Celodenní přehled tenisových zápasů (kon.) | Celodenní přehled tenisových zápasů (kon.)
konec
Celodenní přehled tenisových zápasů

Pondělí 30.07.2012, 12:30Olympijské hry
Sledujte:
     
    Tomáš Berdych s Radkem Štěpánkem dohrají svou čtyřhru až zítra. Zápas byl kvůli tmě přerušen za stavu 1:1 ve třetím setu.
     
    Duel našich tenistů byl přerušen, stejně jako zápas Medinaová Garriguesová / Parra - Santonjaová - Pennettaová / Schiavoneová. Hraje se pouze na "dvojce", kde vedou Federer s Wawrinkou 5:4 ve třetím setu a zakrátko budou podávat na vítězství.
     
    Výborně! Tomáš Berdych s Radkem Štěpánekm vyhráli důležitý tiebrak 7:5 a zajistili si tak vstupenku do třetího setu!
     
    Naši jdou do zkrácené hry. Držme palce!
     
    Berdych se Štěpánkem vedou v druhém setu 6:5 a při nejhorším si pojistili tiebreak. Nyní budou Italové podávat pod tlakem na udržení se v druhé sadě.
     
    Češi si zatím drží ve druhé sadě svůj servis a vedou 3:2.
     
    Berdych se Štěpánkem budou muset otáčet. Italové vyhráli první sadu 6:4 a s našima to nevypadá vůbec dobře.
     
    Registrujeme dnešní poslední českou účast. Před malou chvílí totiž začal mač mezi Čechy a Italy. V modročerveném odění do zápasu nastoupili Tomáš Berdych s Radkem Štěpánkem. Znepříjemnit život se jim pokusí Daniele Bracciali a Andreas Seppi. Oba páry se se již letos střetly v rámci Davis cupu a lépe si tenkrát vedli Češi. Zatím ale mají naši tenisté problémy, když prohrávají 1:2 a jsou o brejk pozadu.
     
    Přinášíme skvělou zprávu z kurtu číslo 7. Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou zdolaly Babosovou a Szavayovou 6:2 ve třetím setu a obě děvčata tak budeme moct v deblovém turnaji sledovat i nadále. Holky děkujem!
     
    Hlaváčková s Hradeckou jsou blízko blizoučko úspěšnému završení svého dnešního působení. Nad Maďarkami mají ve třetím setu náskok tří her a vedou 5:2.
     
    Deblistky Hlaváčková s Hradeckou hrají s Babosovou a Szavayovou 1:1 na sety. Tak že by tíha situace dolehla také na tato česká děvčata? Stav ve třetí sadě je rovněž 1:1.
     
    Je to tam! Kvitová postupuje mezi šestnáct nejlepších poté, co poráží Číňanku Peng 7:5, 2:6 a 6:1.
     
    Nejlepší tenistka České republiky se rozehrála ke skvělému výkonu a za stavu 5:0 je už jen pouhý krůček od vítězství.
     
    Petra je blízko osmifinále. V rozhodujícím setu vede 3:0 a má k dispozici podání! Skvěle si vedou také Hlaváčková s Hradeckou, které vedou 3:2 a mají servis.
     
    Petra Kvitová prohrála druhý set 2:6 a rozhodnout bude muset skutečně až třetí sada. Tak držme všichni pěsti!
     
    Skvěle si v prvním kole čtyřhry vedou Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou. Českým deblistkám se letos na trávě daří a svou formu si přivezly také zde do Londýna. První set zápasu proti maďarskému duu Babosová / Szavayová skončil hladkým výsledkem 6:1. Snad se bude našim děvčatům dařit i v sadě druhé.
     
    Kvitová prohrává 2:5 a vypadá to, že také taky půjdeme do třetí sady.
     
    Turnajová šestka Petra Kvitová bude muset i ve druhé sadě dotahovat. Peng vede 3:1 a má blízko k zisku svého čtvrtého gemu, když disponuje dvěma gemboly.
     
    Výborně! Petra vítězí v prvním setu 7:5.
     
    Petra Kvitová se již vzpamatovala z ospalého úvodu zápasu a v tuto chvíli podává na výhru v prvním setu! Stav je 6:5 pro rodačku z Bílovce.
     
    Přichází smutná zpráva. Lucie Šafářová podle osmnáctileté Lauře Robsonové 6:7 a 4:6 a v turnaji končí. Trochu to vypadá, že čeští tenisté přijeli do Londýna pouze na výlet.
     
    Už tak trochu tradině pomalý start do zápasu prožívá Petra Kvitová, která prohrává s Číňankou Peng 1:3. Na podání je hráčka z Asie.
     
    Také druhý set mezi Lucií Šafářovou a Laurou Robsonovou je velice vyrovnaný. Jasně to dokumentuje současný stav 4:4. Nutno ale zmínit, že Češka před chvilkou neproměnila ani jeden ze tří brejkbolů.
     
    Lucka po skvělé stíhací jízdě bohužel prohráva v tiebreaku a prohrává tak 0:1 na sety.
     
    Šafářová jde do tiebreaku!
     
    Šafářová je stále ve hře o první sadu. Nyní bude česká hráčka opět podávat na udržení se v prvním setu. Bývalá partnerka Tomáše Berdycha disponovala dokonce brejkbolem na 6:5, ten ale nevyužila a tímto výsledkem tak naopak vede britská soupeřka.
     
    Lucie Šafářová prohrávala v první sadě s Robsonovou už 1:5, poté však třiadvacátá hráčka světového žebříčku přestala kazit a dokázala se dotáhnout na 4:5. Nyní bude Češka podávat na udržení se v prvním setu. Utkání se hraje před dobrou kulisou, diváci se předhánějí v hlasitém podporování svých favoritek.
     
    Snad se povede lépe alespoň Lucii Šafářové. Ta právě rozehrála svůj mač s domácí Laurou Robsonovou.
     
    Českým tenistům se v Londýně vůbec nedaří. Z turnaje právě vypadl také Radek Štěpánek, který podlehl Nikolaji Davyděnkovi z Ruska 4:6 a 3:6. Teď se musí dát Štěpánek rychle dokupy a zkoncentrovat se na čtyřhru, ve které dnes nastoupí společně s Tomášem Berdychem proti italskému páru Bracciali / Seppi.
     
    Radek Štěpánek bude za stavu 3:5 ve druhé sadě podávat na udržení se v zápase.
     
    Radek Stěpánek ztratil svůj servis a osud utkání již nemá ve svých rukou. Davyděnka dělí od vítězství za stavu 4:6 a 2:4 už jen dva vyhrané gemy.
     
    Ke své dohrávce již nastoupil český tenista Radek Štěpánek! Věřme, že si dnes karvinský rodák povede lépe, než tomu bylo včera, kdy se ze zisku první sady radoval Rus Davyděnko. Ve druhém setu je stav zatím vyrovnaný, a sice 2:2.
     
    Je znám dnešní první konečný výsledek a bohužel se týká Petry Cetkovské. Ta svůj zápas za stavu 1:6 a 0:3 pro zranění vzdala. Do dalšího kola tak postupuje naprosto snadným způsobem Němka Kerberová.
     
    Cetkovská prohrála první sadu 1:6. V té druhé už má manko tří her a za stavu 1:6 a 0:3 to vypadá, že singlová část pro Češku za pár okamžiků skončí.
     
    Česká tenistka Petra Cetkovská se zatím bohužel vůbec nechytá a prohrává již 1:5. Blízko k zisku setu mají Wozniaková s Martinezovou Sanchezovou. Od toho cíle je dělí pouhý gem.
     
    Petra Cetkovská bohužel ztratila hned své první podání a následně prohrála po shodě i druhý gem zápasu. Zatím tak někdejší přítelkyně Marcose Baghdatise tahá v souboji s Němkou Kerberovou za kratší konec.
     
    Českým tenisovým fanouškům se dnes představí poměrně početné zastoupení tenistů. Kromě již zmíněné dohrávky Radka Štěpánka zasáhnou do hry také Petra Cetkovská, která změří síly s Němkou Kerberovou. Domácí naději Robsonovou pak prověří Lucie Šafářová. Žhavou kandidátkou na medaili je Petra Kvitová, která se olympijskému úspěchu může přiblížit výhrou nad Číňankou Peng. Obrovskými favoritkami budou deblistky Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou. Naše děvčata by si s maďarským párem, který tvoří Babosová se Szavayovou, měla bez problému poradit. V rámci mužské čtyřhry se pak utká Tomáš Berdych a Radek Štěpánek s italským duem Bracciali, Seppi. Tento pár již oba borci letos zdolali v rámci Davisova poháru.

    Filip Lefenda

    bahis siteleri