Parma – Neapol 1:2 (kon.) | Udinese – Atalanta BC 0:0 (kon.) | Siena – Cagliari 3:0 (kon.)
Fiorentina – Cesena 2:0 (kon.) | Lecce – Janov 2:2 (kon.) | AS Řím – Lazio 1:2 (kon.)
Bologna – Novara 1:0 (kon.) | Inter – Catania 2:2 (kon.)
konec
AS Řím
1:2 (1:1)
S. S. Lazio
Neděle 04.03.2012, 15:00 • Estadio Olympico, Řím • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    86
    Obránce Scaloni odkopává míč Bojanovi, ale sudí píská faul. A vypadá to na druhé žluté napomenutí...
     
    90
    Další divadelní představení hráčů na trávníku. Tentokrát padl k zemi Bojan, rozhodčí ale dává kromě napomenutí za filmování také žlutou kartu za protesty kapitánovi Francescu Tottimu.
     
    88
    Z velké šance pro AS Řím není vůbec nic, navíc Borini takticky zastavuje střídajícího Alfara a opět se na hřišti žlutí.
     
    88
    Lazio bleskurychle reaguje střídáním. Hernanese nahrazuje při obranné standardní situaci Francouz Mobido Diakithé.
     
    86
    Vypadá to na další minelu sudího Bergonziho. Lionel Scaloni čistě skluzem sebral míč Bojanovi, ten však přes jeho nohy přepadl a rozhodčí vytahuje po druhé žluté kartě i červenou. Argentinský obránce musí odejít.
     
    85
    Ze hřiště odešel kapitán a střelec rozdílové branky Stefano Mauri. Na jeho místo posílá trenér Edoardo Reja Uruguayce Emiliana Alfara.
     
    84
    Simplicio posadil centrovaný míč přesně na hlavu Francesca Tottiho, ten ale důraznou hlavičkou jen těsně míjí levou tyč Marchettiho.
     
    77
    Poslední střídání domácích. Juan musí opustit hřiště, útok AS posílí na poslední čtvrtinu Bojan Krkić.
     
    66
    Ve stoprocentní šanci selhává Brazilec Hernanes! Spolu s Klosem uháněli na samotného obránce s gólmanem, jenže zmiňovaný útočník zakončil slabě. Možná tomu pomohl i riskantní skluz Juana zezadu.
     
    62
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Z následné standardní situace se k nakopávanému míči dostal zcela nebráněný kapitán Lazia STEFANO MAURI a Lobont na jeho volej neměl šanci. Mauri si jde užít gólovou radost s hostujícími fanoušky.
     
    61
    Gabriel Heinze ukázal, že je pěkný brousek. Zfauloval Hernanése a rozhodčí mu ukazuje žlutou kartu.
     
    58
    Trenér Luis Enrique připravil druhé střídání domácího celku. Pjanić nebude moci pokračovat ve hře a na jeho místě jej nahradí se sedmičkou Brazilec Marco Antonio de Mattos Filho, který si říká Marquinho.
     
    45+1
    K zemi se zkácel v šestnáctce mezi třemi obránci AS Řím hostující Stefano Mauri, ale vysloužil si pouze žlutý kartonek hlavního rozhodčího Maura Bergonziho. Je to již čtvrté žluté napomenutí Lazia v zápase!
     
    37
    Hra nyní trochu ztrácí tempo. Na zemi je opět Totti a sudí trestá žlutou kartou stopera Lazia Giuseppe Biavu.
     
    27
    Na trávníku je kapitán domácích Totti po rovnocenném střetu s Brazilcem Matuzalémem. Sudí ovšem vytahuje žlutou kartu pro hráče Lazia a přímý volný kop bude zahrávat AS Řím.
     
    16
    AS Řím právě vstřelilo branku!
    Další neuvěřitelný okamžik. Tottiho standardka mířila pouze do zdi, nakopávaný míč De Rossiho vracel před bránu Juan a trefil břevno. Od horní tyče se balon odrazil k nohám FABIO BORINIHO a ten poslal míč do sítě. Ten ještě vyhlavičkoval na brankové čáře Biava, ale bylo již pozdě. Rozhodčí branku uznávají a je zde rychlé vyrovnání!
     
    16
    Borini upadl na hranici šestnáctky a rozhdčí Bergonzi opět píská se zpožděním. Lionel Scaloni útočníka AS Řím zfauloval a navíc vidí žlutou kartu. Špílmachr domácího týmu bude moci ukázat své kvality při standardkách.
     
    10
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Brazilský fotbalista Anderson HERNANES de Carvalho Andrade Lima zachoval chladnou hlavu, trefil pravou stranu brány a poslal Lobonta na druhou stranu. Lazio se dostává velice brzy do vedení a bude hrát "přesilovku"
     
    9
    Po dlouhých dohadech odchází ze hřiště Erik Manuel Lamela, místo něj jde na trávník Rumun Bogdan Lobont a bude ihned čelit penaltě Hernanese.
     
    7
    Zajímavá situace hned na začátku utkání. Maarten Stekelenburg je vyloučen a Lazio bude kopat penaltu! Mauri vysunul dopředu Miroslava Kloseho, ten padá přes ruce Stekelenburga a hlavní rozhodčí píská asi až po deseti vteřinách hry pokutový kop. Zlobí se domácí, brankář i fanoušci. Všechno je ale marné, na hřiště se již chystá náhradní brankář Bogdan Lobont.

    Tomáš Martínek

    Branky: 16. Borini - 10. Hernanes (pen.), 62. Mauri

    Karty:   61. Heinze (ASR), 88. Borini (ASR), 90. Bojan (ASR), 90. Totti (ASR) - 16. Scaloni (LAZ), 27. Matuzalém (LAZ), 37. Biava (LAZ), 45+1. Mauri (LAZ), 86. Scaloni (LAZ)   7. Stekelenburg (ASR) - 86. Scaloni (LAZ)


    AS Řím: Stekelenburg - José Ángel, Juan (77. Bojan), Heinze, Taddei - Simplício, De Rossi, Pjanić (58. Marquinho) - Borini, Totti, Lamela (9. Lobont). Trenér: Luis Enrique.
    S. S. Lazio: Marchetti - Scaloni, Biava, Dias, Garrido - Matuzalém, Ledesma - Mauri (85. Alfaro), Hernanes (88. Diakithé), Gonzáles - Klose. Trenér: Edoardo Reja.

    Rozhodčí: Mauro Bergonzi
    bahis siteleri