Havlíčkův Brod – Motor ČB 1:9 (kon.) | Hr. Králové – Liberec 3:6 (kon.) | Havířov – Vítkovice 7:9 (kon.)
Písek – Ústí n/L 3:4 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 3:2 (po pr.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:6 (2:3, 0:3, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 20.11.2011, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Sice to tak v průběhu zápasu nevypadalo, ale poslední třetina stoprocentně změní rozpoložení obou trenérů. Hradečtí se v celém zápase prezentovali výborným napadáním, za které jsou teď odměněni závěrečnou korekcí výsledku. Vlastimil Šeda našel z rohu úplně volného Miroslava Hylenu, který lahůdkově přenechal ještě volnějšímu DAVIDU GANČARČÍKOVI. Ten neměl problém zamířit. Nádherný gól! Asistence: Miroslav Hylena, Vlastimil Šeda.
     
    34:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši ve druhé třetině naprosto převzali kontrolu nad utkáním. Teď ujel v přečíslení se svým spoluhráčem ZDENĚK KRÁL, ale situaci se rozhodl řešit individuálně a to bylo správné řešení. Vymetl pavučinky v rohu Veselého klece a lahev hradeckého brankáře poslal na dlouhou cestu vzduchem - 2:6. Bez asistence.
     
    28:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hradečtí inkasují další smolný gól. Na hranici brankoviště nedokázal Miroslav Hylena odpálit kotouč , který následně po zásahu JAKUBA MEČÍŘE doplachtil až do brány - 2:5. Bez asistence.
     
    28:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ani tahle střela neměla vyloženě gólové parametry, i tak ale končí v síti. Z levé strany vystřelil FILIP PYROCHTA k bližší tyčce a Veselému propadl kotouč kolem betonu - 2:4. Asistence: Pavel Zacha.
     
    16:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Do kolonky využitých přesilovek sice domácím čárečka nepřibyde, ale po skončení početní výhody se i tak prosazují. Zpoza brány si vyjel DAVID JAROŠ a protože měl dostatek prostoru, příklepem trefil přesně bližší růžek - 2:3. Asistence: Tomáš Drašnar.
     
    11:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Na hradeckou branku se to teď sype v rychlém sledu a domácí kapitulují potřetí. Až příliš prostoru dostal JAN ORDOŠ a když si vybruslil až před Červeného, bekhendovým blafákem ho snadno překonává - 1:3. Asistence: Matouš Bělohorský.
     
    10:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hradečtí propadli v obraně a hosté jim ujeli ve dvou na jediného obránce. Filip Chlapík našel napříč pásmem hokejku MICHALA GECKA, který svým druhým gólem otáčí skóre - 1:2. Asistence: Filip Chlapík.
     
    8:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    A máme rychle vyrovnáno. Tygři krátce sevřeli svého soupeře a nahození Jana Slabocha od modré čáry přesně mimo dosah Červeného tečoval MICHAL GECKO - 1:1. Asistence: Jan Slaboch, Pavel Zacha.
     
    6:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zachův zkrat je po zásluze potrestán a Hradečtí v přesilovce otevírají gólový účet zápasu! V libereckém brankovišti působili neodbytní vlčáci Gančarčík s MARKEM MALINSKÝM, po jehož dorážce se puk došoural za brankovou čáru - 1:0. Asistence: David Gančarčík, Tomáš Hofman.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 7. Malinský (Gančarčík, Hofman), 17. Jaroš (Drašnar), 60. Gančarčík (Hylena, Šeda) - 9. Gecko (Slaboch, Zacha), 11. Gecko (Chlapík), 12. Ordoš (Bělohorský), 29. Pyrochta (Zacha), 29. Mečíř, 35. Král


    Královští lvi Hradec Králové: Červený (F. Veselý) - Čech, Mazač, E. Veselý, Havránek, Malík, Voříšek, Pumr, Bureš - Šeda, Hylena, Zahradník, Drašnar "C", Janata, Hofman, Malinský, Vik, Gančarčík, Jaroš, Chalupa, Pavlík. Trenér: Petr Luštinec.
    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Stezka) - Slaboch, Mečíř, Klinger, Suchý, Havlín, Nosek, Pyrochta - Babec, Lakatoš, Šír, Chlapík, Ordoš, Král, Gecko "C", Bělohorský, Heřmánek, Svoboda, Zacha. Trenér: Jan Šťastný.

    Rozhodčí: Samek - Novák, Antalík.
    bahis siteleri