Celodenní přehled tenisových zápasů (kon.) | Celodenní přehled tenisových zápasů (kon.)
konec
Celodenní přehled tenisových zápasů

Pondělí 30.07.2012, 12:30Olympijské hry
Sledujte:
     
    Ještě vám dlužíme jeden konečný výsledek, a sice:


    Llagostearová Vivesová, Martinezová Sanchézová (ESP) - Peng, Zheng (CHN) 4:6, 2:6.

     
    Švýcaři byli na kurtu poměrně dlouho, nakonec se jim to ale vyplatilo. Nišikori se Soedou v turnaji končí. Utkání skončilo 6:7, 6:4 a 6:4 ve prospěch Federera s Wawrinkou.
     
    Caroline Wozniacká je po setech 6:4, 3:6 a 6:3 ve třetím kole.
     
    Další výsledky deblu:


    Kas, Petzschner (GER) - Davyděnko, Južnyj (RUS) 5:7, 5:7

    Čilič, Dodig (CRO) - Cabal, Giraldo (COL) 6:3, 6:4


    Goergesová, Groenefeldová (GER) - Baltachaová, Keothavongová (GBR) 6:3, 6:1

    A. Radwaňská, U. Radwaňská (POL) - Cibulková, Hantuchová (SVK) 6:2, 6:1

     
    Slovenský pár Martin Kližan / Lukáš Lacko v Londýně dohrál. Slováci nezvládli souboj s favorizovaným srbským duem Tipsarevič / Zimonjič.
     
    Nizozemci Haase s Rojerem podlehly Indům Paesovi s Vardhanem 1:2 na sety.
     
    Spolupráce s názvem Nestor / Pospisil dnes fungovala na jedničku. Kanaďané si poradili s Rumuny Tecauem a Ungurem a zasáhnou tak do dalších bojů.
     
    Kirilenková s Petrovovu se po výsledku 6:3 a 6:2 přiblížily medailové vidině. Naprosto totožným výsledkem zvitězily také Serena a Venus Williamsový z USA.
     
    Dosud nejdelší utkání dnešního programu mají za sebou španělští borci David Ferrer s Felicianem Lopezem. Ti zvládli lépe maraton třetího setu a po tuhém boji jej vyhráli 11:9.
     
    Svůj mečbol právě proměnil Gilles Simon z Francie a uzavřel tak program dnešní mužské dvouhry. (6:3, 6:3)
     
    A Pennettaová už to má také za sebou. Po vyrovnané první sadě v té druhé na travnatém wimbledonském dvorci jasně dominovala a svou bulharskou soupeřku v ní zničila 6:1.
     
    Sázkařům udělala radost Kim Clijstersová, která vyhrála dvouhru proti Suarezové Navarrové dvakrát 6:3. Gem od postupu je také Flavia Pennettaová.
     
    Ve třech setech zvítězily také Slovinky Klepačová se Srebotnikovou. Druhá jmenovaná je mimochodem na běžných turnajích stálou deblovou partnerkou české deblistky Květy Peschkeové.
     
    Juan Martin del Potro je poté, co zdolal 6:3 a 7:6 Itala Seppiho, ve třetím kole. V tom mu bude soupeřem vítěz souboje Simon - Dimitrov. A právě tito aktéři obstarají dnes vůbec poslední duel mužského singlu.
     
    Pro dnešek má odpracováno také Ana Ivanovičová. Ta z turnaje vyřadila domácí hráčku Elenu Baltachaovou díky výhře 6:4 a 7:6.
     
    Konečné deblové výsledky:


    Novak Djokovič, Viktor Troicki (SRB) - Johan Brunström, Robert Lindstedt (SWE) 6:7, 3:6

    Alexander Bury, Max Mirnyj (BLR) - Rohan Bopanna, Máheš Bupátí (IND) 6:7, 7:6, 6:8.

     
    Malek Jaziri dotáhl první set s americkým bombarďákem Johnem Isnerem až do tiebreaku. V tom ale prohrál a následně úplně odpadl. Jedenáctý tenista světa tak po výsledku 7:6 a 6:2 postupuje dále.
     
    Tipsarevič otočil nepříznivě se vyvíjející zápas s Němcem Petzschnerem a nakonec dokázal zvítězit 3:6, 6:3 a 6:4.
     
    V zápase mezi Mullerem a Istominem rozhodoval také třetí set. Po dvou tiebreacích si v koncovce rozhodující sady vedl lépe Denis Istomin, který ji vyhrál 7:5. Na olympiádě pokračuje také Steve Darcis z Belgie. Po výhře nad Berdychem dnes odskákal formu belgického tenisty Santiago Giraldo z Kolumbie, který svému soupeři podlehl 7:6, 4:6 a 4:6.
     
    Ruska Zvonarjevová letos neprožívá povedenou sezónu. Na olympiáde se jí ale zatím daří. Dnešní výhra 6:3 a 6:3 nad Italkou Schiavoneovou to pouze dokazuje.
     
    Roger Federer je po svém triumfu nad Francouzem Benneteauem už ve třetím kole! A vyhrál, jak jinak, než dvakrát 6:2.
     
    Watsonová zdolala Solerovou Espinosaovou dvakrát 6:2. Naprosto totožným výsledkem porazil také Nicolas Almagro Alexe Bogomolova z Ruska.
     
    Velká favoritka na zlato v podobě Američanky Sereny Williamsové se Polkou Uršulou Radwaňskou zaskočit nenechala a vyhrála 6:2 a 6:3. Skvěle si dnes vedla také sympatická Slovenka Daniela Hantuchová, který po výhře 6:3 v prvním setu nadělila Cornetové z Francie v tom druhém dokonce kanára!
     
    Marcos Baghdatis dokázal otočit duel s Japoncem Soedou a pokračuje v turnaji. Skončil také zápas Venus Williamsové, která Italce Erraniové povolila pouhé čtyři gemy.
     
    Sabine Lisická otočila po prohrané první sadě duel s Ons Jabeurovou a zvítězila 4:6, 6:0 a 7:5.
     
    Blaž Kavčič splnil roli favorita a zdolal poměrně neznámého Inda Višnu Vardhana 6:3 a 6:2.
     
    Napínavá bitva mezi Felicianem Lopezem a Dmitrijem Tursunovem je u konce. Španěl zvítězil ve třetím setu 9:7. Postoupila také ženská nasazená jednička Běloruska Azarenková, která se po ztraceném podání hned v úvodu třetího setu zvedla a šesti gemy v řadě dotáhla duel do zdárného konce.
     
    Velice rychlou "šichtu" si odbyla Ruska Maria Kirilenková. Ta nejprve nadělila Kolumbijce Marinové kanára a ve druhém setu jí za stavu 1:1 soupeřka zápas vzdala. Z postupu se raduje také další Ruska Naďa Petrovová, která zdolala Čínaňku Zheng 6:4 a 7:6.
     
    Varvara Lepčenková podle očekávání zvládla svou dohrávku s Cepedeovou z Paragvaje a po výsledku 7:5, 6:7 a 6:2 je ve druhém kole.
     
    Je znám další konečný výsledek. Na kurtu číslo 1 zvítězil Argentinec Juan Monaco nad belgickým talentem Davidem Goffinem 6:4 a 6:1.
     
    Čistou hrou zakončil svůj souboj s letos nevýrazným Ukrajincem Stachovským australský "klokan" Lleyton Hewitt (6:3, 4:6, 6:3).
     
    Svůj mečbol právě proměnil také Andy Roddick, který vítězí nad Slovákem Kližanem 7:5 a 6:4. Na Martina Kližana dnes čeká ještě deblové vystoupení po boku Lukáše Lacka.
     
    Gem, set a mač. Marin Čilič zdolal Rakušana Melzera a v turnaji tak pokračuje i nadále.
     
    Jednotlivé konečné výsledky pro vás aktualizujeme také v rozpisu v pravé části obrazovky.
     
    V mužském singlu mají pro dnešek odpracováno Milos Raonič a Richard Gasquet. Kanaďan si poradil ve dvou setech s Japoncem Item, Francouz zase zdolal Nizozemce Haaseho.
     
    V dalším kole je kromě Kerberové také Kanaďanka Wozniaková, která si suverénním způsobem poradila s Novozélanďankou Erakovičovou 6:2 a 6:1. Před pár vteřinami skončilo také střetnutí mezi Španělkou Martinezovou Sanchézovou a Polonou Hercogovou. Slovinka si ve druhém setu vedla o něco lépe, než v dějství prvním. Na španělskou favoritku to ale nestačilo a podlehla jí 2:6 a 4:6.

    Filip Lefenda

    bahis siteleri