Parma – Neapol 1:2 (kon.) | Udinese – Atalanta BC 0:0 (kon.) | Siena – Cagliari 3:0 (kon.)
Fiorentina – Cesena 2:0 (kon.) | Lecce – Janov 2:2 (kon.) | AS Řím – Lazio 1:2 (kon.)
Bologna – Novara 1:0 (kon.) | Inter – Catania 2:2 (kon.)
konec
AS Řím
1:2 (1:1)
S. S. Lazio
Neděle 04.03.2012, 15:00 • Estadio Olympico, Řím • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    86
    Obránce Scaloni odkopává míč Bojanovi, ale sudí píská faul. A vypadá to na druhé žluté napomenutí...
     
    90
    Další divadelní představení hráčů na trávníku. Tentokrát padl k zemi Bojan, rozhodčí ale dává kromě napomenutí za filmování také žlutou kartu za protesty kapitánovi Francescu Tottimu.
     
    88
    Z velké šance pro AS Řím není vůbec nic, navíc Borini takticky zastavuje střídajícího Alfara a opět se na hřišti žlutí.
     
    86
    Vypadá to na další minelu sudího Bergonziho. Lionel Scaloni čistě skluzem sebral míč Bojanovi, ten však přes jeho nohy přepadl a rozhodčí vytahuje po druhé žluté kartě i červenou. Argentinský obránce musí odejít.
     
    61
    Gabriel Heinze ukázal, že je pěkný brousek. Zfauloval Hernanése a rozhodčí mu ukazuje žlutou kartu.
     
    45+1
    K zemi se zkácel v šestnáctce mezi třemi obránci AS Řím hostující Stefano Mauri, ale vysloužil si pouze žlutý kartonek hlavního rozhodčího Maura Bergonziho. Je to již čtvrté žluté napomenutí Lazia v zápase!
     
    37
    Hra nyní trochu ztrácí tempo. Na zemi je opět Totti a sudí trestá žlutou kartou stopera Lazia Giuseppe Biavu.
     
    27
    Na trávníku je kapitán domácích Totti po rovnocenném střetu s Brazilcem Matuzalémem. Sudí ovšem vytahuje žlutou kartu pro hráče Lazia a přímý volný kop bude zahrávat AS Řím.
     
    16
    Borini upadl na hranici šestnáctky a rozhdčí Bergonzi opět píská se zpožděním. Lionel Scaloni útočníka AS Řím zfauloval a navíc vidí žlutou kartu. Špílmachr domácího týmu bude moci ukázat své kvality při standardkách.
     
    7
    Zajímavá situace hned na začátku utkání. Maarten Stekelenburg je vyloučen a Lazio bude kopat penaltu! Mauri vysunul dopředu Miroslava Kloseho, ten padá přes ruce Stekelenburga a hlavní rozhodčí píská asi až po deseti vteřinách hry pokutový kop. Zlobí se domácí, brankář i fanoušci. Všechno je ale marné, na hřiště se již chystá náhradní brankář Bogdan Lobont.

    Tomáš Martínek

    Branky: 16. Borini - 10. Hernanes (pen.), 62. Mauri

    Karty:   61. Heinze (ASR), 88. Borini (ASR), 90. Bojan (ASR), 90. Totti (ASR) - 16. Scaloni (LAZ), 27. Matuzalém (LAZ), 37. Biava (LAZ), 45+1. Mauri (LAZ), 86. Scaloni (LAZ)   7. Stekelenburg (ASR) - 86. Scaloni (LAZ)


    AS Řím: Stekelenburg - José Ángel, Juan (77. Bojan), Heinze, Taddei - Simplício, De Rossi, Pjanić (58. Marquinho) - Borini, Totti, Lamela (9. Lobont). Trenér: Luis Enrique.
    S. S. Lazio: Marchetti - Scaloni, Biava, Dias, Garrido - Matuzalém, Ledesma - Mauri (85. Alfaro), Hernanes (88. Diakithé), Gonzáles - Klose. Trenér: Edoardo Reja.

    Rozhodčí: Mauro Bergonzi
    bahis siteleri