Aston Villa – Wolverhampton 0:0 (kon.) | Wigan – Queens Park 2:0 (kon.) | Blackburn – Everton 0:1 (kon.)
Chelsea – Norwich 3:1 (kon.) | Swansea – Sunderland 0:0 (kon.) | Liverpool – Bolton 3:1 (kon.)
konec
Liverpool FC
3:1 (1:0)
Bolton Wanderers FC
Sobota 27.08.2011, 18:30 • Anfield Road • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    Věřím, že se Vám dnešní zápasy líbily. Již zítra se střetne Tottenham s Manchesterem City (14:30) a ve šlágru kola změří síly Manchester United a Arsenal (17:00). Máte se tak na co těšit! S Premier League se pro dnešek loučí Tomáš Reiner. Přeji Vám příjemný zbytek dnešního večera. (20:27:33)
     
    Viděli jsme z pohledu Liverpoolu krásný ofenzivní fotbal a spoustu šancí, zhruba do 70. minuty. Reds poslal do vedení v prvním poločase krásnou střelou Henderson. Vedení domácích následně zvýšili dvěma slepenými góly Škrtěl a Adam. Liverpool vedl 3:0 a postupem času už na útočení rezignoval a čekal na protiútoky. Těch ale příliš nepřišlo. Naopak v závěru dvouminutového nastavení upravil skóre Klasnic, který byl v prvním poločase neviditelný. Celkově Reds předvedli skvělý výkon, především potom Hernandez a Charlie Adam.
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Bolton upravil kosmeticky skóre! KLASNIC dostal přihrávku od Petrova a v pohodě snížil na konečných 3:1.
     
    90+1
    V dnešním zápase se nastavovaly navíc 2 minuty a Anfield se rozezněla s blížícím se koncem zápasu hymna Liverpoolu Never Walk Alone.
     
    90
    Enrique poslal míč před bránu Boltonu, kde stáli dva hráči, ale ani jeden se nepokusil zakončit.
     
    88
    Downing potáhl z levé strany míč do středu hřiště a zpoza šestnáctky vypálil nad. Alespoň něco se v posledních minutách událo, už to začínala být fotbalová nuda...Přitom do takové 70. minuty to byl z pohledu Reds nádherný ofenzivní fotbal.
     
    85
    Pět minut před koncem zápasu natáhl ke střele z poměrně velké vzdálenosti, jeho pokus ale skončil hodně mimo. Bolton působil už odevzdaně, ale za stavu 3:0 se není čemu divit.
     
    84
    Petrov poslal do šestnáctky Reds po dlouhé době centr, který odvrátil na rohový kop Enrique.
     
    81
    Steven Gerrard sledoval dnešní zápas pouze z tribuny Anfield.
     
    77
    Suarez se v dnešním zápase nedokázal prosadit a postupem času už začínal být frustrovaný, a tak na jeho místo přišel čerstvý Carroll.
     
    76
    Za potlesku domácích fanoušků opustil hrací plochu Henderson, kterého nahradil Rodriguez.
     
    75
    S přibývajícím časem se hráči Liverpoolu více soustředili na výrok rozhodčích, než na fotbal...
     
    72
    Obránce Boltonu Robinson pod tlakem zahrál malou domů, kterou Jaaskelainen chytil do ruky. To se samozřejmě mělo pískat, ale píšťalka rozhodčího Lee Proberta zůstala němá k nelibosti domácích fanoušků.
     
    71
    Bolton využil poslední možnosti střídání. Na hrací plochu přišel Pratley, který nahradil Kevina Daviese.
     
    70
    Enrique vyslal do obrovské šance Suareze, který mohl jít sám na Jaaskelainena. Útočnou snahu Reds ale zastavil odmávaný ofsajd pomezního rozhodčího.
     
    68
    Bolton na chvilku zatlačil Liverpool na jeho vlastní polovinu a vytvořil si velkou šanci, ve které se ocitl z ničeho nic Klasnič. Útočník Boltonu vypálil, ale jeho střelu z bezprostřední blízkosti zablokovali dva obránci Reds.
     
    66
    Bolton se dokáže dostat k šestnáctce Liverpoolu, jenže hráči Wanderers se nedostanou ke vstřele, což je hlavní důvod, proč na jejich straně vstřelených gólů svítí zatím nula.
     
    63
    Kenny Dalglish může být spokojený. Jeho tým vede 3:0 a branku vsítily už dvě letní posily. Henderson a Charlie Adam.

    Tomáš Reiner

    Branky: 15. Henderson, 52. Škrtěl, 53. Adam - 90+2. Klasnic

    Karty:   44. Steinsson (BOL), 49. Klasnic (BOL)


    Liverpool FC: Reina, Kelly (30.), Carragher, Agger, Enrique, Lucas, Adam, Henderson (76.), Downing, Kuyt, Suarez (77.). Střídající hráči: Doni, Carroll (77.), Spearing, Maxi, Škrtěl (30.), Robinson, Shelvey, Rodriguez (76.)
    Bolton Wanderers FC: Jaaskelainen, Steinsson, Knight, Cahill, Robinson, Eagles (57.), Muamba (26.), Reo-Coker, Petrov, K. Davies (71.), Klasnic. Střídající hráči: Bogdan, Wheater, Tuncay (57.), M. Davies (26.), Blake, Pratley (71.), Riley

    Rozhodčí: Lee Probert
    bahis siteleri