Závody mužů (kon.) | Závody žen (kon.)
konec
Závody žen

Pátek 03.08.2012, 13:00Olympijské hry - Jachting
Sledujte:
     
    Van Ackerová je v cíli a v celkovm pořadí se ujímá vedení, protože Irka Annalise Murphyová končí až desátá a bude na Van Ackerovou ztrácet bod! Holanďanka Bouwmeesterová skončila třetí a na stejné pozici je i celkově. Veronika Fenclová nakonec dojela jako šestá.
     
    Veronika Fenclová na dalším mezičase poskočila na druhé místo, Murphyová je až třináctá a vede Belgičan Van Ackerová! V případě, že by tato jízda skončila takto, by se na první průběžné místo posunula právě Van Ackerová.
     
    Sedmý závod ženské kategorie Finn je v cíli. Z vítězství se nakonec skutečně radovala Číňanka Xu Lijia, druhá za ní však dojela Irka Murphyová, která tak ještě navýšila svůj náskok na čele průběžného pořadí. Veronika Fenclová dokončila závod jako sedmnáctá. Za malou chvíli začne osmá jízda ženského Finnu.
     
    Britky nakonec zvítězily ve druhé regatě závodu 470 a na čele jsou i v celkovém pořadí. Holanďanky nakonec poskočily alespoň na deváté místo a celkově jsou šesté. Druhé místo po dvou jízdách drží Nový Zéland, třetí je pak Izrael.

    Radek Barkman

    bahis siteleri