Myjava – Zlaté Moravce 2:2 (kon.) | B. Bystrica – Trenčín 2:0 (kon.) | Nitra – Ružomberok 1:1 (kon.)
konec
TJ Spartak Myjava
2:2 (2:1)
FC ViOn Zlaté Moravce
Sobota 21.07.2012, 17:00Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    62
    Zlaté Moravce daly gól!Hostům se vyplatilo poločasové střídání. LUBOMÍR BERNÁTH nabral rychlost, vřítil se do šestnáctky soupeře jako uragán a přesnou střelou nad padajícího Solničku bez problémů skóroval a srovnal stav na 2:2!
     
    35
    Zlaté Moravce daly gól! Opět se nám na stadionu v Myjavě mění skóre. Luis Fernando Furtado Oliviera Bolinha poslal krásný centr přímo na hlavu ANDREJE HODKA, který se nemýlil a snížil stav na 2:1.
     
    14
    Myjava právě vstřelila branku!
    Domácí prožívají skutečně velice vydařený začátek utkání. Kosík našel ve druhé volně ideálně kopačku naběhnutého ERIKA SABA a ten se z první nemohl přesně pod horní tyč mýlit.
     
    8
    Myjava právě vstřelila branku!
    Krásná akce domácího celku přináší rychlé a především zasloužené vedení. Za obranu si ideálně seběhl PETER SLÁDEK, obelstil gólmana a zakončoval do prázdné kasy.

    Adam Bagar

    Branky: 8. Sládek, 14. Sabo - 35. Hodek, 62. Bernáth

    Karty:   56. Majerník (MYJ), 90+2. Šebek (MYJ) - 21. Kováč (ZMO), 68. Pavlovič (ZMO), 90. Žilák (ZMO)


    TJ Spartak Myjava: Solnička – Majerník, Štrba, Kosík (69. Dian), Černáček (52. Marček), Neoveský, Ďuriš (57. Petráš), Duga, Sabo, Sládek, Šebek.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak – Pavlenda, Kováč (46. Bernáth), Hodek, Chren, Orávik (66. Candrák), Pavlovič, Majerník, Obročník, Žilák, Bolinha (85. Škvarka).
    bahis siteleri