Týmy (ženy) (kon.) | Týmy (muži) (kon.)
konec
Týmy (ženy)

Pátek 03.08.2012, 11:00Olympijské hry - Stolní tenis
Sledujte:¨
     
    Mně už nezbývá nic jiného, než se s vámi rozloučit a popřát vám krásný zbytek pátečního odpoledne. U dalších přenosů na shledanou. (17:49:57)
     
    Čtvrtfinálové dvojice vypadají následovně:
    Hong Kong - Jižní Korea
    Čína - Nizozemí
    Německo - Japonsko
    Singapur - Severní Korea

    Všechny duely jsou na programu zítra.
     
    Třetí set souboje JIang(HKG) a Li(AUT) končí výsledkem 11:6 pro hráčku z Hong Kongu, která tak svojí zemi získává poslední potřebný bod k postupu do čtvrtfinále. S olympijským turnajem se naopak loučí rakouské hráčky.
     
    Druhou sadu během sedmi minut získává poměrem 11:8 zástupkyně Hong Kongu Jiang.
     
    V posledním běžícím zápase se vedení 1:0 na sety ujímá hong kongská hráčka Jiang, když zdolala svoji soupeřku 11:6 na body.
     
    Domácí hráčky se do čtvrtfinále nepodívají, když suveréním způsobem(11:2, 11:7, 11:3) ovládla dvojice Ri, Kim i čtyřhru a přidala tak postupový bod k předchozím dvěma.
     
    Byli jsme svědky velmi rychlé třetí sady(11:2), která rozhodla, že na konto si další bod připíší stolní tenistky z Hong Kongu. Ty se ujímají vedení 2:1 na zápasy a jsou tak o krůček blíže postupu mezi nejlepších 8.
     
    Druhý set mezi reprezentantkami Velké Británie a Severní Korei dopadl opět lépe pro severokorejky, když ho ovládly výsledkem 11:7.
     
    Druhá sada mezi Lee, Tie(HKG) a Li, Soljaová(AUT) znovu dopadla lépe pro východoasijské hráčky, když ji získaly nejtěsnějším možným rozdílem 14:12.
     
    Dalším týmem, kterým se podívá do čtvrtfinále budou Němky, když přehrály v závěrečné čtyřhře Australanky 3:1 na sety(11:6, 9:11, 12:10, 12:10) a celkovým skóre 3:0 na zápasy.
     
    První set čtyřhry Sibleyová, Parkerová(GBR) - Ri, Kim(PKR) jednoznačným způsobem získává severokorejská dvojice 11:2 a míří tak za postupem.
     
    První set souboje Lee, Tie(HKG) a Li, Soljaová(AUT) získala hong kongská dvojice s výsledkem 11:9.
     
    Mezitím druhý set souboje Silbereisenová, Wu(GER) a Tan, Miao(AUS) vyzněl lépe pro australskou dvojici, která jej ovládla 11:9.
     
    Severní Korea se ujímá vedení 2:0 na zápasy, když i ve třetím setu(11:7) dokázala Kim zvítězit. Nyní nás čeká čtyřhra.
     
    První set ve čtyřhře také zahajují Lee, Tie(HKG) a Li, Soljaová(AUT).
     
    První set dohrály ve čtyřhře také zástupkyně Německa a Austrálie, když lepší byli jednoznačně Evropanky se skóre 11:6.
     
    První bod Rakousku přinesla Soljaová, když svoji hong kongskou soupeřku porazila jednoznačně 3:0 na sety(11:4, 11:8, 13:11).
     
    Druhý set je také dohrán v duelu Liu(GBR) a Kim(PRK), kde ho nakonec po dlouhém boji získala severokorejská hráčka 11:9.

    Ondřej Tomšovský

    bahis siteleri