Zlín – Sparta 0:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 1:2 (po pr.) | Kometa Brno – K. Vary 6:2 (kon.)
Třinec – Plzeň 3:0 (kon.) | Slavia – Pardubice 2:6 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
6:2 (1:0, 3:1, 2:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 30.12.2011, 18:00 • KAJOT ARENA Brno, kapacita 7200 diváků. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Hosté 185 vteřin před koncem zápasu také využívají přesilovou hru. Od modré čáry se mezi nohy Trvaje trefuje PETR GŘEGOŘEK . Asistence: František Skladaný.
     
    55:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak nyní se Kometa jasně přihlásila do soutěže o Zlatou helmu. Obránce Malec zavezl kotouč do útočného pásma, přenechal jej zadovkou Divíškovi, jenž si periferně všiml TOMÁŠE SVOBODY. Mladý útočník, jenž přišel do Komety ze Slavie, byl před Slafickým rázem sám a překonal jej krásným bekhendovým blafákem. Asistence: Tomáš Divíšek, Tomáš Malec.
     
    45:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nejhezčí akce večera znamená druhou využitou přesilovou hru Komety v dnešním zápase. Němec nahrál na pravý kruh Dlouhému, jenž se z výborné pozice rozhodl pro přihrávku na osamoceného LEOŠE ČERMÁKA. Třebíčský rodák si mohl počkat, až Salfický spadne na led a puk zavěsil pod břevno. Asistence: Radek Dlouhý, Vojtěch Němec.
     
    28:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Duo MIROSLAV HOLEC s Róbertem Petorvickým dobře forčekovalo, vybojoval za branou Mensatora kotouč a Holec si nakonec najel mezi kruhy, odkud se trefil přesně pod břevno. Je to jeho první branka po zranění žeber, která jej na dlouho vyřadila ze hry. Asistence: Róbert Petrovický.
     
    26:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Hosté se vracejí do zápasu. RASTISLAV DEJ usměrnil Skuhravého nahrávku zpoza brány ideálně mezi betouny přesouvajícího se Trvaje. Asistence: Václav Skuhravý, František Skladaný.
     
    22:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    V rozmezí jedné minuty Kometa odskakuje do tříbrankového trháku! JOZEF BALEJ vyjel zpoza brány před Mensatora, odkud se mu kotouč jím nahozený se štěstím vrátil zpět na hůl a Balej jej bekhendovou dorážkou poslal za klečícího brankáře. Bez asistence.
     
    22:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jen 13 vteřin stačilo Kometě na využití přesilové hry. Vojtěch Němec vybojoval kotouč za branou Mensatora, poslal žabičku na střed modré čáry, odkud se JAN ŠVRČEK trefil přesně k levé tyči. Byla to jeho první extraligová branka za Kometu. Asistence: Vojtěch Němec, Leoš Čermák.
     
    12:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hynek Zohorna dlouho kroužil za branou Mensatora až před ni vyjel, kotouč přenechal najetému obránci TOMÁŠI ŽIŽKOVI, jenž z levého kruhu pohotově vypálil a překvapenému Mensatorovi poslal puk mezi nohy. Asistence: Hynek Zohorna, Jakub Koreis.
    Marken.cz

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 13. Žižka (Zohorna, Koreis), 23. Švrček (Němec, Čermák), 23. Balej, 29. Holec (Petrovický), 46. Čermák (Dlouhý, Němec), 56. Svoboda T. (Divíšek, Malec) - 27. Dej (Skuhravý, Skladaný), 57. Gřegořek (Skladaný)


    HC Kometa Brno: Trvaj - Žižka, Kováčik, Vašíček, Švrček, Bičánek (C), Malec - Svoboda Tomáš, Divíšek, Svoboda Jakub - Němec, Čermák, Dlouhý - Holec, Petrovický, Balej - Erat, Koreis, Zohorna.
    HC Energie Karlovy Vary: Mensator (od 29. Salfický) - Mocek, Gulaši, Gřegořek, Gawryletz, Prošek, Lučka, Látal, Gründling - Dej, Skuhravý (C), Skladaný - Košťál, Kumstát, Pech - Zaťovič, Sýkora, Mikeska - Zucker, Vachovec, Kotrla.

    Rozhodčí: Polák, Blecha - Bryška, Novák.
    bahis siteleri