Poprad – Zvolen 6:1 (kon.) | Martin – Nitra 3:4 (po s.n.) | Trenčín – Žilina 3:0 (kon.)
Skalica – Košice 3:4 (kon.) | Banská Bystrica – HC Slovan 4:1 (kon.)
konec
HK Poprad
6:1 (2:0, 3:1, 1:0)
HKM Zvolen
sk Neděle 16.01.2011, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Domáci diváci vyprevádzajú svojich po výbornom výkone. Gól strelili aj v poslednej tretine (57. Jaško) a pripísali si zaslúžené jednoznačné víťazstvo. (19:05:21)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    58:34
    Stretnutie sa dohráva vo výbornej atmosfére, diváci si dnes prišli na svoje.
     
    58:00
    Popradčania sa stále bavia hokejom. Štadiónom v Poprade sa už nesie potlesk postojačky.
     
    57:00
    Obrovská šanca mladých Popradčanov. Rapáč dostal prihrávku, z ktorej sa rútil na Kristína sám, hosťujúci brankár vybehol a puk mu vypichol, dvestopercentnú šancu následne zahodil Paločko, ktorý z pol metra minul úplne prázdnu bránku a sám sa čuduje ako sa to mohlo stať.
     
    56:33
    Poprad dal gól! Hluché obdobie na ľade kamzíkov prerušil šikovnou strelou medzi betóny TOMÁŠ JAŠKO, do pozície ho dostal spätnou prihrávkou Peter Klouda.
     
    55:00
    Pokračuje nie až tak atraktívny obraz hry, hostia sa dostávajú maximálne po úroveň kruhov a ihneď posielajú puky na Melicherčíka, kým Popradčania svoje útoky končia pri mantineloch.
     
    53:42
    Hosťom sa nedarí získať puk na dlhší čas, naopak Popradčania sa stále snažia streliť ešte nejaký gól, najzaujímavejšie sú ale teraz súboje pri mantineli, kde sa oba tímy predbiehajú v tvrdých zákrokoch.
     
    52:25
    Popradčania to v presilovkách vedia. Pekné prihrávky cez celé útočné pásmo, Jasečko sa odhodlal vystreliť od modrej, puk síce Kristínovi vypadol z lapačky, Jaško ho ale medzi kruhmi neskrotil.
     
    50:52
    Mlynarovič zostal po zákroku hokejkou ležať na ľade, hlavný rozhodca situáciu nevidel, keďže hokejka v tvári domáceho mladíka bola evidentná, Lundbergov pád v strednom pásme už ale posúdil ako podrazenie a Valach si možno až taký trest nezaslúžil.
     
    50:12
    Melicherčík musí hasiť pri množstve dorážok po nastrelení puku od modrej čiary.
     
    49:55
    Na ľade to vyzerá akoby hrali presilovku domáci - Jaško našiel na pravej strane úplne voľného Kopeckého, ten sa choval ako pri samostatnom nájazde, obrancovia boli príliš pomalí, nakoniec ale Kristín zasahovať nemusel, pretože Kopecký bránku prestrelil.
     
    48:02
    Zvolenčania pridali na dôraze, zápas sa pokúšajú zdramatizovať, dobrú šancu medzi kruhmi zahodil Pucher - Melicherčíka rozpohyboval, no v závere netrafil bránku a následný súboj pri mantineli nezvládol Ján Brejčák a odchádza si odsedieť krošček.
     
    46:00
    Kristín sa nestíha obracať. Kroták našiel prihrávku cez celé pásmo v pravom kruhu stojaceho Lapšanského a po strele z prvej sa puk znovu odrazil od konštrukcie bránky - tentoraz to bola Kristínova ľavá žŕdka.
     
    45:11
    Škovira dočiahol na prihrávku, ktorou sa spolu so Svitanom dostal do útoku dvoch proti jednému, Miro naznačil prihrávku a následnou strelou rozozvučal spojnicu nad Kristínovou lapačkou.
     
    44:40
    Domáce mladé pušky si to v útočnom pásme pekne rozhodili, Paločko mal medzi kruhmi voľný priestor, bol však tiesnený hráčom zozadu a tak nemohol dostatočne presne a razantne zakončiť.
     
    44:18
    Poprad preberá po oslabovke iniciatívu, zakázané uvoľnenie hostí plynie zo stupňujúceho sa tlaku.
     
    43:24
    Presilovka hostí končí neslávne, hostia snáď ani neohrozili Melicherčíka v popradskej bráne.
     
    42:30
    Pri posúdení Trochtovho teču vysoko nad povolenou hranicou musel hlavnému arbitrovi pomôcť čiarový.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 3530 divákov.

    Marián Handzuš

    Branky a nahrávky: 5. Kmiť (Kroták, Brejčák D.), 15. Kroták (Jaško), 31. Lundberg (Kroták, Škovira), 33. Kasík (Suchý, Škovira), 36. Kmiť (Kroták), 57. Jaško (Klouda) - 38. Otčenáš (Jurík M.)


    HK Poprad: Melicherčík (Klempa) - Kasík, Suchý, Jasečko, D. Brejčák, Kledrowetz, J. Brejčák, Bjork, Kramár – Svitana, Lundberg, Škovira - Lapšanský, Kmiť, Kroták - Kopecký, Klouda, Jaško – Rapáč, Mlynarovič, Paločko. Tréner - Jaško Ján, asistent - Spišák Róbert.
    HKM Zvolen: Škrečko (Kristín) – Čierny, Hranáč, Bokroš, Ďaloga, Valach, Juraško, Vosátko, Kučný – Barinka, Pucher, Chovan – Kovář, Jurík M., Baláž – Škoda, Trochta, Záhorovský – Zuzin, Jurík L., Otčenáš. Tréner – Bokroš Ernest, asistent trénera – Hovorka Milan.

    Rozhodčí: Rudý - Valach, R. Návratek

    Diváci: 3530
    bahis siteleri