Kometa Brno – Motor ČB 2:5 (kon.) | Jihlava – Liberec 1:4 (kon.) | Olomouc – Poruba 2011 7:4 (kon.)
Hr. Králové – Slavia 1:5 (kon.) | Vsetín – Opava 3:1 (kon.) | Ústí n/L – HC Litvínov 0:0 (odl.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
1:5 (0:1,1:1, 0:3)
HC Slavia Praha
Neděle 20.02.2011, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilovka zřejmě zakončuje toto utkání. Hejda pouze vyrazil Drahorádovu střelu od modré k RADKOVI VESELÉMU, před kterým už zívala prázdná brána. Asistence: Karel Drahorád, David Vyskočil.
     
    48:03
    Slavia právě vstřelila branku!
    V končící přesilovce hosté navyšují skóre. Hradečtí přitom opět nedokázali ubránit vlastní modrou čáru, kde jim prchnul RADEK VESELÝ a střelou mezi betony stojícího Hejdy vsítil čtvrtý gól svého týmu. Asistence: Karel Drahorád.
     
    40:30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté ale ve vlastním oslabení navyšují náskok. Jan Matoušek poslal puk dopředu a hradecké obránce snadno přebruslil MATTEO PERZOLLA. Hejdu překonal svižnou střelou kolem vyrážečky a je to už 1:3. Asistence: Jan Matoušek.
     
    39:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    A to je přesně to, co domácí nechtěli. V poslední minutě už trošku polevili a Slavia trestá. V přečíslení nahrál Priganc MARTINU ŠŤOVÍČKOVI, jenž střelou mezi Hejdovy betony vrací svému týmu vedení. Asistence: David Priganc.
     
    31:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí srovnávají skóre! Jakub Hofman viděl skvěle najetého DAVIDA CHALUPU, který v samostatném nájezdu vykoupal Fródla a bekhendem zasunul do prázdné branky! Asistence: Jakub Hofman.
     
    06:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté už byli chvilku v plném počtu, ale akce vedoucí k prvnímu gólu se zrodila ještě v oslabení. Na útočné modré čáře se k puku dostal VOJTĚCH ČERNÝ, ujížděl sám na Hejdu a tentokrát mířil přesně do růžku - 0:1. Bez asistence.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 32. Chalupa (Hofman J.) - 7. Černý, 40. Šťovíček (Priganc), 41. Perzolla (Matoušek), 49. Veselý (Drahorád), 60. Veselý (Drahorád, Vyskočil)


    Královští lvi Hradec Králové: Hejda (Hodek) - Hofman J., Hercig "C", Zahradník M., Voříšek, Pumr, Havránek, Luštinec, Bureš N. - Šeps, Klemenc, Pilař, Gančarčík, Drašnar, Drobný, Miškář, Jiránek, Hofman T., Zahradník T., Chalupa, Malík.
    HC Slavia Praha: Fródl (Sochůrek) - Bureš J., Havelka, Krejčí, Matoušek, Drahorád, Příkop - Kottek, Černý, Perzolla, Šťovíček, Vyskočil, Veselý, Morava, Červený, Priganc, Žemlička "C", Teršíp, Furch.

    Rozhodčí: Lučan - Pechánek, Hidvéghy.
    bahis siteleri