Omsk – Nižněkamsk 3:4 (kon.) | Magnitogorsk – Ufa 4:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Kazaň 5:4 (po s.n.)
Barys – Viťaz 3:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Lev 5:3 (kon.) | Petrohrad – Novosibirsk 4:1 (kon.)
Riga – Chabarovsk 3:2 (kon.)
po s.n.
Jugra Chanty-Mansijsk
5:4 (1:2, 1:1, 2:1)
Ak Bars Kazaň
Neděle 26.02.2012, 12:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Skorochodov po výborně provedené stahovačce zakončil pod víko a rozhodl tím samostatné nájezdy!
     
    53:40
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Tak přece jen vyrovnání! Zvýšené nasazení přineslo výsledek v podobě branky, když VITALIJ SITNIKOV od levého mantinelu vyslal puk, který skončil až za zády zklamaného Kasutina. Asistence: Igor Skorochodov, Anton Krysanov.
     
    47:02
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň si ale bere své vedení zpět. Panarin našel JEVŽENIJE BODROVA, který se nemýlil. Asistence: Artemy Panarin.
     
    43:45
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Druhá útočná akce Jugry už ale vyšla a stadion je plný radosti z vyrovnání. Videll se natlačil z pravé strany před branku, poslal puk mezi kruhy, odkud pálil pohotový ARŤOM BULJANSKÝ a vyrovnal. Asistence: Linus Videll.
     
    26:03
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Jugra se vrací do hry. Selujanov stál na modré čáře a poslal puk mezi kruhy Buljanskému, který přihrál k levé tyči VITALIJOVI SITNIKOVI a ten s přehledem zavěsil. Asistence: Arťom Buljanský, Alexandr Selujanov.
     
    24:59
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň si vytváří dvoubrankový náskok. Po chybě obránce, kterému místo rozehrání do středního pásma sjel kotouč z hole, se dostal k puku ALEXEJ MOROZOV a okamžitou střelou tahem překonal Masalskise k levé tyči. Bez asistence.
     
    19:55
    Kazaň vstřelila branku!
    Zaripov trestné střílení s přehledem využil bekhendovým blafákem a poslal tím svůj celek zpátky do vedení. Bez asistence.
     
    15:42
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Tak přece jen snaha Jugra zůstává odměněna. Gól to byl poněkud kuriózní, ale i takové platí. Simakov napřáhl od modré a po záhadné teči JEVŽENIJE KVOSTOVA puk skončil v síti. Asistence: Simakov, Jemelejev.
     
    06:49
    Kazaň vstřelila branku!
    Skóre utkání poprvé doznává změny. Po vhazování v útočné třetině Jugry se kotouče ujal Medvěděv, který poslal Morozova s DANISEM ZARIPOVEM do úniku proti jednomu obránci. Přesnou přihrávku druhý jmenovaný zakončil z první za záda přesouvajícího se Masalkise. Asistence: Morozov (C), Medvěděv.

    Jan Salajka

    Branky a nahrávky: 16. Kvostov (Simakov, Jemelejev), 27. Sitnikov (Buljanský, Selujanov), 44. Buljanský (Videll), 54. Sitnikov (Skorochodov, Krysanov), 65. Skorochodov - 7. Zaripov (Morozov, Medvěděv), 20. Zaripov (pen.), 25. Morozov, 48. Bodrov (Panarin)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Masalskis (Birjukov) - Blokhin, Pepeljaev, Altaryjоv, Bočarov, Demagin, Krysanov, Videll, Buljanský, Vorobjov, Skorochodov, Sitnikov, Kvostov, Simakov, Selujanov, Djakov, Putilov, Ibragimov, Starosta, Fjodorov, Jemelejev.
    Ak Bars Kazaň: Kasutin (Garipov)– Nikulin, Bodrov, Petrov, Kornejev, Tokranov, Zaripov, Immonen, Tereščenko, Kuljaš, Komitský, Kapanen, Panarin, Straka, Skaškov, Panin, Medvěděv, Glazachev, Petrov, Morozov.
    bahis siteleri