Vítkovice – Liberec 5:3 (kon.) | Motor ČB – Slavia 3:2 (po s.n.) | K. Vary – Kladno 1:2 (po s.n.)
Kometa Brno – Litvínov 4:1 (kon.) | Sparta – Pardubice 4:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 27.01.2012, 18:30 • Tipsport Arena, Holešovice, Praha • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno. Potvrdila se předpověď sázkovýck kanceláří a hokejových expertů. Sparta znemožnila na svém ledě i dalšího soupeře, tentokrát čtvrté mužstvo extraligy - Pardubickou ČSOB Pojišťovnu. Domácí tak pojistili svou pozici na čele ligové tabulky. Tomáš Pöpperle si připisuje čisté konto, čímž srazil svůj průměr už pod dvě celé branky na zápas.
    Nejlepšími hráči utkání jsou pardubický gólman Martin Růžička a domácí centr Mario Bližňák.

    Já se s Vámi loučím, děkuji za pozornost, a těším se zase někdy u onlajn přenosu hokeje tady z Holešovic, nebo třeba i jiných sportů. Příjemný víkend! (20:54:04)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Rozhodčí přesto ještě bude vylučovat. Za sekání odchází pardubický Jan Starý.
     
    59:01
    Ohlášena poslední minuta třetí třetiny, potažmo celého zápasu.
     
    58:48
    Zohorna vyváží puk z pásma. Hosté už jsou v plném počtu.
     
    58:02
    Další střela Ivana Rachůnka. Růžička vyráží.
     
    57:42
    Po Sersenovi pálil ještě Ton. Gól se sSpartě ale nedaří vstřelit.
     
    57:09
    Buchtele vyhazuje.
     
    56:32
    Šagát vyloučen za vystřelení puku mimo hřištěz obranné třetiny. Přesilovka pro Spartu.
     
    56:29
    Na dnešní utkání si našlo cestu 7247 diváků. Holešovická Tipsport Arena patří k nejlépe zaplňovaným stánkům v Tipsport Extralize. Právě je v ochozech k vidění mexická vlna.
     
    55:30
    Domácí jsou usazeni v útočném pásmu hostí jako stoletý prach a nechce se jim ven. Hraje se ve čtyřech bruslařích na obou stranách, ale pražané zjevně prahnou po půlkulaté páté brance.
     
    54:43
    Pardubickým zbývala 1:43 přesilové hry, ale i o ten "zbytek" ze čtyřminutového trestu Přibyla se právě okradli. Na trestnou putuje další hráč v bíločervené kombinaci. Je jím Radovan Somík. A verdikt: dvě minuty za hákování.
     
    53:52
    Radek Philipp si nepohlídal červenou čáru a nahodil do útočného pásma puk o krok dříve - což se nesmí a píská se zakázané uvolnění.
     
    52:57
    Pardubicím nezbývá nic víc, než hrát vabank a snažit se při této situaci bezhlavě útočit. Teď se o střelu pokoušel aktivní kapitán Koukal, hráz hráčů v rudém ale neprostřelil.
     
    52:32
    Hosté se ale o čtyřminutovou přesilovku okradli sami. Po několika sekundách je vyloučen Robert Kousal - za stejný přestupek jako jeho pykající kolega na druhé straně - Danicel Přibyl. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    52:26
    Daniel Přibyl srazil Tomáše Noska a vyfasoval trest na dvě minuty za vysokou hůl. Protože se v Noskově tváři objevila krev, dostal další dvě minutky jako bonus.
     
    52:04
    Domácí kontrolují skóre zápasu a jdou si pro třetí výhru nad Pardubicemi v letošní sezoně. Další tři body navíc Spartě pojistí první místo na další dvě kola hokejové extraligy.
     
    52:04
    Icing Sparty.
    Marken.cz

    Oliver Sálus

    Branky a nahrávky: 17. Broš (Milam, Pacovský), 23. Sersen (Ton, Bližňák), 38. Ton (Bližňák, Tenkrát), 52. Bližňák (Tenkrát, Ton)


    HC Sparta Praha: Pöpperle - Sersen, Milam, Kučný, Philipp, Košťálek, Žovinec, Husák - Pacovský, Broš, I. Rachůnek - Ton, Bližňák, Tenkrát - Y. Treille, Foster, T. Rachůnek - Lapšanský, Přibyl, S. Treille - Jánský. Trenéři: Jandač, Žemlička a Martinec.
    HC Dynamo Pardubice: Růžička - Píša, Kočí, Kolář II, Benák, Borer, Drtina - Kolář I, Koukal, Starý - Radil, Somík, Zohorna - Šagát, Kousal, Buchtele - Půhoný, Nosek, Nahodil. Trenéři: Hynek a Lubina.

    Rozhodčí: Hodek, Homola - Bejček, Charvát

    Diváci: 7247
    bahis siteleri