Třinec – Kladno 6:1 (kon.) | Znojmo – Mladá Boleslav 7:4 (kon.) | Olomouc – Slavia 4:6 (kon.)
Opava – Plzeň 4:2 (kon.) | Jihlava – Litvínov 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Chomutov 3:5 (kon.)
Kometa Brno – Liberec 2:5 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 3:4 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:5 (0:2, 2:0, 1:3)
Piráti Chomutov
Sobota 23.10.2010, 12:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:50
    Rebelové skutečně nechávají na střídačce gólmana Peška a sáhli k power-play!
     
    54:34
    Mužík rozkmital své nohy, protáhl s kolem havlíčkobrodských beků do levého kruhu, odkud tvrdě vypálil ke vzdálenější tyčce, gólman Pešek však pohotově zareagoval, když vymrštil vzhůru svou lapačku, jíž vytěsnil ktoouč mimo nebezpečí!
     
    51:46
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Hned po vhazování tvrdě vypálil Karol Korim, gólman Pešek stihl ve svém brankovišti včas zareagovat a ejho razantní projektil vyrazil do prostoru před sebe, kam si sjel ROMAN CHLOUBA, potáhl si kotouč a přehodil ležícího strážce havlíčkobrodské svatyně! Asistence: Karol Korim.
     
    49:10
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Po zaváhání havlíčkobrodské obrany se na útočné modré čáře ujal puku RADEK HRABÁK, rychle si nabruslil do lepší palebné pozice v levém kruhu a z mírného úhlu střelou zápěstím přesně vymetl vzdálenější horní roh Peškovy svatyně! Bez asistence.
     
    43:38
    Chomutov je očividně při chuti a podniká neustále útočné výpady, kterí s sebou přinášejí pořádnou dávku nebezpečí pro gólmana Peška. Při jednom z nich tvrdá rána od modré čáry dokonce zazvonila na jeho levou tyčku!
     
    42:38
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Havlíčkobrodské vedení mělo jepičí život. Po sérii dorážek v bezprostřední blízkosti brankoviště ležícího gólnmana Peška nakonec propasíroval kotouč za brankovou čáru KAROL CSANYI! Asistence: Richard Pinka, Roman Chlouba.
     
    42:23
    Za nedovolené bránění udělil dvouminutový trest rozhodčí P. Blažkovi (HBR).
     
    41:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové dvojnásobnou přesilovku využili, když při obléhání chomutovské branky přiťukl Radek Novotný na modré čáře kotouč JIŘÍMU MUSILOVI, jehož tvrdá rána od modré čáry zapadla po ledě přesně mezi Příhodovy betony a skončila v síti! Asistence: Radek Novotný.
     
    41:23
    Na trestnou lavici je vyzázán za hákování Mála (CHM).
     
    39:57
    Na trestnou lavici zamířil Hofmister (CHM), jeho dvouminutovým trestem je hákování.
     
    39:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Při vlastním oslabení střílel z dobré pozice Jan Milfait, kotouč se od gólmana Příhody odrazil k úplně volnému VÁCLAVU NĚMCOVI, jehož rychlá dorážka z bezprostřední blízkosti zapadla do odkryté brány! Asistence: Jan Milfait.
     
    38:56
    Rebelové seusadili v útočném pásmu, kde se jim dařilo nenechávat hostům dostatek volného prostoru a času pro kvaliutní rozehrávku. Navíc se chopil kotouč u mantinelu Richter, jenže nastřelil jen před sebou stojívího obránce. Po odpískání usedl na trestnou lavici Varga (HBR) za hákování.
     
    37:21
    Ondráček se ocitl úplně sám za zády chomutovských obránců, jenže z bezprostřední blízkosti Příhodova brankoviště střílel těsně vedle levé tyčky!
     
    35:27
    Hra se rychle přelévala ze strany na stranu, zatím sledujeme svižný a plynulý hokej ve vysokém tempu. Po odpískání putuje na trestnou lavici Pesjak (CHM) za hru vyoskou holí.
     
    31:57
    Na lavici hanby zamířil Varga (HBR), který se proti hokejovým pravidlům provinil hákováním a odnesl si za něj dvouminutový trest.
     
    31:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Naprosto zasloužené snížení je na světě. Po rychlé akci v soupeřovu pásmu nejdříve zakončoval Matěj Novák, po němž se dostal kotouč na hůl MICHALA ZDRAŽILA, jenž zblízka pohotově usměrnil kotouč za záda dosud nepřekonaného brankáře Příhody! Asistence: Matěj Novák.
     
    28:30
    Po sérii neúspěšných pokusů od dorážku z bezprostřední blízkosti se nakonec ujal puku zády k brance Zdražil, rychle se otočil a svou střelou těsně minul vzdálenější tyčku Příhodovy svatyně!
     
    25:46
    Na trestnou lavici je na 2 minuty vykázán Hrabák (CHM) za podražení.
     
    22:50
    Při vydařené kombinaci v útočném pásmu přitukl Szilva kotouč vedle sebe stojímu a volnému Milfaitovi, jehož střela z první v předbrankovém prostoru těsně minula pravý horní roh chomutovské branky!
     
    17:43
    Szilva (HBR) je potrestán dvouminutovým trestem za nedovolené bránění.
     
    9:57
    Kučera (CHM) se stal prvním vyloučeným hráčem dnešního utkání, zbytečným faulem v útočném pásmu, kde se Severočeši na souvislý časový úsek usadili. Odsedí si 2 minuty za sekání.
     
    7:53
    Po rychlé kombinaci se dostal do velké šance útočník Varga, který se na konci celé akce ocitl v bezprostřední blízkosti chomutovské branky, z níž nastřelil jen betony připraveného brankáře Příhody!
     
    4:29
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Po přiťuknutí Jakuba Hofmeistera projel kotouč předbrankovým prostorem přesně na hůl FRANTIŠKA MÁLY, jehož pohotová střela bez přípravy z hranice Peškova brankoviště rozechvěla síť v havlíčkobrodské brance! Asistence: Jakub Hofmeister.
     
    4:03
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Do útočného pásma si nabruslil ROMAN CHLUBNA, zmocnil se puku a z mezikruží mezi betony prostřelil gólmana Peška! Bez asistence.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 32. Zdražil (M. Novák), 40. Vác. Němec (J. Milfait), 42. Musil (Novotný) - 5. Chlubna, 5. Mála (Hofmeister), 43. Csanyi (Pinka, Chlouba), 50. Hrabák, 52. Chlouba (Korim)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Piráti Chomutov:
    bahis siteleri