Hr. Králové – Kobra 2:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – V.Popovice 6:2 (kon.) | Litoměřice – Klatovy 1:4 (kon.)
Vsetín – Přerov 3:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:2 (3:1, 1:1, 2:0)
HC Slavoj Velké Popovice
Pátek 27.01.2012, 18:00 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Je konec. V závěrečném dějství ještě pečetili brodský triumf svými trefami David Kozlík a Martin Jelínek. Rebelové vítězí přesvědčivě 6:2 a připisují si cenné dva body do prvoligové tabulky, jimiž si upevnili vedení ve své skupině. Hradec Králové totiž dnes doma překvapivě podlehl Kobře Praha. Pokud bychom měli vybrat dnes nejlepší hráče utkání, na brodské straně by se zřejmě jednalo o více hráčů. Vyberme však útočníka Petra Kuchtu, který obvykle hraje za starší dorost a dnes si připsal 1 vstřelenou branku s gólovou asistencí. Z řad Velkých Popovic zaslouží pochvalu gólman Adam Honc, který po celou dobu předváděl skvělé zákroky a držel svůj tým nad vodou. To je pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost, přeji vám příjemný zbytek dne a těším se na vás při komentování zítřejšího utkání A-mužstva proti Hradci Králové. (20:13:04)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Velké Popovice ještě založily poslední útok, ale nedokázaly přesně zakončit. Rebelové už si pohlídají zřejmě puk na svých holích až do závěrečné sirény.
     
    58:55
    E. Novák prokázal velkou hokejovou chytrost a rychlé nohy, když zachytil ve středním pásmu puk, který vyhazoval jeho spoluhráč, rychle se otočil čelem k brance soupeře, přebruslil obránce a zblízka při blafáku do bekhendu jen těsně minul Honcovu klec!
     
    58:25
    Velké Popovice se nastěhovaly do útočného postavení a probily se do Zvolánkovy blízkosti. Přerušuje se však pro vysokou hůl, buly ve středním pásmu blíže modré čáře rebelů.
     
    57:50
    Svěřenci kouče Jaroslava Benáka se osvobodili po zisku kotouče okamžitým vyhozením, přičemž ještě napadají rozehrávku soupeře, čímž šetří cenné vteřinky ze svého trestu.
     
    57:36
    A právě jeden z nich teď přišel. Požár musel hasit za hranicí pravidel až Ambrož (HBR), jenž se provinil držením protihráče.
     
    57:26
    Havlíčkův Brod nepolevuje a stále se prezentuje útočným hokejem. Hosté však trpělivě čekají v obranné ulitě na možnosti k rychlým protiútokům.
     
    56:46
    Dundáček, který má obvykle u rebelů na starosti bránění, je v útoku dnes jako utržený ze řetězu. Nyní odražený puk napálil v mezikruží vší silou jen nad branku!
     
    56:25
    Rebelové pokračují v útočné aktivitě a pokoušejí se ještě soupeři naložit na cestu nějakou branku. Sluší se však podotknout, že Velké Popovice jsou dnes velmi nepříjemným soupeřem, který předvádí bojovnou hru.
     
    55:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové vedou už o čtyři branky a jdou si pevným krokem pro tři body! Václav Němec vyslal od modré čáry tvrdou ránu, jíž ještě tečoval mezi kruhy mimo dosah gólmana honce pod horní tyčku MARTIN JELÍNEK! Asistence: Václav Němec, David Kozlík.
     
    55:00
    Kozlík využil svou rychlost a mohutnou postavu k tomu, aby zavezl středem kluziště puk do rohu útočného pásma. Zde byl však odzbrojen.
     
    54:30
    Rebelové okamžitě získali útočné pásmo po vhazování a po přesné nahrávce na modrou čáru zakončoval Pecen, jehož dělovka skončila ve výstroji připraveného brankáře Honce.
     
    53:54
    Kabíček (VPO) vyfasoval dvouminutový trest po tvrdém zákroku u mantinelu na Dundáčka. Ten předtím jel v dobré pozici na bránu, ale z pravého kruhu trefil jen Honcovu vyrážečku.
     
    53:07
    Havlíčkův Brod zakončoval nepřesně svůj rychlý útok a brejk se nabídl hostům. Vacek nabral rychlost a v mezikruží trefil zápěstím hůl svého protihráče. Puk končí v ochranné síti.
     
    52:16
    Oba tábory nám nabízejí vyrovnanou partii, jíž však zatím schází větší přesnost a šance. Sledujeme především dlouhou a urputnou přetlačovanou o střed hrací plochy.
     
    51:40
    Kříž nakonec nedokázal zpracovat těžký kotouč, který rychle letěl z obranného pásma Velkých Popovic. Domácí začínají další útok ze svého pásma.
     
    51:07
    Kuchta nabral v oslabení rychlost a zkoušel přejít do útočného pásma s pukem na holi. Zastavili ho však hosté už na modré čáře a sami mohou útočit.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 5. Kubát (Kuchta), 8. Kuchta (Hynek, Vác. Němec), 14. Dundáček (Chlubna), 39. Pecen (Kozlík), 42. Kozlík (Jelínek, Kubát), 56. Jelínek (Vác. Němec, Kozlík) - 9. Šmicr (T. Hynek), 23. Řezáček (Skřivánek, Jeništa)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zvolánek (Vaněček) - Vác. Němec (C), J. Musil (A), Ambrož, Pecen (A), Kříž - Jelínek, Kuchta, Kozlík, Kubát, Dundáček,, E. Novák, Chlubna, M. Němec.
    HC Slavoj Velké Popovice: Honc - Kautský, Janáč, Vencovský, Šmicr, Srdínko, Krčma, Jeništa (C), Kabíček, Vilímek, Skřivánek, Vacek, Rejna (A), T. Hynek, Řezáček (A), Farbula, O. Němec.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný - Martin Musil, Lukáš Rampír.
    bahis siteleri