Španělsko - Čína 11:6 (kon.) | Itálie - Austrálie 8:10 (kon.)
Velká Británie - Rusko 6:7 (kon.) | Maďarsko - USA 13:14 (kon.)
konec
Španělsko - Čína

11:6

(2:2, 4:2, 4:2, 1:0)

Pondělí 30.07.2012, 15:10Olympijské hry - Vodní pólo (ženy)
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    30
    Ukázková akce Španělek! Ty postupně zatlačovaly obranu Číny blíž jejich bráně a Anni Llaquetová (ESP) vstřelila již svou třetí branku v zápase. (11:6)
     
    24
    Opět přichází pro čínské hráčky nepříjemná sprcha dvě vteřiny před koncem čtvrtiny. Carrasocová (ESP) se uvolnila a nedala brankářce šanci. (10:6).
     
    23
    Španělky začínají stále více faulovat a dávají tak soupeřkám šanci na návrat do utkání. Rozdíl je již pouze ve třech brankách. (9:6)
     
    21
    Pascualová (ESP) musela odplavat a dvacet vteřin se nesměla zapojit do hry. Toho využila střílející Ma (CHN), která prostřeluje vše, co jí stálo v cestě. (9:5)
     
    21
    Začíná se nám to proměňovat v exhibici. Číňanky jsou v útoku bezzubé a naopak v obraně hodně děravé. Andrea Blas Martinézová dobře vypálila a brankářka Číny byla bezmocná. (9:4)
     
    20
    S osmičkou měla čas na střelu Carrascová (ESP) a neváhala ani chviličku a zavěsila pod břevno. (8:4)
     
    17
    Výhoda prvního útoku je využita. Llaquetová (ESP) poslala před bránu nádhernou přihrávku a Garciová (ESP) měla snadnou práci. (7:4)
     
    16
    Na druhé straně je početní výhoda využita. Dvě vteřinky před koncem dokázaly Španělky odskočit na rozdíl dvou branek. (6:4)
     
    15
    Skóre se okamžitě mení i na druhé straně. K odraženému míči si doplavala Reyesová (ESP) a posílá svůj tým znovu do vedení. (5:4)
     
    15
    Číňanky dostaly možnost zahrávat trestný hod nebo chcete-li penaltu a tu s přehledem proměnila Huanhuan Ma (CHN). (4:4)
     
    14
    K další střele se dostala ve středu bazénu s pětkou Jin He (CHN) a dokázala trefit přesně. (4:3).
     
    13
    Poprvé v utkání se jeden z výběrů dostává do dvoubrankového vedení. Střelkyně Llaquetová (ESP) střílí již svou druhou branku v zápase. (4:2)
     
    11
    Na druhé straně se již skóre mění. Pěknou ranou k levé tyči posouvá poprvé v utkání do vedení španělský výběr Flaqueová (ESP). (3:2).
     
    8
    Patnáct sekund před koncem úvodní čtvrtiny je srovnáno. Tři vteřiny zbývaly Španělkám na útok a tak Llaquetová (ESP) na nic nečekala a propálila vše před ní. (2:2).
     
    5
    Vyloučená Carrascová a výhoda je okamžitě potrestána. K míči se dostala Ma (CHN) a nedala šanci Ramosové (ESP). (1:2)
     
    4
    Máme srovnáno! Španělky se s tím nepáraly a z dálky napálila míč přesně k levé tyči Parejová (ESP). (1:1)
     
    3
    Dvaceti vteřinové vyloučení Reyesové (ESP) je potrestáno brankou, kterou střelila Wang. Míč proklouzl pod levou rukou brankářky Španělska. (0:1)

    Jozef Valenčík

    bahis siteleri