Do 81 kg (muži) (kon.) | Do 51 kg (ženy) (kon.)
Do 60 kg (ženy) (kon.) | Do 75 kg (ženy) (kon.)
Do 56 kg - čtvrtfinále (muži) (kon.) | Do 91 kg - čtvrtfinále (muži) (kon.)
konec
Do 51 kg (ženy)

Neděle 05.08.2012, 14:30Olympijské hry - Box
Sledujte:
     
    4.kolo
    Rodačka z bulharské Dobriče vítězí jasně 23:11 a je dnes čtvrtou postupující do další fáze Olympijských her. V posledním kole přemohla svou soupeřku 7:2.
     
    Čtvrtý a zároveň poslední zápas odpoledne ve váze do 51 kilogramů svedl spolu Stojku Petrovovou (BUL) z Bulharska a Sionu Fernandesovou (NZL), jenž reprezentuje Nový Zéland.
     
    4.kolo
    Zápas vyhrává Čungneijang Mery Kom Hmangteová a to jednoznačně 19:14. Poslední kolo dopadlo smírně 4:4. Polka končí v turnaji.
     
    Třetí osmifinálový duel odpoledne nabídne souboj Polky Karoliny Michalczukové (POL) z Polska a Indky s poměrně složitým jménem Čungneijang Mery Kom Hmangteová (IND).
     
    4.kolo
    Vyrovnaný zápas je u konce. Venezuelanka se ihned po gongu raduje z vítězství, ale uvidíme, jak její počínání ohodnotí sudí. 15:14 vyhrává Maglioccová, poslední kolo skončilo výsledkem 6:6.
     
    Po tomto utkání následuje duel Ericy Matosové (BRA) z Brazílie a Venezuelanky Karlhy Maglioccové. Brazilka je v červeném, Maglioccová v modrém.
     
    4.kolo
    Korejská boxerka již neměla v posledním kole síly a i přes remízu 3:3 prohrává celkově na body 12:9. Dále jde v turnaji Ruska.
     
    Do prvního zápasu v ExCeL South Arena 2 vstoupí Ruska Jelena Saveljevová (RUS) a boxerka ze Severní Koreje Kim Hje Song (PRK).

    Jaroslav Svoboda

    Tomáš Martínek

    bahis siteleri