Dortmund – Freiburg 4:0 (kon.) | W. Brémy – Schalke 2:3 (kon.) | Hannover – Kaiserslautern 2:1 (kon.)
Mohuč – Mönchengladbach 0:3 (kon.) | Norimberk – Leverkusen 1:4 (kon.) | Stuttgart – Wolfsburg 3:2 (kon.)
Kolín nad Rýnem – Bayern 1:4 (kon.) | Augsburg – Hamburg 1:0 (kon.) | Hertha – Hoffenheim 3:1 (kon.)
konec
VfB Stuttgart
3:2 (0:1)
VfL Wolfsburg
Sobota 05.05.2012, 15:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    79
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Do zakončení se mohl dostat v pokutovém území Ibisevic, ale netrefil míč. Míč tak putoval na vzdálenější tyč, kde byl ve výborném pohybu IBRAHIMA TRAORE, který dopravil míč do odkryté branky a poslal svůj tým do vedení. Domácí Stuttgart tak během sedmi minut otočil skóre na 3:2.
     
    77
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Centrovaný míč do pokutového území Benaglio vyboxoval, ale míč se odrazil přesně do míst, kde stál osamocený MAZA. MAZA naostřil své polonůžky a vsítil vyrovnávací branku do odkryté brány.
     
    73
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Domácí hráči zahrávali volný přímý kop. U pravé tyče prodlužoval hlavou na vzdálenější tyč Delpierre, kam si naběhl CACAU, který dopravil míč hlavou do sítě. Benaglio se natahoval marně. Suttgart má tak ještě necelých dvacet minut na to, aby utkáni zdramatizoval.
     
    61
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Hosté zahrávali volný přímý kop, který výborně zužitkovali. Výborné místo na malém vápně si našel MARCO RUSS, kterému náramě sklepl míč Rodriguez a MARCO RUSS špičkou kopačky dopravil míč do sítě.
     
    28
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    S míčem po pravé straně postupoval vpřed Mandzukic, který poslal krásný přízemní centr do pokutového území, kam si výborně naběhl PATRICK HELMES. PATRICK HELMES překonal v souboji jeden na jednoho brankáře Ulreicha a střelou k bližší tyči poslal svůj tým do vedení.

    Lucie Rapantová

    Branky: 73. Cacau, 77. Maza, 79. Traore - 28. Halmes, 61. Russ

    Karty:   38. Maza (STU), 51. Cacau (STU)


    VfB Stuttgart: Ulreich - Sakai, Maza, Delpierre, Boka (75. Molinaro)- Kuzmanović (55. Traore), Gentner - Harnik (70. Schieber), Hajnal, Cacau - Ibisevic.
    VfL Wolfsburg: Benaglio - Rodriguez, Russ, Madlung, Schäfer - Salihamidzic, Träsch, Josue (81. Polter), Vieirinha (47. Polák) - Helmes (59. Arnold), Mandzukic.

    Rozhodčí: G. Perl‎
    bahis siteleri