Siena – Parma 0:2 (kon.) | Novara – Cesena 3:0 (kon.) | Palermo – Chievo 4:4 (kon.)
Udinese – Janov 2:0 (kon.) | Atalanta BC – Lazio 0:2 (kon.) | Bologna – Neapol 2:0 (kon.)
Cagliari – Juventus 0:2 (kon.) | Inter – AC Milán 4:2 (kon.)
konec
Palermo FC
4:4 (2:2)
Chievo Verona
Neděle 06.05.2012, 15:00 • Renzo Barbera, Palermo • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    89
    Palermo právě vstřelilo branku!
    Domácí srovnávají stav po rohovém kopu. Míč se dostal na zadní tyči k volnému MATÍASOVI AUGUSTEMU SILVESTREMU, který ranou pod břevno srovnal stav.
     
    74
    Palermo právě vstřelilo branku!
    Palermo nadále bojuje alespoň o bod. FABRIZIO MICCOLI dostal do šestnáctky krásný balon za obranu a povedeným volejem prostřelil gólmana Sorrentina.
     
    72
    Chievo právě vstřelilo branku!
    Hosté se přiblížili k tříbodovému zisku. Po pěkném uvolnění se v pokutovém území dostal k zakončení SERGIO PELLISSIER, který přesnou střelou rozvlnil síť.
     
    46
    Chievo právě vstřelilo branku!
    Hosté hned zkraje druhé půle otáčejí stav. Chievo vybojovalo na levé straně těsně za pokutovým územím míč, po pěkné přihrávce Pellissiera se dostal v šestnáctce k zakončení střídající LUCIANO, který dokázal dopravit míč do brány.
     
    30
    Chievo právě vstřelilo branku!
    Hosté během dvou minut srovnávají stav. Po přímém volném kopu se míč snesl těsně za pokutové území, Cruzado ho posunul FERNANDOVI URIBEMU, jenž se prodral do šestnáctky a levačkou křížně k levé tyči rozvlnil síť.
     
    28
    Chievo právě vstřelilo branku!
    Chievo snižuje z penalty, kterou bez potíží proměnil SERGIO PELLISSIER. Hostující útočník poslal míč na opačnou stranu, než na kterou skočil gólman Viviano.
     
    19
    Palermo právě vstřelilo branku!
    Palermo jde do dvoubrankového vedení. Hostující obrana zapomněla na FABRIZIA MICCOLIHO, který si po Migliacciově přihrávce hlavou rychle zpracoval míč a potohovou střelou překonal gólmana Sorrentina.
     
    10
    Palermo právě vstřelilo branku!
    FABRIZIO MICCOLI poslal ze značky pokutového kopu míč po zemi k pravé tyči, brankář Sorrentino skočil na opačnou stranu.

    Tereza Švandová

    Branky: 10. Miccoli (pen.), 19. Miccoli, 74. Miccoli, 89. Silvestre - 28. Pellissier (pen.), 30. Uribe, 46. Luciano, 72. Pellissier

    Karty:   16. Milanovič (PLM), 70. Donati (PLM), 78. Migliaccio (PLM), 90. Silvestre (PLM) - 53. Luciano (CHV)


    Palermo FC: Viviano - Pisano, Silvestre, Milanovič, Mantovani - Migliaccio, Donati, Zahavi (65. Vazquez), Bertolo (59. Balzaretti) - Budan (59. Hernandez), Miccoli.
    Chievo Verona: Sorrentino - Frey, Cesar, Acerbi, Jokič - Vacek (74. Paloschi), Rigoni, Cruzado, Hetemaj (46. Luciano) - Pellissier, Uribe (63. Sardo).

    Rozhodčí: Gervasoni
    bahis siteleri