Poprad – Žilina 1:3 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 4:1 (kon.) | Nitra – Martin 8:6 (kon.)
Trenčín – Skalica 1:3 (kon.)
konec
HK Nitra
8:6 (2:2, 4:1, 2:3)
HK VITAR Martin
sk Neděle 11.12.2011, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    56:58
    Martin dal gól!
    Drgoň vystrelil od modrej,Čiliakovi puk vypadol a najlepšie sa zorientoval hosťujúci kapitán JAROSLAV MARKOVIČ, ktorý svojím gólom ešte možno zdramatizuje dnešný divoký zápas. Asistencie: Adam Drgoň, Peter Galamboš.
     
    54:03
    Nitra dala gól!
    Domácim oddychový čas pomohol. Tomáš Hrnka vystrelil od modrej, Šimkovi vypadol puk GARIP SALIJI sa najlepšie zorientoval a prekonal hosťujúceho brankára. Asistencie: Miroslav Štefanka, Tomáš Hrnka.
     
    52:26
    Martin dal gól!
    Domáci nevyužili samostatný nájazd a potom na druhej strane hostia strelili presilovkový gól. Ižvolt prihral na JAROSLAVA MARKOVIČA, ktorý sa nebojácne predral pred brankára Čiliaka a bekhendom vymietol šibenicu domácej bránky. Asistencie: Miroslav Ižvolt, Peter Galamboš.
     
    48:28
    Martin dal gól!
    Nitrania zabudli na JIŘIHO MOCEKA, ktorý sa vracal po vylúčení na ľad, dostal puk na modrej a pekným zakončením znižuje. Asistencie: Filip Macejka, Miroslav Ižvolt.
     
    44:01
    Nitra dala gól!
    Po chybe obrany hostí sa puk dostal pred voľného Garipa Salijiho, ten nezasepčil a prihral na voľného TOMÁŠA HRNKU a ten už nemal problém trafiť prázdnu bránku. Asistencia: Garip Saliji.
     
    38:53
    Nitra dala gól!
    Ďalšia využitá presilovka domácich. MARTIN KONIG miešal puk na modrej, premýšĺal či nahrať, či vystreliť. Zvolil druhú možnosť, jeho nahodený skončil za bezmocným Šimkom. Asistencie: Jozef Fojtík, Milan Hruška.
     
    35:05
    Nitra dala gól!
    Využitá presilovka domácich. Samir Saliji si nakorčuľoval medzi kruhy, vystrelil a puk zastavila len korčuľa HENRICHA RUČKAYA, ktorou si prikopol puk tak, že oklamal brankára hostí a trafil odkrytú bránku. Asistencie: Samir Saliji, Pavol Segľa.
     
    30:30
    Martin dal gól!
    Hostia opäť rýchlo znižujú. MIROSLAV IŽVOLT sa dostal do samostatného úniku, aj napriek faulu sa dokázal postaviť na korčule a blafákom prekonať Čiliaka. Asistencia: Marek Zukal
     
    30:01
    Nitra dala gól!
    Domáci pri signalizovam vylúčení hostí dávajú 4 gól. Tomáš Hrnka nahodil po mantinely puk, ten spracoval Henrich Ručkay a spätnou prihrávkou našiel pred bránkou MILANA HRUŠKU, ktorý prekonal Šimka. Asistencie: Tomáš Hrnka, Henrich Ručkay.
     
    20:45
    Nitra dala gól!
    Nitra využíva svoj tlak od začiatku druhej tretiny. Samir Saliji vystrelil a puk sa dostal do spleti tiel, kde sa najlepšie zorientoval MIROSLAV ŠTEFANKA, ktorý si vzal puk, obkorčuľoval bránku a zakončil do prázdnej bránky. Asistencia: Samir Saliji.
     
    15:13
    Martin dal gól!
    Domáci sa dlho z vedenia neradujú. Vyrovnávajúci gól strelil po prihrávke Macejku MARTIN SOBOTA. Asistencia: Michal Murček, Filip Macejka.
     
    14:15
    Nitra dala gól!
    Domácim sa ich aktivita vypláca. Pekná akcia trojice Segľa- Ručkay - Samir Saliji. Segľa prihral na Ručkaya, ktorý bekhenom prihral na SAMIRA SALIJIHO a ten strelou po ľade do odkrytej bránky dáva vedúci gól domácich. Asistenci: Martin Segľa, Henrich Ručkay.
     
    10:08
    Nitra dala gól!
    Nitrania vyrovnávajú. Milan Hruška potiahol puk od svojej modrej k druhej modrej a tvrdo vypálil, puk sa odrazil od mantinelu k voľnému MAREKOVI MAŠLONKOVI a ten dáva gól do prázdnej bránky. Asistencie: Milan Hruška, Henrich Ručkay.
     
    5:15
    Martin dal gól!
    Hostia snaď v prvom útoku, domáci zaspali na modrej a to využil Miroslav Ižvolt, ktorý prihral na voľného VLADIMÍRA ŠKODU a ten strieľa do odkrytej bránky prvý gól zápasu. Pekná akcia 2 na 1.Asistencia: Miroslav Ižvolt, Martin Kriška.

    Miroslav Samseli

    Branky a nahrávky: 11. Mašlonka (Hruška, Ručkay H.), 15. S. Saliji. (Ručkay H., Segľa M.), 21. Štefanka (Saliji S.), 31. Hruška M. (Ručkay H., Hrnka), 36. Ručkay (Saliji S., Segľa M.), 39. König (Fojtík J., Hruška M.), 45. Hrnka (Saliji G.), 55. Saliji G. (Štefanka, Hrnka) - 6. Škoda (Ižvolt, Kriška), 16. Sobota (Murček, Macejka), 31. Ižvolt (Zukal), 49. Mocek (Macejka, Ižvolt), 53. Markovič (Ižvolt, Galamboš), 57. Markovič (Drgoň, Galamboš)


    HK Nitra: I. Fedor (Čiliak) - Rais, Ďurák, M. Hruška, König, Árvay, M. Bača, Kružík, Gurčík - Hrnka, M. Štefanka(K), G. Saliji(A) - Mašlonka, Valčák, Fojtík - S. Saliji, M. Segľa, H. Ručkay - Šumichrast, Piačka, Barinka(A)
    HK VITAR Martin: Šimko (Dzubina) - Drgoň, J. Mocek, Zukal, M. Výborný, Matejka, Brcko, Tupý, Vartovník - Markovič, Galamboš, Važan - Kriška, Škoda, Ižvolt - Macejka, Murček, Sobota - J. Cíger, Zeliska, Škumát

    Rozhodčí: P. Lokšík - M. Novák, V. Brath,

    Diváci: 1 431
    bahis siteleri