Juventus – Bologna 2:1 (po pr.)
po prodl.
Juventus FC
2:1 (0:0)
Bologna FC
Čtvrtek 08.12.2011, 21:00 • Juventus Stadium, Turín (Itálie) • Italský pohár
Předzápasové kurzy
     
    119
    Tak to byla další obrovská šance Juve !!! Elia dostal fantastickou přihrávku do běhu a postupoval sám na gólmana Agliardiho, ale ten jako již dnes tradičně předvedl úžasný zákrok.
     
    114
    Giaccherinimu nebyl uznán pojišťovací gól. Velká škoda pro Juventus.
     
    112
    I přes téměř dvouhodinovou hru jsou oba celky velmi aktivní a zřejmě ve velmi dobré fyzické kondici.
     
    105+1
    Na 3:1 mohl zvýšit opět aktivní Del Piero, ale stál v ofsajdu a proto mu nemohl být gól uznán.
     
    105
    Další velikou šanci zahazuje Juve!! Elia skvěle utekl po pravé straně a předložil míč na malé vápno do prázdné branky Del Pierovi, ale těsně před ním míč odkopl dobíhající hostující obránce Raggi.
     
    103
    Juventus právě vstřelil branku!
    A je to 2:1!!!! Míč do vápna prostrčil Elia na C. MARCHISIO, který si míč zpracoval, ještě obešel protihráče a ranou na zadní tyč nedal opět hostujícímu Agliardimu šanci!
     
    90+5
    Bologna právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné!!! V poslední možný moment Bologna srovnává na 1:1!! Po standartní situaci, kterou zahrával Vantaggiato skóruje nekompromisně hlavou A. RAGGI.
     
    90+5
    Žlutou kartu za strkanici vidí také hostující Acquafresca.
     
    90+5
    Žlutou kartu vidí za strkanici domácí Pazienza.
     
    90+1
    Juventus právě vstřelil branku!
    A přece jenom se dnes Juventus dočkal!!!! E. GIACCHERINI prošel z půlky hřiště až do pokutového území Bologny a tvrdou ranou na zadní tyč nedal dnes skvěle chytajícímu Agliardimu jakoukoliv šanci!
     
    87
    A nakonec to mohlo být 0:1!!! Na vápně se uvolnil hostující Vantaggiato a pálil tvrdou ranou na zadní tyč, ale skvělý zákrok vytasil také domácí brankář Storari a míč dokázal vyrazit.
     
    86
    A další šanci Juventusu likviduje dnes fantastický Agliardi!!! Odražený míč ve vápně trefil skvěle volejem domácí Elia, ale ani tentokrát hostující brankář nekapituloval a vytasil další skvělý zákrok a míč chytil.
     
    84
    Poslední střídání provede také Bologna. Ze hřiště odešel Gimenez a na trávníku ho na poslední minuty nahradil Paponi.
     
    81
    Po ztečovaném centru musel dalším skvělým zákrokem zasáhnout hostující Agliardi!!! Pro domácí hráče je dnes hostující brankář noční můrou!
     
    79
    Juventus naposledy střídá. Odchází Marrone a místo něj na trávník vběhne Marchisio.
     
    74
    A další neskutečný zákrok vytasil hostující brankář Agliardi!!! Pro odražený míč na vápno Bologny si došel domácí Pazienza a z voleje pálil neskutečnou ranou pod břevno, ale hostující gólman vytáhl brilantním zákrokem míč mimo bránu!
     
    71
    K exekuci se postavil sám faulovaný Del Piero a jeho nepříjemně skákavou střelu vyrazil hostující brankář na rohový kop.
     
    68
    Druhé střídání provede domácí trenér Conte. Ze hřiště stahuje Quagliarellu a na špici útoku ho nahradí Estigarribia.
     
    65
    Poprvé v utkání střídá Juventus. Ze hřiště byl stažen Krasic, který dnes zahodil minimálně dvě tutovky a na place ho vymění talentovaný holanďan Elia.
     
    64
    Další střídání na hostující straně. Ze hřiště odchází Perez a na trávníku ho nahradí Krhin.
     
    59
    Dvě žluté karty uviděli hráči Bologny za protesty. Byl to Raggi a Perez.
     
    58
    Další obrovskou šanci zahazuje Juventus!!! Skvěle si ve vápně zpracoval míč Del Piero, dokázal obejít protihráče a křižnou střelou mířil do protipohybu hostujícího brankáře, ale branku minul snad o 2 centimetry!!!!
     
    58
    Další obrovskou šanci zahazuje Juventus!!! Skvěle si ve vápně zpracoval míč Del Piero, dokázal obejít protihráče a křižnou střelou mířil do protipohybu hostujícího brankáře, ale branku minul snad o 2 centimetry!!!!
     
    56
    První střídání v utkání provede Bologna. Ze hřiště odešel Garics a nahradil jej Morleo.
     
    55
    První žlutou kartu v týmu Juventusu vidí Bonucci za hru loktem do obličeje.
     
    53
    Další skvělý zákrok hostujícího brankáře Agliardiho!!! K tyči mířil technicky z vápna Del Piero, ale brankář Bologny vytáhl další bravurní zákrok a míč vytáhl!
     
    51
    To je neskutečné, co Juventus opět neproměňuje!!! Krasic prošel přes celé vápno a ponechal míč Del Pierovi, který sice vystřelil do protipohybu hostujícího brankáře, ale ten dnes chytá famózně a míč dokázal vyrazit! K dorážce už se nedostal Marrone.
     
    47
    A hned na začátku zápasu zahazuje Juve velikou šanci!!! Střelu Pazienzy vyrazil hostující brankář do strany na úplně volného Krasice, který však trestuhodně z malého vápna branku netrefil!!!!
     
    42
    Velikou šanci zahazuje Juve!!! Po přihrávce za obranu trefil pouze ležícího gólmana, úplně sám ve vápně, Quagliarella a následnou dorážku poslal vysoko nad bránu Marrone.
     
    36
    Šance také na druhé straně. Po centru domácího Giaccheriniho mohl do prázdné branky hlavičkovat Krasic, míč ho však přeletěl.
     
    33
    A první šance v utkání byla na světě!!! K exekuci se postavil hostující Vantaggiato a skvěle zatočil míč na přední tyč. Vše však pro Juventus zachránil skvělým zákrokem domácí brankář Storari, který se vymrštil na přední tyč a míč vyrazil na rohový kop.
     
    8
    První žlutou kartu vidí hostující Loria za faul před pokutovým územím Bologny.

    Michal Mezera

    Branky: 90+1. Giaccherini, 103. Marchisio - 90+5. Raggi

    Karty:   55. Bonucci (JUV), 90+5. Pazienza (JUV) - 8. Loira (BLG), 59. Raggi, Perez (BLG), 90+5. Acquafresca (BLG)


    Juventus FC: Storari - Sorensen, Bonucci, Barzagli, De Ceglie - Marrone (79. Marchisio), Pazienza, Giaccherini - Krasic (65. Elia), Quagliarella (68. Estigarribia), Del Piero.
    Bologna FC: Agliardi - Crespo, Raggi, Loria, Garics (56. Morleo) - Pulzetti, Perez (64. Krhin), Taider - Gimenez (84. Paponi), Acquafresca, Vantaggiato.

    Rozhodčí: Sebastiano Peruzzo
    bahis siteleri