Samsunspor – Kayserispor 0:1 (kon.) | Ankaragücü – Bursaspor 0:0 (kon.) | Istanbul BB – Mersin 0:0 (kon.)
Orduspor – Sivasspor 1:2 (kon.) | Manisaspor – Besiktas 1:4 (kon.)
konec
Manisaspor
1:4 (0:2)
Besiktas Istanbul
Čtvrtek 08.12.2011, 19:30 • Manisa 19 Mayıs Stadium • Turecká Superliga
Předzápasové kurzy
     
    Besiktas tedy po zásluze vítězí v souboji o třetí místo a vyprovází Manisaspor výsledkem 4:1. Domácí tým po prvním poločase, kdy nepředvedl dobrý výkon, aktivitu zvýšil, jenže k bodům už to nevedlo. Po snížení Erdogana totiž ukončil naděje Manisasporu na bodový zisk Manuel Fernandes. (21:22:51)
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hosté kombinují s míčem na kopačkách na vlastní polovině a pravděpodobně tak dohrají dnešní duel.
     
    90+1
    Domácí se ještě snaží, ale akce po pravé straně končí po zásahu Kahého za postranní čarou.
     
    90
    Sudí Bülent Yıldırım nastaví ve druhém poločase dvě minuty.
     
    89
    Centr Filipa Hološka z pravého křídla zastavuje stoper Manisasporu Tok, který pravačkou odpaluje daleko od velkého vápna.
     
    88
    Hugo Almeida odmítl pátou branku Besiktase! Hostující forvard unikal po levé straně na Avcibaye, jenže své zakončení neprovedl ideálně. Přízemní ránu totiž posílá z pokutového území mimo.
     
    87
    Špatnou rozehrávku hostů na útočné polovině zkusil chytře potrestat Veli Kavlak, ale jeho dalekonosný pokus Avcibaye nepřekonal. Ráně chyběla rychlost a hlavně přesnost.
     
    86
    Dlouhý míč hledal na pravé straně Fernandese, jenže toho k míči vůbec nepustil Dixon. Avcibay tak může rozehrát od své branky.
     
    85
    I Carlos Carvalhal střídá potřetí. Fabiana Ernsta nahradí Ibrahim Toraman.
     
    84
    Besiktas kombinuje po celém hřišti a pohodlně kontroluje výsledek. Z těžké pozice se na pravé straně dostal Hološko, který byl napadán hned trojicí hráčů v bílém, ale uspěl.
     
    82
    Promise vybojoval na levé straně míč na Hilbertovi, jenže následný centr se mu vůbec nepovedl. Balon na zadní tyč Güven neměl nárok stihnout.
     
    81
    Poslední střídání domácího celku. Kouč Kemal Özdes stahuje ze hry Simpsona, kterého nahradí Kahé.
     
    79
    Besiktas Istanbul právě vstřelil branku!
    Rychlý brejk hostů přináší čtvrtou a velmi pravděpodobně rozhodující branku! Po pravé straně prchnul domácím Hološko, který z hranice velkého vápna nevystřelil, ale chytře našel v lepší pozici MANUELA FERNANDESE. Portugalský záložník nabídku dokonale využil, když prudkou ranou k pravé tyči překonává Avcibaye!
     
    78
    Erdogan zkusil odvážně vypálit ze zhruba třiceti metrů, jenže rána končí po teči jednoho z hostů v zámezí. Manisaspor bude zahrávat rohový kop.
     
    78
    Promise posunul do levé strany na Simpsona, který z jednoho doteku centroval do vápna. Tam úřaduje brankář hostů Rüstü, který ve výskoku míč chytá.
     
    76
    Počínaní domácích na útočné polovině zastavuje Ernst, který u postranní čáry chytře napálil míč do hráče Manisasporu, čímž získal balon pro Besiktas.
     
    74
    A vysoký forvard hostů je ve výskoku ihned faulován, když jej přepadl Tok.

    Martin Mišovec

    Branky: 57. Erdogan - 31. Quaresma, 44. Pektemek, 52. Sivok, 79. Fernandes

    Karty:   30. Dixon (MSS)


    Manisaspor: Avcibay - Cokmus, Dixon, Tok Klukowski - Gokoglan (46. Caliskan), Yilmaz (46. Ozek), Güven, Erdogan, Simpson (81. Kahé) - Promise.

    Trenér: Kemal Özdes

    Besiktas Istanbul: Rüstü Recber - Hilbert, Sivok, Egemen, Koybasi - Necip, Ernst (85. Toraman) - Quaresma (46. Hološko), Fernandes, Veli Kavlak - Pektemek (73. Hugo Almeida).

    Trenér: Carlos Carvalhal

    Rozhodčí: Bülent Yıldırım - Cem Satman a Erdinc Sezertan
    bahis siteleri