Pardubice – Brynäs 6:2 (kon.) | Plzeň – Kärpät 3:2 (po pr.) | Motor ČB – Hamburg 4:3 (kon.)
Kometa Brno – Luleå 2:6 (kon.) | Chomutov – Linköping 3:4 (po s.n.) | HC Slovan – JYP 5:0 (kon.)
Liberec – Djurgården 6:2 (kon.) | Bern – TPS 1:4 (kon.) | Sparta – HV71 2:7 (kon.)
Salzburg – Eisbären 1:4 (kon.) | Vienna Capitals – Kuopio 5:3 (kon.) | Ingolstadt – Frölunda 8:5 (kon.)
Zug – Jokerit 4:1 (kon.) | Fribourg – Tappara 2:3 (po s.n.) | Zürich – IFK Helsinky 3:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:6 (2:3, 0:0, 0:3)
Luleå Hockey
Pátek 24.08.2012, 18:00 • KAJOT ARENA • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:08
    Luleå právě vstřelila branku!

    Tak to byla lahůdka. TONI KOIVISTO se rozhodl udělat sólo přes celé hřiště a povedlo se mu to. Obešel několik obránců jak tréninkové kužele a krásným zakončení do pravého horní růžku přidává šestou branku. Zelenka neměl žádnou šanci reagovat. I domácí publikum ocenilo tuto parádní branku potleskem. Bez asistence.
     
    44:37
    Luleå právě vstřelila branku!

    Hosté v oslabení přidávají pátou branku. Kometa totálně propadla ve svém útočném pásmu, nevytvořila si přesilovkový tlak a Luleå toho dokázala využit. Na Zelenku ujížděla dvojice Chris Abbott a JOONAS VIHKO a druhý jmenovaný po přesném pasu od svého spoluhráče překonal marně se natahujícího brněnského gólmana. Asistence: Chris Abbott.
     
    41:35
    Luleå právě vstřelila branku!

    Teď už ale nemohl nic dělat a Luleå využívá přesilovku. Po šikovné kombinaci celého útoku zakončil do takřka prázdné brány TONI KOIVISTO. Asistence: Anton Hedman, Niklac Olausson.
     
    19:49
    Kometa právě vstřelila branku!

    A i oni mají ve své obraně okénka. Opět zapomněli na MIROSLAVA HOLCE, který snižuje na rozdíl jediné branky. Hruška mu přihrál ideálně před bránu a pro nyní už dvoubrankového střelce Brňanů nebyl problém zavěsit. Kotouč propadl mezi betony Rautia a do druhé třetiny se půjde svěřencům Zdeňka Venery daleko lépe. Asistence: Jan Hruška, Jakub Koreis.
     
    17:30
    Kometa právě vstřelila branku!

    Domácí dokázali snížit velice rychle. Od modré se řítil na bránu MIROSLAV HOLEC a povedlo se mu krásně a hlavně přesně zakončit. Rodák z Písku se dostal až Rautia a vymetl jeho šibenici. Navíc tak dokonale, že jeho láhev s pitím vypadla ze svého stanoviště, tak byl brněnský kanonýr přesný. Gól padl opět při hře 4/4. Asistence: Jan Hruška a Boris Valábik.
     
    16:58
    Luleå právě vstřelila branku!

    Naopak je tu další branka v síti Faltera, který to měl teď hodně těžké. Od modré napřáhl Gunnarsson a jeho střelu tečoval do sítě CHRIS ABBOTT. Brněnský gólman toho příliš neviděl a kotouč mu zapadl přesně do levého horního růžku. To už je hodně krutý výsledek pro oslabenou Kometu, která nepředváděla špatný hokej. Jenže kořením hokeje jsou góly a ty zatím nepřicházejí. Asistence: Daniel Gunnarsson.
     
    08:50
    Luleå právě vstřelila branku!

    Tak nebudou. Rautio vyjel z brány a hosté hráli v šesti. Dlouho kombinovali, až vymysleli finální zakončení. LINUS PERSSON dostal křiznou přihrávku, zpracoval si ji na hůl a pohodlně zakončil. Asistence: Niklas Olausson
     
    06:20
    Luleå právě vstřelila branku!

    Z další akce se ale hosté radují. Předchozí varovaní domácímu týmu nestačilo a nyní inkasuje. Koivisto přihrál kotouč zpoza brány na volného PAVLA SKRBKA, který perfektně zakončil. Falter se nestihl přesunout a reagovat na šikovnou ránu českého obránce ve službách Luleå. Asistence: Toni Koivisto.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 18. Holec (Hruška J., Valábik), 20. Holec (Hruška J., Koreis) - 7. Skbek (Koivisto), 9. Persson (Olausson), 17. Abbott (Gunnarsson), 42. Koivisto (Hedman, Olausson), 45. Vihko (Abbott Ch.), 49. Koivisto


    HC Kometa Brno: Falter (od 21. Zelenka) - Kováčik, Valach, Švrček, Bičánek, Valábik, Malec, Krejčiřík, Kadela - Erat, Dočekal, Dlouhý - Svoboda T., Divíšek, Zohorna - Hruška, Koreis, Holec - Káňa.
    Luleå Hockey: Rautio (Gustafsson) – Fransson, Skrbek, Gunnarsson, Sandström, Jacobsson, Svensson, Jonsson, Berglund, Kukan, Kilström, Oskarsson – Persson, Olausson, Koivisto – Fabricius, Hirschovits, Klasen – Hedman, Chris Abbott, Cam Abbott – Jakobs, Fogström, Vihko – Mannberg, Porsberger, Sandell.

    Rozhodčí: Šír, Mikula - Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 1727
    bahis siteleri