Kometa Brno – Liberec 4:5 (kon.) | Vsetín – HC Litvínov 6:2 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 2:3 (po s.n.)
Zlín – Hr. Králové 7:1 (kon.) | Letňany – PZ Kladno 10:3 (kon.) | Třinec – Sparta 4:1 (kon.)
Písek – K. Vary 1:0 (kon.) | Havířov – Slavia 0:0 (odl.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 5:2 (kon.)
Motor ČB – Chomutov 8:4 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Kladno 2:5 (kon.) | Olomouc – Pardubice 6:5 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:1 (3:1, 0:0, 1:0)
HC Sparta Praha
Pátek 27.01.2012, 18:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    56:15
    Hosté se dostali do třetiny domácích, tam si ale pomohli nedovoleně. Na trestnou lavici usedá Enver Preševa, který svým faulem výrazně oddálil svému týmu zisk bodů.
     
    49:04
    Hosté šli do přečíslení dvou na jednoho! Akci vedl Martin Réway, který byl nakonec donucen k samostatnému zakončení, neboť skvěle pracoval obránce Valíček. Réway se snažil trefit mezeru mezi Cieslarovými betony, domácí brankář odolal!
     
    46:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odskakují do tříbrankového trháku! K zakončení se přes bránícího hráče natlačil Tadeáš Jaroš, ten se svým pokusem ještě neuspěl! Volný puk poté dorážel LUKÁŠ MOTLOCH, jenž nadvakrát překonal brankáře Langra! Asistence: Tadeáš Jaroš.
     
    37:00
    Do sóla se dral Tadeáš Jaroš! Ten proklouzl mezi dvěma obránci, snažil se trefit pravý růžek hostující branky! Kotouč ale mířil příliš vysoko!
     
    36:05
    Adam Kofroň vystihl přihrávku Sparty a vypíchl puk na hůl volného Lukáše Kasaly. Ten se snažil trefit mezírku mezi Langerovými betony, kotouč ale trefil jen betony hostujícího brankáře.
     
    33:31
    A početní výhodu si zahrají i domácí. Unikajícího Davida Ciencialu podržel Dominik Bílek, který od sudích inkasoval dvě minuty.
     
    31:10
    Třinečtí jdou opět do čtyř. Za držení hole je na trestnou lavici poslán Adam Valíček, Sparta tak může pokračovat v útočném snažení.
     
    28:28
    Hosté šli do další akce. Preševa přenechal puk pro Réwaye, toho v zakončení zabránil Lukáš Motloch. Rozhodčí shledali jeho způsob jako nedovolený a udělili Motlochovi dvě minuty.
     
    23:53
    Obrovská šance hostů! Za domácí obranu se dostal Michael Široký! Ten najížděl na Cieslara, zkusil střelu mezi betony. Domácí brankář odolal!
     
    19:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Langer přeci jen kapituluje a Oceláři jdou do dvoubrankového vedení! Od hrazení nahazoval Adam Cienciala, dráhu letu puku mírně pozměnil ONDŘEJ KOVAŘČÍK! Kotouč se od své původní trajektorie odchýlil natolik, že ho překvapený Langer nedokázal zastavit! Asistence: Adam Cienciala, Lukáš Kasala.
     
    18:55
    Krásná individuální akce Ondřeje Kovařčíka! Třinecký forward si vybruslil zpoza branky, obehrál dva spoluhráče a snažil se zasunout puk za záda brankáře Langera! Ten zabránil Kovařčíkovi v radosti perfektním zákrokem!
     
    15:31
    Domácí jdou opět do početní výhody. Hostující Michael Široký trochu přidržel hůl jednoho z domácích, rozhodčí si toho všimli a dali Širokému dvě minuty.
     
    15:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři zužitkovali přesilovku a jdou do vedení! V posledních vteřinách početní výhody se ke kotouči dostal MAREK RŮŽIČKA, který přesnou střelou do horního rohu branky nedal brankáři Langerovi sebemenší šanci! Bez asistence.
     
    13:19
    Domácí navýšili obrátky, to jim přináší první přesilovku. Na trestnou lavici je poslán Marek Pulkrab, který se provinil podražením.
     
    12:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nádherná akce domácích znamená srovnání stavu! Kotouč byl za hostující brankou, kde jej držel Adam Kofroň. Ten si všiml najíždějícího LUKÁŠE JAŠKA, adresoval mu tak přesnou přihrávku! Jašek střílel z první, kotouč zapadl k pravé tyči! Asistence: Adam Kofroň.
     
    08:17
    Hra nabírá na tempu. Do protiútoku se řítil hostující Krudenc. Ten sice nedokázal zakončit, vybojoval ale pro svůj tým útočné pásmo. Sparťané poté dlouho obléhali branku, než jejich počínání přerušil faul domácích. Na trestnou lavici byl poslán Lukáš Kasala, který dostal dvě minuty za napadení
     
    00:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to je bleskový nástup hostující Sparty! Kotouč se od Martina Réwaye dostal na hůl LUBOŠE VACKA! Ten projel modrou čáru, odkud tvrdě vystřelil! Kotouč zapadl přesně do víky Cieslarovy branky! Asistence: Martin Réway.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 13. Jašek (Kofroň), 16. Růžička, 20. Kovařčík (Cienciala A., Kasala), 47. Motloch (Jaroš) - 1. Vacek (Réway)


    HC Oceláři Třinec: Cieslar (Němec) - Mičulka, Valíček, Cienciala A., Foltýn - Cienciala D., Růžička, Kovařčík, Kasala, Pěnčík, Kofroň, Motloch, Derkowski, Heider, Christov, Jašek, Ohera, Jaroš
    HC Sparta Praha: Langer (Neužil) - Svoboda, Bartoš, Klindera, Brém, Pokorný, Pulkrab, Major, Krudenc, Knobloch - Kliment, Keller, Hemr, Réway, Vacek, Preševa, Bílek, Široký

    Rozhodčí: Libiger - Čaja, Konvička
    bahis siteleri