Samsunspor – Kayserispor 0:1 (kon.) | Ankaragücü – Bursaspor 0:0 (kon.) | Istanbul BB – Mersin 0:0 (kon.)
Orduspor – Sivasspor 1:2 (kon.) | Manisaspor – Besiktas 1:4 (kon.)
konec
Orduspor
1:2 (1:2)
Sivasspor
Čtvrtek 08.12.2011, 19:30 • 19 Eylul Stadi • Turecká Superliga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Útočník Sivassporu Ozkara měl před vápnem už jedinou překážku obránce Tobiase Nickeniga. Na něm si hostující útočník vymodlil faul a standardní příležitost z příjemné vzdálenosti...
     
    88
    Velkou šanci na vyrovnání měl Dalmat. Pronikl po pravé straně do vápna, ovšem finální fáze mu vůbec nevyšla, když přestřelil ve velké šanci bránu.
     
    85
    Do karetního mariáše přispěl i Bekmezci, jenž se přidává do klubu karetních hříšníků.
     
    82
    Erman Kilic dnes dohrál a pustí na hřiště Jacquese Fatyho. I hosté tak vyčerpali všechna svá tři střídání.
     
    82
    A další žlutá, tentokrát ji viděl domácí hráč Basaran. V posledních minutách létají karty jedna radost.
     
    81
    Milan Borjan si vysloužil žlutou kartu za zdržování.
     
    80
    Žlutá karta pro Yalcina Ayhana, který viděl žlutý kartonek za faul na Kilice.
     
    79
    Zengin se po svém příchodu na hřiště hned dočkal velké šance. Běžel sám na brankáře z pravé strany. Fornezziho však neprostřelil.
     
    78
    Druhé střídání Sivassporu. Ze hry odchází i dnes velmi dobře hrající Grosicki a pustí do hry Zengina.
     
    73
    A nyní poprvé střídá i Sivasspor. Na hřiště míří Ozkara, který vystřídal Pedriela.
     
    71
    Poslední střídání Ordusporu. Do hry vstoupil Dalmat, který nahradil Özmerta. Hosté zatím nestřídali ani jednou.
     
    64
    Basaran zastaven proti pravidlům. Akca si dovolil trochu ostřejší skluz, který mu ovšem tolik nevyšel a vidí za něj žlutou kartu, i když potom s rozhodčím nevěřícně diskutoval.
     
    55
    Nezaujatá divák si nemůže v druhé půli stěžovat. Do dalšího brejku se řítil Grosicki a v zádech měl obránce. Brankáře Borjana už si obhodil, ale gólu zabránil právě vracející se obránce.
     
    53
    Další dobrá šance domácích. Stancu byl sám proti brankáři na pravé straně a dokázal ho i přehodit. Míč by se však do sítě díky vracejícím se obráncům nedostal. Celou situaci pak před dalším hráčem Ordusporu zachránil český obránce Navrátil. Dobrá práce našeho hráče.
     
    51
    Özkan si počínal nedovoleně proti Grosickimu a vidí žlutou kartu. Rozhodčí zatím ukázal v zápase celkem tři žluté kartonky a konečná to asi nebude.
     
    49
    Na druhé straně byl v dobré příležitosti agilní Grosicki, ale i zde kraloval brankář. Borjan si se střelou poradil a nohama ji vyrazil.
     
    47
    A domácí začali velmi dobře. Po přiťuknutí hlavou ve vápně se k míči dostal Culio, ale rychle vyběhnuvšího brankáře Fornezziho se mu nepodařilo prostřelit mezi nohama.
     
    46
    ...druhým střídajícím byl střelec prvního gólu domácích Garcia, na jehož místo přišel Dereli. Možná trochu překvapivě střídání.
     
    46
    Domácí trenér připravil o přestávce hned dvojí střídání. Na hřiště zamířil Basaran, který vystřídal Yelkena...
     
    42
    Grosicki je opravdu pořádně vidět, teď by byl ale raději neviditelný. Za svůj faul totiž vidí žlutou kartu...
     
    38
    Orduspor mohl vyrovnat a opět se dostal do nebezpečné situace po rohovém kopu. A budu se znovu opakovat, byl to opět Miguel Garcia, tentokrát však nemířil do sítě, ale těsně nad bránu.
     
    36
    Sivasspor právě vstřelil branku!

    Tak to jsou velmi černé poslední minuty pro domácí tým. A opět celá záležitost vznikla na levé straně a byl u toho Grosicki, který se uvolnil a následně poslal centr do vápna, kde si míč do brány srazil domácí hráč TOBIAS NICKENIG. Ve snaze odkopnout míč mířil přesně do růžku vlastní branky a pak je ne zoufale žehral nad rozlitým mlékem.
     
    32
    Sivasspor právě vstřelil branku!

    Na vyrovnání jsme příliš dlouho čekat nemuseli. Černý se v utkání poprvé ukázal. Dostal pěknou přihrávku do běhu a bráněn obráncem vystřelil na pravou vzdálenější tyč. Míč zazvonil pouze o konstrukci, ovšem k dorážce se dostal MEHMET NAS a ten balón vrátil do sítě.
     
    29
    Orduspor právě vstřelil branku!

    ...a rohový kop přináší první gól utkání. Sivasspor ve vápně trestuhodně zapomněl na MIGUELA GARCIU, který nikým nekrytý hlavičkoval míč za záda brankáře Borjana. Přesný centr mu adresoval Özmert.
     
    28
    Borjan měl nyní práci. Tekke patičkou přistrčil Culiovi a ten protáhl hostující brankáře, který musel míč vyrazit na roh...
     
    15
    A máme tu první žlutou kartu utkání. Yelken zatáhl zastavil nedovoleně rodící se útok Sivassporu, který vedl obránce Yerlikaya a byl zato náležitě oceněn.
     
    13
    Velkou šanci měl před sebou Stancu, dostal přihrávku do vápna a před sebou už by měl jen brankáře, ale v nejnevhodnější chvíli podklouzl.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 29. Garcia - 32. Nas, 36. Nickenig (vla.)

    Karty:   15. Yelken (ORD), 51. Ozkan (ORD), 80. Ayhan (ORD), 82. Basaran (ORD), 90. Nickenig (ORD) - 42. Grosicki (SIV), 64. Akca (SIV), 81. Borjan (SIV), 85. Bekmezci (SIV)


    Orduspor: Fornezzi - Ayhan, Nickenig, Garcia (46. Dereli), Özkan - Culio, Özmert (71. Dalmat), Yelken (46. Basaran), Gosso - Stancu, Tekke.
    Sivasspor: Borjan - Navrátil, Akca, Yerlikaya - Kavuk, Nas, Bekmezci, Kilic (82. Faty), Černý - Grosicki (78. Zengin), Pedriel (73. Pedriel).

    Rozhodčí: Ozgur Yankaya
    bahis siteleri