Jihlava – Třinec 3:2 (po s.n.) | Motor ČB – Hr. Králové 6:2 (kon.) | Písek – Pardubice 1:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.) | Vítkovice – Havířov 3:1 (kon.) | Zlín – Vsetín 1:2 (kon.)
Slavia – Ústí n/L 3:4 (kon.) | Sparta – Plzeň 3:2 (kon.) | Chomutov – Kladno 3:5 (kon.)
K. Vary – Litvínov 1:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Středa 17.11.2010, 15:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (17:14:19)
     
    58:00
    Do vypršení základní hrací doby scházejí poslední dvě minuty.
     
    52:03
    Vsetínští nyní přestáli velký přesilovkový tlak Zlína. Střely na Kohna létaly ze všech stran, hostující muž s maskou ale odolal. V nestřežené chvíli pak na druhé straně ujel hostující Slováček, v rozhodující chvíli mu ale utekl puk.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Po čtyřiceti minutách hry je zatím o jedinou branku šťastnější tým vsetínského VHK. V PSG aréně jsme viděli třetinu odehranou ve vysokém tempu, přičemž za své vedení vděčí hosté především výborně chytajícímu brankáři Kohnovi a špatné koncovce zlínských dorostenců. Třetí třetina začne cca 16:41.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    30:01
    Obdržená branka jako by probudila domácí Berany. Teď jsou jednoznačně oni tím nebezpečnějším celkem a často se drží usazeni v obranném pásmu VHK. Defenzíva hostů, v čele s brankářem Kohnem, ale zatím odolává.
     
    21:40
    Vsetín vstřelil branku!
    Dominil Tobola našel svou přihrávkou JAROSLAVA JANEBU číhajícího před domácí klecí. Hostující útočník pak střelou z otočky trefil přesně skulinku mezi gólmanem Beranů a tyčkou a puk se, i s přispěním tyče odrazil za brankovou čáru. Vsetín jde podruhé v utkání do vedení! Asistence. Dominik Tobola.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Přestože byli Vsetínští v průběhu první třetiny o něco lepším týmem, odcházejí oba celky do šaten za nerozhodného stavu 1:1. Hosté se sice ujali vedení zásluhou Štrbíka, po vlastní chybě a faulu, z něhož rezultovalo Sekerkou proměněné trestné střílení, ale o náskok přišli. V závěru třetiny se do stěžejní role obsadil hlavní rozhodčí, který se několika vyloučeními postaral o rozkouskování hry. Druhá třetina začne přibližně v 16:00.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    17:10
    Zlín právě vstřelil branku!
    A právě faulovaný MARTIN SEKERKA dokázal faul na svou osobu potrestat. V trestném střílení donutil svým pohybem brankáře Kohna pokleknout a poté touš nekompromisně zavěsil pod víko.
     
    17:10
    Šikovný Sekerka se prosmýkl mezi třemi vsetínskými hráči a Pelcovi nezbylo nic jiného, než pronikajícího útočníka PSG faulovat. Tento zákrok klasifikoval hlavní rozhodčí jako sekání a nařizuje trestné střílení.
     
    12:08
    Vsetín vstřelil branku!
    MARTIN ŠTRBÍK vypíchl puk při zlínské rozehrávce a nikým nebráněn vyrazil vstříc brance Beranů. Jeho střelecký pokus sice dokázal strážce domácí svatyně stlumit betony, puk se ale nakonec přeci jen došoural za brankovou čáru. Při signalizované výhodě se tak hráči vsetínského VHK ujímají vedení. Asistence: Martin Kývala.
     
    10:00
    Ve zlínské PSG aréně prozatím sledujeme vyrovnanou bitvu. Mladíci ze Vsetína jsou o něco nebezpečnějším celkem, zlínský brankář ale odolává.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Kristýna Guricová

    Branky a nahrávky: 18. Sekerka (TS) - 13. Štrbík (Kývala), 22. Janeba (Tobola)


    Berani Zlín:
    VHK ROBE Vsetín:
    thejrc.org