    25:46
    Na trestnou lavici je na 2 minuty vykázán Hrabák (CHM) za podražení.
     
    24:59
    M. Žižka obdržel hezkou nahrávku zpoza branky a sám z mezikruží ostře vypálil, jenže nesešteloval si dobře mířidla a poslal kotouč vysoko nad brodskou svatyni.
     
    24:11
    Rebelové si vynutili značnou územní převahu a silně buší do zformovaných obranných šiků Chomutova. Hostující gólman Příhoda má spoustu práce, protože ho havlíčkobrodští střelci zaměstnávají snad ze všech pozic.
     
    22:50
    Při vydařené kombinaci v útočném pásmu přitukl Szilva kotouč vedle sebe stojímu a volnému Milfaitovi, jehož střela z první v předbrankovém prostoru těsně minula pravý horní roh chomutovské branky!
     
    21:45
    M. Novák rozkmital své rychlé nohy, najel si do blízkosti chomutovské branky a z úhlu pálil k bližší tyčce, kde zaduněl svou ranou jen na Příhodovy připravené betony.
     
    21:00
    Ondráček se ocitl úplně sám v předbrankovém prostoru, kam dostal puk, jenže byl totuo variantou zaskočený a nestihl usměrnit kotouč za záda gólmana Příhody, jenž rychle zalehl kotouč a přerušil hru.
     
    20:40
    Na vrcholu levého kruhu střílel obránce Novotný, z mohutného nápřahu vyprodukoval tvrdou ránu, jíž brankář Příhoda nejdříve ztlumil svými betony a následně ji schoval pod svou lapačkou.
     
    20:16
    Szilva obdržel nahrávku a rychlým pohybem s pukem na holi se prosmýkl podél chomutovských beků do zakončení, z vrcholu kruhů pálil zpoza obránce jen do betonů gólmana Příhody.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka vyzněla o poznání klépe pro chomutovské barvy, když se hosté brzy ujali dvoubrankového náskoku po přesných trefách Romana Chlubny a Františka Mály. Před 2. třetinou, jež začne zhruba ve 12:49, vede Chomutov v Havlíčkově Brodě 2:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:43
    Rebelové jsou v plném počtu.
     
    19:30
    Rebelové se rychle vymanili ze soupeřova pevného sevření a udrželi hru v blízkosti gólmana Příhody, kde nasbírali cenný čas ze Szilvova trestu.
     
    18:40
    Pio dlouhé kombinaci v postavení velkého čtverce střílel od modré čáry Chlouba, gólman Pešek měl proti jeho projektilu zakrytý výhled, ale zareagoval ve správný čas a nadvakrát chytil letící puk.
     
    17:43
    Szilva (HBR) je potrestán dvouminutovým trestem za nedovolené bránění.
     
    17:30
    Na druhé straně pálil z dobré pozice v blízkosti brankáře Příhody Szilva, trefil však jen jeho náruč.
     
    17:12
    Hosté pravidelně napadali havlíčkobrodskou rozehrávku v útočném pásmu a málem jim to přineslo kýžené ovoce, když se kotouč dostal k Ptáčníkovi, jehož ránu z bezprostřední blízkosti lapil skvělým zákrokem brankář Pešek, jenž bleskově vymrštil vzhůru svou lapačku.
     
    16:04
    Domácí hoejsté se zabydleli v útočném pásmu, kde se rychlou kombinací snažili vyšachovat chomutovskou obranu a připravit si ideální střleleckou pozici. Neúspěšně. Nejdříve ukryl odražený kotouč od mantinelu ve své lapačce gólman Příhoda, poté vyhodili hosté na zakázané uvolnění.
     
    14:54
    Severočeši dvakrát nebezpečně zahrozili, když nejdříve musel hasit požár povedenou obrannou rybičkou Musil, který vypíchl na poslední chvíli puk rozjetému útočníkovi, a vzápětí nepřelstil dobře postaveného gólmana Peška zblízka zakočující D. Žižka.
     
    14:25
    Znovu úřadovaly Peškovy betony, tentokrát si poradili s nepříjemnou ranou z vrcholu kruhů. Poté se Rebelové nadýchli k rychlému brejku, který ale hosté zachytili včas a vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    13:40
    Kučera nadvakrát zakončoval z bezprostřední blízkosti, na gólmana Peška však ani v jednom případě nevyzrál, protože pálil jen do jeho připravených betonů.
     
    13:10
    Domácí hráči pokračovali v tlaku gigantických rozměrů i po skončení jejich přesilovky, chomutovská obrana nestíhala při bleskurychlé kombinaci pokrývat zakončující hráče a gólman Příhoda se musel ve svém brankovišti pořádně ohánět, když na jeho branku létala jedna nebezpečná rána za druhou.
     
    11:14
    Havlíčkobrodští mladíci svého soupeře sevřeli pod enormí tlak, když kombinují v útočném pásmu rozmístěni do přesilovkového postavení a gólmana Příhodu ostřelují ze všech pozic. Ve výborné se ocitl zejména Szilva, jenž po naznačené střele obráncem Novotným obdržel krásnou nahrávku mezi kruhy před poloprázdnou bránu, jenže neposedný kotouč nezkotil na své holi.
     
    9:57
    Kučera (CHM) se stal prvním vyloučeným hráčem dnešního utkání, zbytečným faulem v útočném pásmu, kde se Severočeši na souvislý časový úsek usadili. Odsedí si 2 minuty za sekání.
     
    9:00
    Tvrdá rána Korima z vrcholu kruhů prověřila jen pevnost připravených betonů gólmana Peška, jenž stál ve svém brankvišti na správném místě.
     
    8:42
    Mladí Rebelové začínají svého severočeského soupeře svírat do pevného objetí v hloubi jeho obranného pásma, po jednom z rychlých protiútoků sice včas zakročila chomutovská obrana, puk se ale dostal na hůl Ondráčka, jehož tečovaný projektil z pravého kruhu doletěl do rohu pásma.
     
    7:53
    Po rychlé kombinaci se dostal do velké šance útočník Varga, který se na konci celé akce ocitl v bezprostřední blízkosti chomutovské branky, z níž nastřelil jen betony připraveného brankáře Příhody!
     
    6:50
    Brankář Pešek nyní musel ve svém brankovišti předvést několik těžkých zákroků, když hosté prověřili jeho pozornost nebezpečnými střeleckými pokusy z dobrých palebných pozic v útočném pásmu.
     
    6:07
    Rebelové výrazně přidali v útočné fázi na obrátkách a vydatně zaměstnávají chomutovské zadní řady vedené gólmanem Příhodou. Zatím však ze své aktivity nic zajímavějšího nevytěžili, s několika projektily si poradil pozorný strážce hostující branky.
     
    4:29
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Po přiťuknutí Jakuba Hofmeistera projel kotouč předbrankovým prostorem přesně na hůl FRANTIŠKA MÁLY, jehož pohotová střela bez přípravy z hranice Peškova brankoviště rozechvěla síť v havlíčkobrodské brance! Asistence: Jakub Hofmeister.
     
    4:03
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Do útočného pásma si nabruslil ROMAN CHLUBNA, zmocnil se puku a z mezikruží mezi betony prostřelil gólmana Peška! Bez asistence.
     
    3:39
    Ondráček nejdříve pálil z vrcholu levého kruhu a jeho tvrdá rána letěla vysoko nad branku, poté dorážel zblízka do Příhodových betonů po vyražené střele P. Blažka.
     
    2:20
    Heindl střílel z výborné palebné pozice v pravém kruhu, kde měl dostatek prostoru a času, gólman Pešek však pohotově zareagoval a betonem vyrazil puk do ochranné sítě.
     
    1:00
    Rebelové si vytvořili v útlém začátku zápasu územní převahu, z níž vyprodukovali několik nepříjemných střel. Většina z nich skončila na betonech brankáře Příhody, poslední z hole obránce Novotného zaletěla po zblokování chomutovské obrany do ochranné sítě.
     
    0:08
    J. Milfait okamžitě po vhazování nabral ve středním pásmu rychlost a nabruslil si mezi kruhy, odkud tvrdě pálil, jenže jeho projektil tečoval bránící chomutovský hráč svým tělem a puk vytlačil mimo tři tyče.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Pešek (Zvolánek) - Novotný "A", Hájek, Ambrož, Bancíř, Vác. Němec, Musil, Šplíchal, Richter - Varga, J. Milfait "C", Szilva, O. Doležal, Zdražil, P. Blažek, Havel, Ondráček "A", M. Novák, J. Doležal, Honza.

    KLH Chomutov:
    Příhoda (Okáč) - Pinka, Kalčava, M. Žižka, Bartejs, D. Žižka, Korim - Csanyi "C", Chlouba, Hrabák, Hofmeister, Mála, Heindl, Kučera, Klouček, Pesjak, Mužík, Ptáčník.

    Rozhodčí:
    Ondřej Hejduk - Václav Guth, David Rittich.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 32. Zdražil (M. Novák), 40. Vác. Němec (J. Milfait), 42. Musil (Novotný) - 5. Chlubna, 5. Mála (Hofmeister), 43. Csanyi (Pinka, Chlouba), 50. Hrabák, 52. Chlouba (Korim)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Piráti Chomutov:
    bahis siteleri