Levante – Sevilla 1:0 (kon.) | Real Betis – Valencia 2:1 (kon.) | Real Madrid – Barcelona 1:3 (kon.)
konec
Real Madrid
1:3 (1:1)
FC Barcelona
Sobota 10.12.2011, 22:00 • Santiago Bernabéu, Madrid • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    66
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Alves poslal přesný centr na zadní tyč, kde byl CESC FABREGAS, který se hlavou nemýlil a navýšil skóre na 1:3!
     
    53
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Z voleje pálil Xavi, jeho střelu tečoval ještě MARCELO, a protože byl Casillas v protipohybu Xaviho střelu, která poskakovala chytit nestihl.
     
    30
    Barcelona právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! ALEXIS SANCHEZ dostal přihrávku do běhu od Messiho, uvolnil se přes dva bránící hráče, ani Pepe ani Coentrao nedokázali Sanchezovi zabránit ve střele, ten se však nemýlil a přízemní střelou na bližší tyč dokázal překonat Casillase, který byl na jeho střelu krátký.
     
    1
    Real právě vstřelil branku!
    Tak to je opravdu neskutečný vstup do zápasu!!! Valdes špatně rozehrál a toho využil Di Maria, který zachytil míč na svých kopačkách, vystřelil, ale míč se odrazil od jednoho z obránců, k míči se odrazil k Özilovi a pak se do zakončení dostal KARIM BENZEMA, ten se nemýlil a jeho střela skončila v síti!!

    Lucie Rapantová

    Branky: 1. Benzema - 30. Alexis, 53. Marcelo (vla.), 66. Fabregas

    Karty:   26. Alonso (REA), 61. Diarra (REA), 62. Pepe (REA), 70. Ramos (REA) - 27. Alexis (BAR), 36. Messi (BAR), 48. Pique (BAR)


    Real Madrid: Casillas - Coentrao, Pepe, Ramos, Marcelo - Diarra (62. Khedira), Alonso - Di Maria (68. Huguaín), Özil (58. Kaka), Ronaldo - Benzema.
    FC Barcelona: Valdes - Alves, Pique, Puyol, Abidal - Xavi, Busquets, Iniesta (90. Pedro) - Messi, Fabregas (79. Keita), Sanchez (83. Villa).

    Rozhodčí: Borbalán
    bahis siteleri