Slavia – Zlín 3:4 (po s.n.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 4:2 (kon.)
Liberec – K. Vary 7:1 (kon.) | Kladno – Sparta 2:4 (kon.) | Plzeň – Motor ČB 3:2 (kon.)
Pardubice – Třinec 3:2 (po s.n.)
konec
Rytíři Kladno
2:4 (0:3, 2:1, 0:0)
HC Sparta Praha
Neděle 16.01.2011, 17:30 • Městský zimní stadion, Kladno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    39:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí se podruhé v zápase vrací do hry a mohou litovat obdržené branky. Kalla nahrál VLADIMÍRU KAMEŠOVI, který propálil Pöpperleho. Asistence: Jaroslav Kalla, Vítězslav Bílek.
     
    37:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    To se vidí málokdy. Domácí chtěli hodně rychle zakončit. Bělohlav na modré ale puk vůbec netrefil a hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho. PETR TON si vyměnil puk s Michalem Brošem a Sparta znovu vede o tři branky. Asistence: Petr Ton.
     
    31:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno se vrací do zápasu. Eberle vystřelil od mantinelu, jeho pokus vyrazil Pöpperle jen před sebe. Tam dojel první puk RADEK BĚLOHLAV a uklidil ho přesně k tyči. Asistence: Jan Eberle.
     
    17:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Řekl bych tři stejné akce a tři stejné branky. Hanzlík z vlastního pásma vyslal dopředu MARKA BARTÁNUSE, který lehce přebruslil obránce a střelou k tyči dává Spartě luxusní náskok tří branek. Asistence: Jan Hanzlík.
     
    15:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    A chyby Středočechů vedou k laciným brankám, které dávají hosté. MICHAL BROŠ vzal ve středním pásmu puk. Jednoduchou kličkou na modré se zbavil obránce a přesnou střelou překonal Faltera. Asistence: Petr Ton, Jan Hanzlík.
     
    13:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Krásná akce Petra Tona znamená vedení Sparty. Philipp vysunul Tona od vlastní modré, útočník Sparty na kladenské modré čáře krásně ukličkoval protihráče a poté nahrál MICHALU BROŠOVI, který střelou do protipohybu nedal Falterovi šanci. Asistence: Petr Ton, Radek Philipp.
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 32. Bělohlav (Eberle), 40. Kameš (Kalla, Bílek) - 14. Broš (Ton, Philipp), 16. Broš (Ton, Hanzlík), 18. Bartánus (Hanzlík), 38. Ton (Broš)


    Rytíři Kladno: Falter (od 18. Cikánek) - Procházka, Toman, Mrázek, Drtina, Šmach, Piskáček, Růžička, Kameš - Bicek, Patera, Kuchler - Bílek, Kalla, Treille - Valský, Bělohlav, Látal - Kotrla, Stieler, Eberle.
    HC Sparta Praha: Pöpperle (Novotný) - OBrien, Žalčík, Gulaši, Hanzlík, Philipp, Macholda - Broš, Výborný, Smoleňák, Hromas, Karpov, Husák, Luňák, Kratěna, Koreis, Bartánus, Kafka, Ton, Veselý.

    Rozhodčí: Minář, Trombík - Hlavatý, Tošenovjan
    bahis siteleri